[X3] Orbital Weapons Platform

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Algeroth
x3tc

[X3] Orbital Weapons Platform

Post by Algeroth »

Mam pytanko jak to cos wybudowac lub zainstalowac. Kupilem ale TL tylko wyrzuca to cos jako zwykly towar i nic. To dzialko jest chyba w modzie ktorego uzywam (Xtended).
Pozdrawiam
bufi
x4

Re: X3 - Orbital Weapons Platform

Post by bufi »

Algeroth wrote:Mam pytanko jak to cos wybudowac lub zainstalowac. Kupilem ale TL tylko wyrzuca to cos jako zwykly towar i nic. To dzialko jest chyba w modzie ktorego uzywam (Xtended).
Pozdrawiam
Jeśli używasz jakiś modów to napisz proszę jego nazwę w temacie. Czytając to pierwszy raz zastanawiałęm się o co Ci chodzi.

W readme powinieneś miec opis użycia wszelakiego sprzętu z tego moda.

Pozdrawiam
DRACOOL
x3tc

Post by DRACOOL »

Co prawda nie nie miałem z takim modem do czynienia, ale na logike...poprubój użyć do ustawienia tego ustrojstwa komend specjalnych TL-a (tzn tych, które służą do ustawiania stacji ), bo jeżeli to potrzebuje do transportu TL-a, to raczej nie wyrzyca się tego jak wieży laserowej
:?:
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
MiG13
x3

Post by MiG13 »

Hmm, a jak sie to wyrzuca? W postaci paczek? Jak tak, to rzeczywiscie sproboj tego sposobu wspomnianego przez Dracoola, powinien zadzialac.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”