Starbase

Moderator: DJ Die

Mecan
x3

Starbase

Post by Mecan »

Nevíte někdo, kde by se našel funkční model homebase nebo headquarter - dnes jsem jako screenshot viděl něco podobného (http://www.egosoft.com/games/x3/screens ... en_222.jpg)
je to možné i pro klasickou verzi nebo je nutno instalovat extended mód - to se mi moc nechce..
Quad Core 6600@3,33GHz ATI 4870Toxic 4GBRAM, raptor 70 + 3x500, Eizo 24"...
Sir_Thomas
x4

Re: Starbase

Post by Sir_Thomas »

Mecan wrote:Nevíte někdo, kde by se našel funkční model homebase nebo headquarter - dnes jsem jako screenshot viděl něco podobného (http://www.egosoft.com/games/x3/screens ... en_222.jpg)
je to možné i pro klasickou verzi nebo je nutno instalovat extended mód - to se mi moc nechce..
Ale ta je luxusní, tu bych chtěl taky...
Peckoslav
x3ap

Post by Peckoslav »

žeby náznak X³: 2.0 Bala Gi Research Missions.
viz hlavní strana www.egosoft.com
(http://www.egosoft.com/news/images/news ... 24_003.jpg)

:wink:
Strike2EAF
x3

Post by Strike2EAF »

Jo ten mission pack byl mel vyjit v anglicke verzi kolem vanoc a bude k dispozici ke stazeni vsem vlastnikum X3 reunion. A to player Headquaters vypada slibne, cetl jsem ze by to mnelo dokonce vyrabet lode.
souky

Post by souky »

jj taky se těšim a mohli by tam pořádně zapasovat terrany teď tam sou jen jako kulisa nic se snima neděje :D
gomecz
x3

Post by gomecz »

souky wrote:jj taky se těšim a mohli by tam pořádně zapasovat terrany teď tam sou jen jako kulisa nic se snima neděje :D
porid si X-Tended mod a budes tam mit nejen poradne zapasovany Terrany (SY a ED), ale u Argonu i neco jako StarBase, presneji OrbitalWeaponPlatform
gomecz
x3

Post by gomecz »

BTW: zkusil jste nekdo pouzit tu branu, co si ji terrani tolik hlidaji v heretic end?
Mecan
x3

Post by Mecan »

Pokud použiji extended mod, bude nutno začít od píky nebo je možno použít stávající save? Nemám dohraný příběh (nedaří se mi v závodech, maximálně přiletím druhej ...)
Stejně nemám prachy na orbitální základnu, mám malej komplex v unknown sektoru mezi montalaar a new incom sektory na space fuel a potřebuji vydělat na elektrárnu ....
Quad Core 6600@3,33GHz ATI 4870Toxic 4GBRAM, raptor 70 + 3x500, Eizo 24"...
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

gomecz wrote:BTW: zkusil jste nekdo pouzit tu branu, co si ji terrani tolik hlidaji v heretic end?
po chvili z te brany k zemi vyleti nekolik Thoru a znici te :P

@Mecan:s Xtended modem muzes klidne pouzit svuj save taky jsem ho pouzil a jede to v pohode pribeh moc nepotrebujes pokud mas save starsi nez tyden tak ti to taky dovoli spawnout terranske stanice ale zatim je ten mod jen v anglictine takze budes muset pouzit predelani scriptu v instaleru at ti to prepise 42 na 44 abys mohl pouzivat ty texty ale to jen pokud mas ceskou verzi ;)
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
gomecz
x3

Post by gomecz »

Mecan wrote:Pokud použiji extended mod, bude nutno začít od píky nebo je možno použít stávající save?
X-Tended mod nejen ze umi navazat na cisty save, ale taky ma nastroj na "ocisteni" savu od sebe sama, takze kdyz Te nahodou omrzi (neverim) tak pri odstranovani sam proda vsechny pridane lode, ktere vlastnis atp.

Return to “Česky / Czech X-Forum”