Grafika X3

Moderator: DJ Die

solxiger
x4

Grafika X3

Post by solxiger »

Nevie niekto ako sa daju vypnut tie chumace hmly, co poletuju vesmirom?
Vesmir je povecssine pusty
Ma nainstalovana X3 subor ini - init alebo nejaky podobny, kde sa da trochu upravit??
ako Oblivion
Neviem proste tie veci najst :cry:
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
psaf
x3

Post by psaf »

Pokud vim, taj je to v nekterych sektorech zamerne a vypnout se tedy neda.
plynak
x3tc

Post by plynak »

jj, a tvrdit, ze vesmir je prazdny neni docela presne. Zatim nemuzeme rict, co vsechno se ve vesmiru nachazi. Ale jinak vypnout to nejde.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
solxiger
x4

Post by solxiger »

plynak wrote:jj, a tvrdit, ze vesmir je prazdny neni docela presne...
:P :P :P
To viem ale mna ta hmla celkom :evil: Je tam subor xml /ci ako/tusim ze to bude on, ale pozriem to az doma./praca/
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
George Wills
xr

Post by George Wills »

Znám způsob, jak to vypnout, ale ...
Samozřejmě to má své ALE. A tím, je to, že už nebudeš mít standartní X vesmír, jak ho znáš, ale značně rozšířený. MOD Xperiment Fusion Project totiž vyšel i v bezmlhové verzi - XFP V 0.3 smokeless map version.

Takže pokud nemáš nic proti takhle rozsáhlému MODu jako je XFP a opravdu chceš dát pryč veškerou mlhu, zkus to: The Xperiment Fusion Project Main site

(já jsem tu variantu bez mlhy ještě nezkusil, včera jsem ji sosnul, protože mi ta mlha taky docela vadí, ale mám rozjetou hru v mlžné verzi XFP a nechce se mi ji jen tak zahodit ... )
plynak
x3tc

Post by plynak »

No to je prave to co nechapu. Proc te nevydaji, to smokeless, samostatne. Spousta lidi by to urcite brala, ale spousta lidi (jako ja), nechce instalovat takovyto obri MOD.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG

Return to “Česky / Czech X-Forum”