[X2] Problem z uruchomieniem - Pomocy ;[

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Tr1SH
x2

[X2] Problem z uruchomieniem - Pomocy ;[

Post by Tr1SH »

Gralem 6 miesiecy w X2 i teraz porysowal mi sie 2 CD :( pozyczylem od kumpla ale wer.angielska....Czy nie ma jakiegos spolshczenia albo 2 CD PL??? Help pls :(
bufi
x4

Re: Pomocy ;[

Post by bufi »

Tr1SH wrote:Gralem 6 miesiecy w X2 i teraz porysowal mi sie 2 CD :(
Ojej, jaki pech. Pewnie pies pogryzl?
pozyczylem od kumpla ale wer.angielska....Czy nie ma jakiegos spolshczenia albo 2 CD PL??? Help pls :(
Że czego nie ma? Co to jest spolshczenie?? A Cd2 PL
znajdziesz w każdym Empiku za niecale 50pln.
Dodam tylko, że CD1 PL dodają gratis.

Btw. 2CD nie jest wymagane w czasie gry, więc tej
płyty nie używa się praktycznie w ogóle. Jakoś nie wierze ci, że porysowała sie plyta.
Sory, ja ci nie pomoge.
Tr1SH
x2

Post by Tr1SH »

Nie wierzysh Twoja sprawa,ale moglbys byc milshy.Ja Kod Online podalem.Klucz CD tesh moge podac.Poprostu pshy instalce na 2CD wyskakuje mi komunikat=>"Błąd odczytu z pliku:E:/program files/EGOSOFT/X-2 The Threat\01.dat. Zweryfikuj czy plik istnieje i czy masz do niego dostęp"<= .Czy to moze byc wina SP2? I troche zal bo tyle gry na nic.Probowalem grac w Sid Meiers Pirates ale to beznadziejna alternatywa a kolejnych 49 zl nie chce mi sie wydawac :/
Tr1SH
x2

Post by Tr1SH »

A CD2 jest wymagane.Bez niej zabezpieczenie mnie nie puści a nie na darmo jest na niej napisane CD2:GAME
Ghostek
x2

Post by Ghostek »

Tr1SH wrote:Nie wierzysh Twoja sprawa,ale moglbys byc milshy.Ja Kod Online podalem.Klucz CD tesh moge podac.Poprostu pshy instalce na 2CD wyskakuje mi komunikat=>"Błąd odczytu z pliku:E:/program files/EGOSOFT/X-2 The Threat\01.dat. Zweryfikuj czy plik istnieje i czy masz do niego dostęp"<= .Czy to moze byc wina SP2? I troche zal bo tyle gry na nic.Probowalem grac w Sid Meiers Pirates ale to beznadziejna alternatywa a kolejnych 49 zl nie chce mi sie wydawac :/
Chyba No-CD patch powinien pomóc, ale nie jestem pewny. Chociaż skoro (jak widzę ;)) masz kod online, to powinno ci się udać załatwić tą płytkę, popytaj Saurona może on coś wie na ten temat. (tylko proszę przestań pisać "milshy" "spolshczenie" itp. bo to jest naprawdę wkurzające ;))
bufi
x4

Post by bufi »

Tr1SH wrote:Nie wierzysh Twoja sprawa,ale moglbys byc milshy.Ja Kod Online podalem.Klucz CD tesh moge podac.Poprostu pshy instalce na 2CD wyskakuje mi komunikat=>"Błąd odczytu z pliku:E:/program files/EGOSOFT/X-2 The Threat\01.dat. Zweryfikuj czy plik istnieje i czy masz do niego dostęp"<= .Czy to moze byc wina SP2? I troche zal bo tyle gry na nic.Probowalem grac w Sid Meiers Pirates ale to beznadziejna alternatywa a kolejnych 49 zl nie chce mi sie wydawac :/
Ok, przepraszam, że tak naskoczyłem. Gdy pisałem pierwszego posta nie miałeś jeszcze 'znaczka legalności' przy niku.

Co do błedu to na pewno nie jest to wina SP2. Prawdopobnie płytka jest uszkodzona, (może paluchy są na niej, wyczyść ją) albo pada napęd CD. Co do pliku z polskimi napisami jest on zaszyty w jednym z plików na drugiej płycie. Gdyby go wyciągnąć i wrzucić do katalogu 't' mogłoby to zadziałać. Może ktoś Ci go podrzuci...

Ps. przestań pisać tymi śmiesznymi onetowymi zdrobnieniami. Wcale to nie jest trendy.

Pozdrawiam
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

plik z tłumaczeniem jest zaszyty w patchu 1.4pl 8)
Tr1SH
x2

Post by Tr1SH »

Mam =D Ale zrobilem to troche inaczej :) Zignorowalem prosbe o ten plik .dat zainstalowalem bez niego swoja wersje pl a z wersji ang skopiowalem do folderu z gra 01.dat =D To gram z wami =D
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Dobrze, że się sprawa rozwiązała, więc PMa, którego dostałem, moge chyba uznać za nieaktualnego.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Ehh i od razu Bufi naskoczyl, wlasnie ... Jakie to jest piekne, ludzie sie ocenia po jakichs drobnostkach. I dlatego w Polsce jest, jak jest. Kazdy sobie klody pod nogi rzuca, widzi wykalaczke w oku innych, a drzewa we wlasnym nie widzi...
Mile przywitanie, nawet jak gosciu nie mial CD (przypominam, ze juz ponoc jest to niewymagane), jak i Sau sam mowil, ze mod/admin moze zazadac klucza ...

Niech zyje milszy swiat!
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam

Return to “Polskie / Polish X-Forum”