X2/X3 - semifat verze cestiny

Moderator: DJ Die

JXP
x3

X2/X3 - semifat verze cestiny

Post by JXP »

jakym zpusobem by bylo mozne tyto verze cestiny ziskat. Vim, ze existuji, ale stale nevim jak se k nim dobrat :-).
Kovi
x3

Re: Semifat

Post by Kovi »

Semifat verze pro X3 podle me neexistuje (aspon mi Marcus rikal, ze ji delat nebude). Semifat verze X2 existuje, ale po dohode s Marcusem a Hypermaxem jsme se rozhodli ji neuvolnit, protoze pak by se k cestine (polocestine) dostali vsichni vcetne warezaku, coz je kontraproduktivni:-)
Radek
x3

Post by Radek »

Co je to semifat češtiny, v jakém je to rozsahu?
Kovi
x3

Re: Semifat

Post by Kovi »

Ja to nezkousel, ale tusim, ze tam jsou zachovany v anglictine nazvy sektoru, tridy lodi a nejake to zbozi.
Radek
x3

Post by Radek »

Hm tak takouvou čestinu bych bral okamžitě. To je přesně podle mých představ český menu a texty a planety, lodě, zboží v originále. Není možný toto lidem co mají koupenou českou verzi hry nějak přenechat nebo nějak pomoci?

Na koho se v tomto obrátit?
JXP
x3

Post by JXP »

ja prave taky a proto porad doufam, ze se kluci proverenym uzivatelum tuto cestinu poskytnout. V tech ceskych nazvech se nekdy celkem blbe orientuje. Zvlast, kdyz clovek hleda informace i v anglictine.

btw. uniku ceske veze se timto stejne zabranit neda a tahle hra je hlavne pro nadsence, nikoliv pro sirokou konzumni verejnost. kdyby totiz chtel nekdo CZ verzi vypustit tak uz to davno udelal. Vzdyt CZ manual je pouze v pdf a taky se nikde jen tak stahnout neda.

chapu, ze neni tady na foru v pripade X2 poznat, zda ma clovek originalku X2, ale to je bohuzel status quo ...

ja si snad pro tu svoji fajfku hned zitra zejedu :-D.
ilis

Post by ilis »

Prosím také bych se přimlouval k uveřejnění této verze češtiny.
Z X2 jsem si navykl na eng pojmenování a když se o něčem mluvilo tak jsem hned věděl co a jak. Ale teď ani nepoznám jestli na mě útočí nějaká malá stíhačka nebo M1 :D .

Překlad hry do češtiny je výborný,ale prosil bych bez překladu vlastních jmen. Zvlášť když dabing zůstal anglický.

Return to “Česky / Czech X-Forum”