X3 CZ vs StarForce

Moderator: DJ Die

solxiger
x4

X3 CZ vs StarForce

Post by solxiger »

Chcem X3 kupit, ak ju niekto ma pisnite ci ma ala nema SF.
s10
x3

Post by s10 »

mna ani tak nezaujima SF, ale ako je to z registraciou a modmy? budu fachcit? lebo nejake nove lodky by bodli.
Radek
x3

Post by Radek »

Včera jsem koupil českou verzi a jak vidíte , registrovaný jsem a módy mě taky chodí...je to super až na ty české překlady lodí a galaxii :twisted:

A Starforce podle mě nemá, nebo jsem nic nezpozoroval
------------------------------------------------------------------
[ external image ]
JXP
x3

Post by JXP »

Digis wrote:Včera jsem koupil českou verzi a jak vidíte , registrovaný jsem a módy mě taky chodí...je to super až na ty české překlady lodí a galaxii :twisted:

A Starforce podle mě nemá, nebo jsem nic nezpozoroval
my chceme semifat, my chceme semifat ... a to do obou X2/X3 :-D.
Moriak
x3tc

Post by Moriak »

Vcera som bol pre X3 v Prahe. Nainstaloval a voila..... bez StarForce :D
JXP
x3

Post by JXP »

Moriak wrote:Vcera som bol pre X3 v Prahe. Nainstaloval a voila..... bez StarForce :D
to je moc dobre ... vubec nechapu, proc nekteri lidi psali, ze tam SF je ... asi nejaci chytrolini :-D.
Abras
x3

Post by Abras »

s10 wrote:mna ani tak nezaujima SF, ale ako je to z registraciou a modmy? budu fachcit? lebo nejake nove lodky by bodli.
pokud vim, aby ste mohli stahovat mody a pod ( teda spis patche...), staci kdyz ste registrovani na foru ( nemusite mit registrovanou hru), mam pocit ze je to tak po tom co se prodava X3 pres steam, ale jistej si uplne nejsem, zas takovou dobrou pamet nemam :oops:
Mr. M
x3

Post by Mr. M »

Digis wrote:...je to super až na ty české překlady lodí a galaxii
kdyztak v starsim topicu byl navod na prepnuti do anglictiny :)
solxiger
x4

Post by solxiger »

Kua, ked chcem nainstalovat patch 1.4.03 tak sa tam hrne aj StarForce.
Takze hram na 1.4.02 :evil:
JXP
x3

Post by JXP »

solxiger wrote:Kua, ked chcem nainstalovat patch 1.4.03 tak sa tam hrne aj StarForce.
Takze hram na 1.4.02 :evil:
pockej, CZ verze ma implementovany 1.4.0.3 takze nemusis nic instalovat ... predpokladam, ze mluvis o CZ verzi o ktere je tenhle thread ;).
solxiger
x4

Post by solxiger »

Lenze na cd je napisane :

....: VERZE 1.4:
.......: 1.4.02 :
Kovi
x3

Re: Verze

Post by Kovi »

Uz aby mi X3 CZ konecne dorazila, at se na to muzu mrknout, protoze lidi maji ocividne v tech verzich zmatek. Faktem je, ze texty jsou upravene pro v1.4.03, ale jestli se nemylim, tak do Egosoftu se posilal prave jenom ten text a master pripravovali oni, takze takhle na dalku nemuzu zarucit, ze to je v1.4.03, ale predpokladam, ze kdyz delam master, tak ho delam v posledni verzi, takze to podle me je v1.4.03. Jestli tam je nekde napsano "VERZE 1.4", tak to zrejme proto, ze "1.4.03" vypada blbe, a pokud je tam nekde napsano "1.4.02" (nevim ted kde), tak to muze mylne vychazet z toho, ze i po aplikaci patche 1.4.03 se v hlavnim menu ve hre pise "1.4.02". Vyvojari na to sami upozornovali na hlavni strance www.egosoft.com. Takze je mozne, ze nekdo v Hypermaxu nabyl mylneho dojmu, ze to je v1.4.02. Co se vlastne pise v launcheru pred spustenim X3? Tam by se vpravo nahore mela taky ukazovat verze (a tentokrat uz vazne 1.4.03).
Kovi
x3

Re: Verze, Part II

Post by Kovi »

Tak jsem mluvil s Lukasem Macurou z Hypermaxu a vec se ma tak, ze hra skutecne je ve v1.4.03, ale prave proto, ze se v hlavnim menu zobrazuje "1.4.02", tak to vsude prepsali na 1.4.02, aby to lidi nematlo. No, ono je to ocividne mate i tak, ale MOZNA by se mohl udelat specialni "patch", ktery by cilene prepsal vsechny vyskyty 1.4.02 na 1.4.03 (bez zaruky, abyste pak nenadavali, kdyz se to neudela).
Radek
x3

Post by Radek »

Panebože snad si to řekl jasně tady i na fóru Hypermaxu a přece není nikdo tak blbej že by si chtel aplikovat patch jen pro to aby se mu přepsalo číslo. Doufám že tato kapitola ohledně patche je uzavřena...
solxiger
x4

Post by solxiger »

No doteraz som sa to oficialne nikde nedocital. Teraz uz som spokojny.
JJ uzavriet 8)
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

takze doufam nebude nikomu vadit ze tohle diskuzi uzavru a vytvorim o tom problemu s nespravnym zobrazenim verze novy thread ktery sticknu nahoru takze to kazdy uvidi...
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
JXP
x3

Post by JXP »

nechci nic rikat, ale tento jev je i anglicke verze a je to primo pospano v readme patche

Code: Select all

Note 2: When running 1.4.03 the initial options menu will show 1.4.03 in the top-right corner, but the main in-game menu will still show 1.4.02. This is normal. 
proc tedy ten poplach ?

Return to “Česky / Czech X-Forum”