Docela mě (a určitě ne jen mě) zajímá, co všechno hýbe světem X-universe.
Já jsem měl dřív MS Sidewinder I ForceFeedback, ale ten už je dnes malinko out a taky už byl hooodně unavený a jeho krokové motorky se staly spíše skokovými, což vedlo k necitelnému škubání.
Takže krátce po X3 jsem pořídil Saitek X-52 a přátelé, nic lepšího jsem ještě v ruce neměl. Zpočátku mě sice čekala maturita, než jsem se naučil lítal na 2 páky a s většinou funkcí na nich, ale dnes už si nedokážu představit solo páku a druhou ruku na klávesnici.
Takhle vypadá na stole ...
Najde se někdo, kdo dává přednost myši?
Podělte se s ostatními o své zkušenosti s ovládáním.
S jakým joyem lítáte v X2/X3?
Moderator: DJ Die
-
-
mam ForceFeedback od logitechu (Logitech Wingman Force Feedback Joystick), ale jen se na nej prasi, protoze jsem si na nej nikdy moc nezvyk, ma prilis malo talcitek na to abych se obesel bez klavesnice a prilis mnoho abych pres nej ke klavesnici rozumne dostal. navic me z pozicniho kloboucku bolel palec v kloubu... znova me v nem picha, jen na to pomyslim...
EDIT:
jo a jeste me nevyhovoval plyn, kterej nebyl dostatecne citlivej, mel prilis uzkou skalu a nemel zadnou "aretaci" na nulove rychlosti, takze zastavit bylo zhola nemozne.
takze ja pouzivam mys a jsem celkem spokojenej.
ta X-52 vypada fakt dost dobre, ale skutecne stoji pres 5litru?
EDIT:
jo a jeste me nevyhovoval plyn, kterej nebyl dostatecne citlivej, mel prilis uzkou skalu a nemel zadnou "aretaci" na nulove rychlosti, takze zastavit bylo zhola nemozne.
takze ja pouzivam mys a jsem celkem spokojenej.
ta X-52 vypada fakt dost dobre, ale skutecne stoji pres 5litru?
-
Saitek X-52 se dnes dá sehnat pod 3 táci. viz -gomecz wrote: ta X-52 vypada fakt dost dobre, ale skutecne stoji pres 5litru?
http://www.pixmania.com/cz/cz/323542/ar ... e-x52.html
Jelikož hlavně lítám F4:AF, tak mám kompletní HOTAS od CH Products (F-16 Fighterstick+Pro Throttle+Pro Pedals) a s tímto nádobíčkem se X2CZ lítá absolutně v pohodě.
-
Tenhle topic jsem tu uz pred casem zakladal viz. http://forum2.egosoft.com/viewtopic.php?t=89514 ...
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT