[X3] Kha'ak "You are insane?" SPOILER?

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Lifter

[X3] Kha'ak "You are insane?" SPOILER?

Post by Lifter »

Spoiler
Show
Odblokowalem sobie mozliwosc startu innymi rasami, z ciekawosci pogralem ze 2-3 godzinki Kha'akami i przyznam , ze nie bardzo wiem jaki jest cel tego grania poza wybijaniem wszystkiego co sie da..cos ktos wie na ten temat?

Handlowac sie nie da, nie ma gdzie zadokowac i sie naprawic, lata sie marnym clustrem o predkosci niewiele ponad 100...upgrade zeby chociaz zrobic jakis..tylko gdzie? :)
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Skoro to jest spojler, to powinieneś też ospojlerować treść swojej wiadomości.
Thores
x3

Post by Thores »

Poprawić spoilery :wink:

A odnośnie pytania
Spoiler
Show
Da się zadokować do stacji pirackiej - tam można nagrać grę. Następnie warto sobie podnieść reputację z jedną z ras... ale lepiej nie atakować swoich pobratyńców lub piratów, hehe. Lepiej zacznij niszczyć nielubianą nację w sektorach opanowanych przez ich przeciwników.
Przynajmniej tyle zapamiętałem z mojej krótkiej przygody z tym trybem rozwał... rozrywki, rzecz jasna.
Lifter

Post by Lifter »

Spoiler
Show
dzieki Thores...to tylko jeszcze mi powiedz prosze...u Argonow jesli podniose sobie repke, to bede mogl kupic jumpdrive, czy jest mozliwy zakup u innych ras? Grajac na normalu moglem kupic tylko u nich niestety (chyba ze gdzies przeoczylem).
Lifter

Post by Lifter »

Spoiler
Show
BTW, zaczynam rozumiec pytanie opisujace ten poziom :lol:
startuje sie ze statusem np. u Argonow
Enemy of the Federation, zeby przestali Cie klepac trzeba przejsc przez:

Confirmed Enemy
Confirmed Insurgent
Known Antagonist
Suspected Foe

i dopiero jest Citizen, cos dla absolutnych hardcorowcow :D
(czyt. wariatow/maniakow X'ow)
Thores
x3

Post by Thores »

Spoiler
Show
Nie, nie przeoczyłeś - jumpdrive możesz kupić (teoretycznie - bo w prakryce, grając jako Khak raczej trudno poprawić u nich reputację) u Gonerów lub na stacji TerraCorp - i tutaj trzeba dobrych stosunków z Aragonami. Czasami też możesz go po prostu spiracić :) Ja tak zdobyłem swój pierwszy jumpdrive, gdy przejąłem niemal nieuszkodzony transportowiec, i na pewno nie był to statek Aragoński. Ale tutaj już trzeba mieć trochę szczęścia.

Istnieje też skrypt dodający dealerów jumpdrivea, ale nie wiem czy nie wymagają oni dobrej reputacji u Gonerów.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”