[x3] Problem poczatkujacego (SPOILER)

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

desleal

[x3] Problem poczatkujacego (SPOILER)

Post by desleal »

Witam,

Wlasnie testuje X3, nie powiem sporo sobie po tej grze obiecuje. Jednak nie wiem czy to ze mna jest cos nie tak czy z gra :(
Spoiler
Show
Robilem poczatkowe fazy fabuly, w ktorej trzeba udac sie do Farnhams Legend i odzyskac artefakt. Niestety piraci zabijaja mnie w dosyc szybkim tempie.
Po paru probach odpuscilem i postanowilem, ze skoro tak bardzo reklmowana jest dowolnosc to z niej skorzystam. Spotkal mnie niestety przeogromny zawod. Pierwsze to misje w bazach, jezeli juz jakas znajde to albo jest za trudna albo nie chca mi jej dac bo jestem za slaby. Z 5 000 kr nie kupie niczego co by mi pomoglo w walce z piratami ani czegos co pozwolilo by zaczac sensownie zarabiac.

Prosze Was o podpowiedz(zostalo mi 26h grania) czy to ja o czyms nie wiem... czy to nie umiem walczyc z piratami...jak mozna cokolwiek zarobic nie majac prawie w ogole pieniedzy.

Czytalem sporo forum ale nic ciekawego nie znalazlem. Dodatkowo nie gralem w poprzednie czesci

Pozdrawiam
RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Musisz handlować i robić nie-siłowe zlecenia. wtedy się dorobisz i kupisz jakiś znośny statek. Parwda jest taka że maleństwem, którym zaczynasz grę, szans nie masz w walce zbyt dużych.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

desleal: W instrukcji do gry jest dość szczegółówo wskazane co na poczatek można zrobić by zarobić. Poczytaj manual.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
desleal

Post by desleal »

No, wlasnie czytam.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”