[x3] pomocy spoiler w śriodku

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Raptorek
x2

[x3] pomocy spoiler w śriodku

Post by Raptorek »

Spoiler
Show

Mam wygrać jakiś durny wyścig zawsze kochałem takie żeczy w grach kosmicznych i jak zwykle mam problemy
statku sobie wybrać nie można trzeba latać przyznanym i normalnie jestem 3 latam i manewruje dośc szybko ale wyprzedzić ich się nie da jakieś rady??
ktos to ukończył?
Acha i jak się w tym x3 dorobić w x2 bylo prosto aby doo 1 elektrowni ale tutaj ceny są zabujcze prosze o jakiekolwiek rady narazie na kilku godzinach latania i sprzedawana energi zarobiłem 150 tys :(
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Spoiler
Show
Wyścig na pewno da się wygrać, musisz próbować do skutku, może spróbuj użyć jakieś niestandardowej taktyki, na którą rywale nie są przygotowani :roll: . Nie przechodziłem tego jeszcze, są tam jakieś zasady, czy zasadą jest brak zasad?
Rady handlowe dla dorobkiewiczów są opisane dokładnie w instrukcji. Nie pomnę strony ale sekcja handlowa podaje jak handlować i co robic aby się dorobić :roll: . Poza tym nie łam się, przecież cechą wspólną wszystkich Xów jest baaardzo powolny rozruch. Więc kłopoty na początku są także elementem gry, które akceptujemy wybierając przygodę we Wszechświecie X :D .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Spoiler
Show
A Sau mam pytanie, czy w X3 istnieje takie cos jak inwazje xenonskie? I czy znowu bedziemy za nie dostawac xx CR ?
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
Raptorek
x2

Post by Raptorek »

Spoiler
Show

A jednak wyścig mi się udało przejść
znalazlem dynksa ktory dawał mi 2 sek przewagi ot głupi błąd w grze
A sam wyścig jest bez udziwnień latasz przydzielonym statkiem wszyscy maja takie samie przez punkty kontrolne chodzi o to żeby przelecieć trase jak najefektywniej tak jak w biegach choć po zewnetrtznej określić tego nie moge bo trasa ma pare zakretów
add potem za 5 tyś można wynająć statek i startować nie zależnie o jakomś
nagrooode ale nie napisali jakom narazie mam małoo kasy może kiedyś sprubuje może komuś z was się bedzie chiało po kilku treningach nie jest ten wyścig taki trudny :P choć 1 zawsze miałem wieksze problemy
PS denerwuje mnie przejmowanie statków nie tak jak w x2 tylko trzeba wysiadać albo mieć nie legalny soft za 600k a ja zawsze mma licencjie policyujne denerwuje mnie to bo w ferworze walki jest to nie wykonalne
Podobno są jakieś scrypty zna ktoś?
acha nigdy takowych nieużywałem wiec jka ktoś by znalazł to potrzebował bym też wyjaśnień jak się tego uzywa
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Mani_Hc wrote:
Spoiler
Show
A Sau mam pytanie, czy w X3 istnieje takie cos jak inwazje xenonskie? I czy znowu bedziemy za nie dostawac xx CR ?
Spoiler
Show
Tak, w X3 są inwazje, i znowu będziemy za nie dostawać góry zielonych :)
Mani_
x2

Post by Mani_ »

Spoiler
Show
Eee to tylko czekac na jakis M3, brac inwazje i gra juz z gorki pojdzie ...
Myslalem, ze troche wiecej wymagan bedzie nam dane :|.
http://forum.xudb.pl/index.php - ciekawskich zapraszam
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

No, bo jest. Aby móc kupić sobie takie M2 musisz mieć odpowiednie rangi bojowe i u rasy.
Raptorek
x2

Post by Raptorek »

Spoiler
Show
Hej włąsnie dorabiam się po 4 misjach powoli w x3 bo uznalem ze dalej nie dam rady m4 i widze ze wszedzie brakuje takiego skladnika jak silicon wafers ale nie wiem co to produkuje jaka fabryka
narazie chialbym tym handlować a potem zrobić sobie fabryke bo zbyt by był
i teraz pytanie gdzie możmna to kupić znaczy te wafle silikonowe i potem gdzie mozna sobie kupić fabryke i co jest potrzebne do jej utrzymania ?
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

To nie są Wafle silikonowe, tylko płytki krzemowe :D

I ich się nie produkuje tylko wykopuje, więc musisz poszukać kopalni o nazwie "Silicon mine" lub coś w tym stylu, i potem popatrzeć za tym w stoczni ;)
Raptorek
x2

Post by Raptorek »

Spoiler
Show
a czym bys mi polecil handlowac u argonów bo chce dostać zezwolenie na kupienie novy
khakow bym pozabijał bo mam licencie ale m4 jest za słaby niestety
od 2 dni handluje ogniwkami mam 700 tys brak jeszcze 1,3 miln
pomocy
MatrixPL
x4

Post by MatrixPL »

Skoro wszedzie brakuje krzemu, sprobuj zaspokajac popyt wlasnie na niego. :roll:
Raptorek
x2

Post by Raptorek »

na to wpadlem ale nie moge znaleść kopalni moze wiesz gdzie sie znajduje ?
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Harrons Nebula?

Return to “Polskie / Polish X-Forum”