Problem s predajom cez Enemy sectory

Moderator: DJ Die

Moriak
x3tc

Problem s predajom cez Enemy sectory

Post by Moriak »

Čaute všetci, mam taký malý problém v hre. Kúpil som Wheat Farm v Home of light. Zo začiatku moje transporty predávali produkt čiste v priateľských sektoroch. No od kedy som jeden Mercury poslal na iný job, druhy Mercury sa stále snaží predávať v sektoroch do ktorých sa ide cez pirátov. Tam mi ho samozrejme zostrelia. Už si neviem rady. Nastavil som všetko čo je potreba ( Pirates – Foe ) aj v Global menu, aj v menu danej lode a nic. Dik za rady, Stano. P.S mam verziu 1.4.02.
StandaJunior

Post by StandaJunior »

možná žes utočil na piráty a oni ti ted ty lodě budou sestřelovat
oko za oko zub za zub tohle být zákon kterým se řídí

A mimochdem o které hře mluvíš ?
Moriak
x3tc

Post by Moriak »

Mam na mysli X3. Mozno mas pravdu :) .Ale to nic nemeni na fakte, ze obchodne lode predavajuce tovar by mali defaultne obchadzat enemy sektory :evil: . :oops:
George Wills
xr

Post by George Wills »

Malá rada, zkrať v nastavení továrny dolet - počet sektorů, jak daleko můžou lítat za obchodem.

A druhá rada - když bude mít TS nebo TP na palubě takových 20 dronů, štíty na plno, nebude mít software figth MK1 nebo MK2, nebude mít žádné zbraně, její šance na přežití se výrazně zvyšuje. Neozbrojený nákladák si letí svou cestou a nesnaží se bojovat, stejně nemá šanci, snad by vyhrál nad jedním M5, ale cokoliv většího nebo větší počet je smrt. A když bude neozbrojený a bude mít drony, tak po napadení je vypustí ... útočníci se budou bavit s dronama a náklaďák mezitím pláchne. Není to na 100 procent a může schytat i nějaké poškození, ale má alespoň šanci.

EDIT: Je možné přidat k náklaďáku pár stíhačů, nejlépe M3, kvalitně vyzbrojených a dostatečně rychlých, aby jim neuletěl a dat jim úkol chránit ho. Čím silnější bude ten doprovod, tím větší šance, že se jim nic nestane. Ale zase musíš počítat s tím, že občas nějaké ztráty budou.

Pirates – Foe navíc způsobí, že ten náklaďák se pokusí piráty sám aktivně napadat a ničit. Samozřejmě bez šance přežít. To můžeš rovnou celý náklaďák naplnit trhavinou, na trup nakreslit rudé slunko a křičet u toho BANZAI :D
Moriak
x3tc

Post by Moriak »

Dik za rady. Akurat k tomu Pirate-Foe. Urcite si nemyslim ze toto nastavaenie sposobuje ze tvoj Mercury bude utocit na piratov. Toto by platilo iba ked mu nastavis Attack enemy. Ale pokial mu nastavis turret protect ship, tak bude attakovat iba v pripade napadnutia :wink: .
plynak
x3tc

Post by plynak »

jj, jak pises. Foe neznamena, ze je bude sam napadat. A specielne pokud mu nedas zadne zbrane, pouze vezicku, tak se bude pouze branit. Ale uplne nejjistejsi je si vydelat, nakoupit par M6 (pozdeji TL) a dat jim sektor patroly. Takhle mam ve vesmiru 5 TL a 6 M6 a spoustu doprovodnych M3 a je klid. Ale zrovna vcera jsem prisel o jednu doprovodnou Barracudu. 2.5 melounu v pr... (coz ale pri 169 milionech na konte zase tak nevadi). Ale uz jsem ji nahradil Mambou.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Moriak
x3tc

Post by Moriak »

To ano :D . S takym imperiom sa uz da fungovat. Ja mam zatial iba 4 mil. 1 x wheatfarm, 2x UT a dnes idem postavit dalsieho UT. Na tyzden hrania akurat :) . Taktiez zvazujem Microchip complex ako bol v deme. dobre tam zarabal. Co myslis?
plynak
x3tc

Post by plynak »

Ja jsem zacina s wheat farmou v Home of Light a uz je z toho pekny komplex (wheat farm a rhimes factory). Jinak mam par soyeries, dve mass driver ammo a tovarny na 1, 5MJ a 125MJ stity prokladane wheat framama a rhimes tovarnama. Plus jeden silkonovy dul, jeen ore dul (ten z pribehove linie) a tak.

Mikrocipy jsem zatim nezkousel. Ale rozhodne doporucuji co nejvice UT. Ty vydelavaji mnohem vic nez tovarny. Sam jich mam skoro 20 (z toho dva jsou zatim jen ST, ale uz jsou na lvl8 a 10, takze brzy je povysim).

A samozrejme nic se nevyrovna pekne Xenon invasion misi. Vcera jsem jednu chytil u Splitu. 1K a 2J + spousta L. Vysledek byl 19 znicenych lodi a 23 milionu na konte. Ale je fakt, ze u mam Titana, takze to nebylo tak slozite.

Jedine, co mi fakt vadi je, ze potrebuji jeste 114% reputace u Splitu, abych si mohl koupit jejich M2. A ta Xenon invaze mi dala jen +6% reputace. To same plati o ostatnich rasach, vubec to nestoupa. A mne se zrovna Splitske lode velice libi.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Moriak
x3tc

Post by Moriak »

Solidne rozohrana hra :) . Nevies nahodou o nejakom bezpecnom sektore kde sa da natazit nvidium :wink: ? Dik
plynak
x3tc

Post by plynak »

Jo tak to nevim, po nVidiu :) jsem nepatral. Ale podivam se ti, az vecer zase nekam poletim.
StandaJunior

Post by StandaJunior »

V X2 na něho narazíš v uknown en. sectorech nevím kde v X3 tam jsem žádný zatím nenašel :cry:

Return to “Česky / Czech X-Forum”