Owned ship ?(X-Tension)
Moderator: DJ Die
-
Owned ship ?(X-Tension)
Chcem sa spitat ako mam dat v starsom X:Tension transportery do kolonky- owned ship,pretoze my nependluju automaticky,furt musim dat R a naprogramovat cestu tam a naspat a + este manualne s nim nakupovat,urcite sa to da pretoze naco by sa inak nastavovala cena a pod.a neviem si predstavit keby som mal takych 20 mulov
navyse v starom X-BTF to fungovalo automaticky,ak si dobre pamatam tak v docku som kupil napr.mula a hned chodil po suroviny ak som nechal prachy v stanici,samozrejme mam trading system extension,treba na to nejaky dalsi upgrade?(verzia je najnovsia cize v.-2.1a Eng)

-
Re: Owned ship ?(X-Tension)
A máš nastavenou Homebase u toho náklaďáku?17Morte17 wrote:Chcem sa spitat ako mam dat v starsom X:Tension transportery do kolonky- owned ship,pretoze my nependluju automaticky,furt musim dat R a naprogramovat cestu tam a naspat a + este manualne s nim nakupovat,urcite sa to da pretoze naco by sa inak nastavovala cena a pod.a neviem si predstavit keby som mal takych 20 mulovnavyse v starom X-BTF to fungovalo automaticky,ak si dobre pamatam tak v docku som kupil napr.mula a hned chodil po suroviny ak som nechal prachy v stanici,samozrejme mam trading system extension,treba na to nejaky dalsi upgrade?(verzia je najnovsia cize v.-2.1a Eng)
-