Najmuti lodi; pristavani na mamutech; argonska girlfirend

Moderator: DJ Die

GhostCon
x3

Najmuti lodi; pristavani na mamutech; argonska girlfirend

Post by GhostCon »

Cau, hele muze me nekdo poradit...

1. jaxi pronajmout lod (at uz obhcodni ci nakou fesnou stihacku). Letem svetem jsem hodil oko do manualu ale tam je akorat ze si ji najmout muzu, ale jak :?: to uz tam ten typek nepise.

2. Jo durhej dotaz je jestli muzu pristavat na Argonskejch mamutech :o a podobnejch megalodich. Zatim me to zadokovat nechce. Neni to proto ze mam s Argonskou jeste nedostatecny vztahy? Ja teda nefim, ale v shipyardu uz muzu koupit uplne vsechny lode (stanice jeste zatim ne :(

3. Coz me privadi k dotazu :wink: na kolik musim byt boyfriend s Argonskou girlfriend aby me nechali koupit si nakou stanici, jak rikam lode uz mam vsechny modry, ale stanice zatim vsechny cerveny.

Dikes za rady
Sir_Thomas
x4

Re: Najmuti lodi; pristavani na mamutech; argonska girlfirend

Post by Sir_Thomas »

GhostCon wrote:Cau, hele muze me nekdo poradit...

1. jaxi pronajmout lod (at uz obhcodni ci nakou fesnou stihacku). Letem svetem jsem hodil oko do manualu ale tam je akorat ze si ji najmout muzu, ale jak :?: to uz tam ten typek nepise.

2. Jo durhej dotaz je jestli muzu pristavat na Argonskejch mamutech :o a podobnejch megalodich. Zatim me to zadokovat nechce. Neni to proto ze mam s Argonskou jeste nedostatecny vztahy? Ja teda nefim, ale v shipyardu uz muzu koupit uplne vsechny lode (stanice jeste zatim ne :(

3. Coz me privadi k dotazu :wink: na kolik musim byt boyfriend s Argonskou girlfriend aby me nechali koupit si nakou stanici, jak rikam lode uz mam vsechny modry, ale stanice zatim vsechny cerveny.

Dikes za rady
Tak na tyhle otázky je zde už několik odpovědí..... stačí prohledat. :wink:
FVZ

Re: Najmuti lodi; pristavani na mamutech; argonska girlfirend

Post by FVZ »

GhostCon wrote:Cau, hele muze me nekdo poradit...

Dikes za rady
Najmout si můžeš jenom TL, aby ti odvezla stanici. To uděláš tak, že na nějakou zavoláš (klávesa c vzdálenost 8km a míň) pokecáš s kapitánem a dáš hned první otázku (něco s transportem) pokud tam neni, tak už si ho někdo najmul a musíš počkat. Zeptáš se ho na tu otázku s transportem, on ti řekne cenu za průlet branou a ty buď souhlasíš nebo ne, když jo tak mu znova zavoláš a řekneš mu aby dockun v přístavu on tam doletí a ty si koupíš základnu, pak mu řekneš aby letěl někam a tam mu řekneš aby vyložil tvojí základnu, ukážeš mu přsně kam a je to

Co já vim tak nějaký stanice si můžeš koupit hned, ale musí tam bejt zadokovanej TL.
GhostCon
x3

Post by GhostCon »

Cus dik za radu, jinak co se tyce hledani tak tady prave chybi funkce fultextoveho vyhledavani a predtim jsem zrovna nemel 2x moc casu. Ted ho mam tak 3x takze se na to mrknu ;)
FVZ

Post by FVZ »

GhostCon wrote:Cus dik za radu, jinak co se tyce hledani tak tady prave chybi funkce fultextoveho vyhledavani a predtim jsem zrovna nemel 2x moc casu. Ted ho mam tak 3x takze se na to mrknu ;)
Je tu, Extra Hledat

Return to “Česky / Czech X-Forum”