jsem noob/lamer :-)
Moderator: DJ Die
-
jsem noob/lamer :-)
Zdarec,koupil jsem x3 cz a mám tenhle žánr rád,tak je to docela fuška rozjed začátek (nemyslím příběh) , rád bych kdyby mi někdo napsal pár rad jak začít ,něco jsem už tu pročetl a zaujaly mne ty skripty,akurát nevím jak je použít,hrál jsem teď posledních 5 let Enemi Territory tam se dost binduje a skriptuje což bude mít stejný efekt i tady pro zlepšení hraní akurát dělá se to tady jiným stylem i programem který moc nechápu ....děkuji předem všem za každou dobrou radu... 

-
k tomu ti muzu poskytnou Handbook, ktery je dobrym pruvodcem, zvlast v zacatcich
. Je to kompilace ruznych pruvodcu od ruznych autoru. Vsechno All in one
.
[Guide] X3 Handbook v 1.11
no a tady mas samostatne i mapy, pouzite v tom handbooku ve dvou verzich (se skrytymi a bez skrytych sektoru)
[Guide] X3 Handbook v 1.11 - maps
je to sice v anglictine, ale jako poradnik to je plne dostacujici.
jeste tady mas odkaz na forum, kde je popsano co v nem vse najdes
http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?p=1571302
P.S. nahodou, nechodil jsi do herny na centrumu ?

[Guide] X3 Handbook v 1.11
no a tady mas samostatne i mapy, pouzite v tom handbooku ve dvou verzich (se skrytymi a bez skrytych sektoru)
[Guide] X3 Handbook v 1.11 - maps
je to sice v anglictine, ale jako poradnik to je plne dostacujici.
jeste tady mas odkaz na forum, kde je popsano co v nem vse najdes

http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?p=1571302
P.S. nahodou, nechodil jsi do herny na centrumu ?

-
děkuji za odkazy ,kouknu na ně i když ang. návod nic moc pro takového starého hrba jako já
) proto jsem koupil x3 cz
) ..takže se musím spolehnout na translatora 
...nechodil jsem do žádné herny
) Jupíků znám víc,respektive ja hral pod tímto nickem" Jup!k " ať nás mohli rozlišit
)
..jo a nevíte jestli podporuje tato hra zvuk 5.1 bednách? jiné hry mi jdou a tady je nastavení EAX jen,ať dám on nebo off hrajeto stejně ...

...nechodil jsem do žádné herny

..jo a nevíte jestli podporuje tato hra zvuk 5.1 bednách? jiné hry mi jdou a tady je nastavení EAX jen,ať dám on nebo off hrajeto stejně ...