X3 Problém s misí
Moderator: DJ Die
-
X3 Problém s misí
mám problém s misí v X3 musím mít 250 000Cr a dát to tomu vyděračskýmu paranidovi potom až mu to zacáluju mě pošle do Priest Rings
a tam jsem na týmdole přistál jak mi řekl a nemohl jsem nikoho kontaktovat jenom když jsem byl u stanice tak mi někda zavolal že je tam hodně energie nebo co a neví co dál HELP !!!!
a tam jsem na týmdole přistál jak mi řekl a nemohl jsem nikoho kontaktovat jenom když jsem byl u stanice tak mi někda zavolal že je tam hodně energie nebo co a neví co dál HELP !!!!
-
- Moderator (České)
-
-
hmm...já sice nemám českou verzi,ale pokud si dobře pamatuji. Tak sem tam přistál a v nastavení kdo je přítel a kdo ne. Sem klikl u Paranidů na přítele pak vyletěl ven a kontaktoval kapitána útočící lodě. Řekl sem mu že je vše v pořádku a on to akceptoval a odporoučel se. A bylo to. Jen nevím zda to nastavení na přítele bylo u mne nebo u stanice. Ale logicky by to mělo být u té stanice. Jinak se semnou ten kapitán nechtěl bavit a vesele střílel do mé nové stanice dál.
PS: je to napsáno trochu chaoticky ale snad ti to pomůže
PS: je to napsáno trochu chaoticky ale snad ti to pomůže

-
-
-
-
-
tak jsem narazil taky na problém s touhle misí:
už mi přišla zpráva od Mine Directora, že nakládají důl do lodi a v krátké době vyrazí (nebo tak něco), ale nic se neděje. Stoupla mi zase reputace u Paranidů (i když myslím, že ještě ne na tu úroveň před uzavřením sektorů).
Dokonce jsem v pochybnostech mrknul na návod na netu (FŮŮŮJ, HAMBA!!!), ale tam píšou, že stačí zaletět do Priest Rings a důl bude po mé levici, ale nic tam není, jenom Paranidský TLko který tam jeslti se nepletu, obvykle není.
Tak nevím zda-li je to bug, nebo jsem něco opomněl... má někdo přestavu?
Díky
už mi přišla zpráva od Mine Directora, že nakládají důl do lodi a v krátké době vyrazí (nebo tak něco), ale nic se neděje. Stoupla mi zase reputace u Paranidů (i když myslím, že ještě ne na tu úroveň před uzavřením sektorů).
Dokonce jsem v pochybnostech mrknul na návod na netu (FŮŮŮJ, HAMBA!!!), ale tam píšou, že stačí zaletět do Priest Rings a důl bude po mé levici, ale nic tam není, jenom Paranidský TLko který tam jeslti se nepletu, obvykle není.
Tak nevím zda-li je to bug, nebo jsem něco opomněl... má někdo přestavu?
Díky
-
-
aha a jak dlouho jsi asi tak čekal (myšleno herního času?) už jsou to víc jak 3 hodiny a stále nic....Mecan wrote:Ahoj,
poprvé jsem měl stejnej problém. Leť do toho sektoru, až bude ten důl aktivní, dostaneš zprávu. Pak bude opravdu vlevo po vstuu do sektoru.. a stačí pouze přiletět, proběhne filmeček, není třeba přistávat apod..

EDIT: tak už jsem na to asi přišel - bylo to tím, že jsem do toho sektoru skočil jumpdrivem, protože když jsem tam vletěl přes Paranid Prime, tak mi přišla zpráva, že je důl postavený a opravdu tam byl. Akorát to nic nedělá, fakt mě to začíná s*át. Můžu do dolu přistát, když jsem ve vesmíru, tak můžu s dolem komunikovat - Mine Director, ale na monitoru je jen vidět že něco říká, ale nic není slyšet a nic se neděje. Fakt to nechápu

-
-
S touto misi jsem taky problemy nemel. Je opravdu nutne pockat (i me to trvalo hodne dlouho) a po obdrzeni zpravy tam zaletet.
Ale mel bych jinou otazku tykajici se tohoto dolu... Muzu na nem potom tezit nebo ne? Pred chvili jsem dohral po nekolikate hlavni pribeh a chci zacit stavet nejake tovarny a komplexy tak bych rad vedel jestli ji muzu pouzit nebo ne. Diky vsem za odpovedi
Ale mel bych jinou otazku tykajici se tohoto dolu... Muzu na nem potom tezit nebo ne? Pred chvili jsem dohral po nekolikate hlavni pribeh a chci zacit stavet nejake tovarny a komplexy tak bych rad vedel jestli ji muzu pouzit nebo ne. Diky vsem za odpovedi
-
ach jo, další "krásná" mise (fakt Egosoft asi nemá nápady, tak umísťuje mise do asteroidů, základen apod.)...
má tu někdo tip jak letět v tom nvidiovým asteroidu? Začínám uvažovat o změně lodi (letím s Argon Nova Vanguard), navíc, možná je to jen můj subjektivní pocit, se mi zdá, že loď reaguje jinak než ve volném vesmíru (že by nějaká gravitace)...
má tu někdo tip jak letět v tom nvidiovým asteroidu? Začínám uvažovat o změně lodi (letím s Argon Nova Vanguard), navíc, možná je to jen můj subjektivní pocit, se mi zdá, že loď reaguje jinak než ve volném vesmíru (že by nějaká gravitace)...
-
- Moderator (České)
-