Problem se Starforce u X3 po nainstalovani patche 1,4,03

Moderator: DJ Die

nathanien
x3

Problem se Starforce u X3 po nainstalovani patche 1,4,03

Post by nathanien »

Ahoj vsem,

dnes mi konecne prisla tahle bozska hra. Mam X3CZ verzi 1,4,02 - je to napsane na obalu DVD, na samotnem potisku DVDycka i na spousteci strance po instalaci do pocitace.

Na strankach egosoftu jsem nasel oficialni patch 1,4,03, tak jsem ho stahnul a nainstaloval a ouvej - stahnul se tam Starforce a ten mi tvrdi, ze nemam v mechanice CDecko a to furt dokola. Nevite nekdo prosim co s tim? Jsem zoufaly, rad bych si tu hru konecne zahral a ted po aplikovani toho patche jsem najednou vite kde, protoze si s tim nevim rady:-(
gomecz
x3

Re: Problem se Starforce u X3 po nainstalovani patche 1,4,03

Post by gomecz »

upps, pred kratkou chvili jsem o tomto problemu psal do tohoto topicu.
gomecz
x3

Post by gomecz »

imho by to mohl resit patch stazeny ze stranek hyprmaxu. no a poku ne, tak zarucene pomuze reinstall.
nathanien
x3

Post by nathanien »

Jojo....diky moc za odpoved a pomoc...uz to resim tou reinstalaci.

Jen se tomu musim smat...kdyz jsem si X3 objednaval, tak jsem myslel ze mi prijde verze 1.0 - tak jsem si stahl celej aktualizacni balik 1.0 -> 1.4.03 (celkem 160 MB). Pak jsem X3 nainstaloval - koukam verze 1.4, takze 160 MB patch je nepouzitelnej a tak jsem si stahnul novej patch 1.4.02 -> 1.4.03 (asi 45 MB) a ted koukam ze je taky nepouzitelnej. Takze supky dupky na stranky hypermaxu a stahnout ceskej pach, ktery ma asi 60 MB. Mno a vsehcno to stahuju pres standardni GPRS, takze rychlost stahovani zhruba 5KB/s. Mno holt mam zas na noc stahovat:-))))
FVZ

Post by FVZ »

nathanien wrote:Jojo....diky moc za odpoved a pomoc...uz to resim tou reinstalaci.

Jen se tomu musim smat...kdyz jsem si X3 objednaval, tak jsem myslel ze mi prijde verze 1.0 - tak jsem si stahl celej aktualizacni balik 1.0 -> 1.4.03 (celkem 160 MB). Pak jsem X3 nainstaloval - koukam verze 1.4, takze 160 MB patch je nepouzitelnej a tak jsem si stahnul novej patch 1.4.02 -> 1.4.03 (asi 45 MB) a ted koukam ze je taky nepouzitelnej. Takze supky dupky na stranky hypermaxu a stahnout ceskej pach, ktery ma asi 60 MB. Mno a vsehcno to stahuju pres standardni GPRS, takze rychlost stahovani zhruba 5KB/s. Mno holt mam zas na noc stahovat:-))))
nic nestahuj, CZ verze je v nejvišší verzi která zatim je. Ten českej patch na stránkách HM jenom přepisu číslo verze, která je chybně označená, nic víc.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

pozor cesky patch nejen ze opravuje chybu kdy se misto 1.4.03 pise 1.4.03 ale taky problem s prehravanim nekterych animaci
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Kovi
x3

CZ Patch

Post by Kovi »

Jak rika DJ Die, cesky patch "1.4.03" neprepisuje jenom cislo verze v launcheru, ale hlavne resi problem s prehravanim briefing videi, ktera v zakladni ceske verzi nefunguji (jak uz jsem tu tenkrat psal, Egosoft pri prekreslovani zapomnel do ceskych briefing videi vlozit zvukovou stopu, podle ktere se interni herni prehravac zrejme orientuje, takze prehravani okamzite ukonci).

Return to “Česky / Czech X-Forum”