Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Ojej, jaki pech. Pewnie pies pogryzl?Tr1SH wrote:Gralem 6 miesiecy w X2 i teraz porysowal mi sie 2 CD![]()
Że czego nie ma? Co to jest spolshczenie?? A Cd2 PLpozyczylem od kumpla ale wer.angielska....Czy nie ma jakiegos spolshczenia albo 2 CD PL??? Help pls
Chyba No-CD patch powinien pomóc, ale nie jestem pewny. Chociaż skoro (jak widzęTr1SH wrote:Nie wierzysh Twoja sprawa,ale moglbys byc milshy.Ja Kod Online podalem.Klucz CD tesh moge podac.Poprostu pshy instalce na 2CD wyskakuje mi komunikat=>"Błąd odczytu z pliku:E:/program files/EGOSOFT/X-2 The Threat\01.dat. Zweryfikuj czy plik istnieje i czy masz do niego dostęp"<= .Czy to moze byc wina SP2? I troche zal bo tyle gry na nic.Probowalem grac w Sid Meiers Pirates ale to beznadziejna alternatywa a kolejnych 49 zl nie chce mi sie wydawac :/
Ok, przepraszam, że tak naskoczyłem. Gdy pisałem pierwszego posta nie miałeś jeszcze 'znaczka legalności' przy niku.Tr1SH wrote:Nie wierzysh Twoja sprawa,ale moglbys byc milshy.Ja Kod Online podalem.Klucz CD tesh moge podac.Poprostu pshy instalce na 2CD wyskakuje mi komunikat=>"Błąd odczytu z pliku:E:/program files/EGOSOFT/X-2 The Threat\01.dat. Zweryfikuj czy plik istnieje i czy masz do niego dostęp"<= .Czy to moze byc wina SP2? I troche zal bo tyle gry na nic.Probowalem grac w Sid Meiers Pirates ale to beznadziejna alternatywa a kolejnych 49 zl nie chce mi sie wydawac :/