Ludzie mam problem kupiłem X3 dwa dni temu więc jestem zielony.
Mój problem to:
Kupiłem na jednej stacji handlowej trochę steków wołowych a potem je sprzedałem na innej ale co się okazało nie mogę już nic kupić choć ładownię mam pustą a towar jest w magazynach i mam wystarczająco kasy na zakup. Otrzymuje komunikat „Surowce nie są na sprzedaż”. Niezależnie gdzie polecę to komunikat jest ten sam. Czy może ktoś mi coś doradzić. Nikogo nie atakowałem więc nikomu się nie naraziłem.
[X3] Surowce nie są na sprzedaż ????
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Surowce możesz tylko sprzedać na stacjach.
Żeby kupić steki musisz lecieć do Smażalni Steków, tam steki są PRODUKTEM,który możesz kupić.
Na każdej innej są one SUROWCAMI które tylko i wyłącznie możesz sprzedać.
Komunikat "Surowce nie są na sprzedaż" będzie za każdym razem, kiedy będziesz chciał kupić towar nie od producenta.
Żeby kupić steki musisz lecieć do Smażalni Steków, tam steki są PRODUKTEM,który możesz kupić.
Na każdej innej są one SUROWCAMI które tylko i wyłącznie możesz sprzedać.
Komunikat "Surowce nie są na sprzedaż" będzie za każdym razem, kiedy będziesz chciał kupić towar nie od producenta.
Splicki Smok
A zanim 3 Novy
A zanim 3 Novy
-
BlackTux: Pytasz o jedną z podstawowych zasad obowiązujących w handlu w X.
Ponieważ jak piszesz jesteś zielony, polecam gruntowne przeczytanie instrukcji, która rozjaśnić powinna większość Twoich wątpliwości. Wszak do tego celu właśnie została opracowana tak szczegółowo
.
Ponieważ jak piszesz jesteś zielony, polecam gruntowne przeczytanie instrukcji, która rozjaśnić powinna większość Twoich wątpliwości. Wszak do tego celu właśnie została opracowana tak szczegółowo

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.