Mam już 6-ciu UT, ale gdy chcę uruchomić 7-mego (ma cały wymagany sprzęt i 8-my poziom) to moge już tylko wybrać handlowca systemowego.
Jakiś bug? Celowe usttawienie? WTF?
[X3] Ograniczona liczba universe traderów??
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Międzynarodowy spisek łżeelit i Masonów z pewnej libelarnej partii 
A tak na serio: Zapewne to celowy zabieg twórców, mający na celu uniemożłiwienie robienia z Uni Traderów głównego źródła utrzymania. Chociaż wydaje mi się, że limit UniTraderów ma związek z rangą handlową gracza. Im wyższa ranga= tym więcej traderów.

A tak na serio: Zapewne to celowy zabieg twórców, mający na celu uniemożłiwienie robienia z Uni Traderów głównego źródła utrzymania. Chociaż wydaje mi się, że limit UniTraderów ma związek z rangą handlową gracza. Im wyższa ranga= tym więcej traderów.
-
-
-
-
Szkol handlowcow i Teladich w sektorach: Seizewell, Profit Share i Company PrideKajdorf wrote:moja obecna ranga to ekonomista, kupców trudniej wyszkolić, bo dłużej czasu to zajmuje, albo rynek się już nasycił, muszę zmienić miejsce startowe kupców- Argon prime i sektory obok - mam kase na nastepnego kupca (3,5 mln cr) - dociągne do 10 i chyba zaczne fabryki budować
Pozdrawiam