Jeszcze nie obejrzałem wszystkich statków w X3, widziałem raptem M1/M2 Argonów i Boronów i może Splitów. Najbardziej polubiłem Borońskiego M, który nieustannie dokuje do stoczni w Kongdom End. Dokuje i odlatuje i tak w kółko. Nie pomnę jego nazwy ale bydlę jest wizualnie perfekcyjne. Wspanialem mieni się w słońcu, majestatycznie przemieszcza, jego sylwetka budzi respekt. W sumie to może być Rekin, bo z wyglądu bardzo go przypomina

. Patrząc na niego albo lepiej zbliżając się do niego i pozwalając by się spokojnie przesuwał obok to super wrażenie. Słuchać głuche buczenie ogromnych silników i ma się wrażenie wspaniałej prezencji, a jednocześnie wielkiej siły tego potwora. To jest na razie mój numer 1.
Jak juz przy borońskich statkach jestem, to Ośmiorniczkę uważam za jeden z piękniejszych M5 i małych statków w ogóle. Przypomina nieco myśliwiec Naboo i trochę ten mały którymi latali Jedi (ten układ: kabina z tyłu, szerokie skrzydło z przodu, lasery nie odstają tylko są wbudowane pod skrzydłem). Ten statek ma najbardziej miodny widok z kokpitu. Tzn. nie ma kokpitu jako takiego, ale gdzieś z 1/4 czy 1/3 dolnej części ekranu zasłania to przednie skrzydło, które pokryte jest fantastyczną teksturą, mieniącą się w refleksach świetlnych, wygląda jak pokyty warstewką miodu, aż przyjemnie patrzeć

.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.