X3 verze 1.0 se mě zda být na začátku poněkud debilní. Poraďte please.
Moderator: DJ Die
-
X3 verze 1.0 se mě zda být na začátku poněkud debilní. Poraďte please.
Koupil jsem si X3 a jsem hluboce zklamán. nejenže hra padá jak v loadu tak při videu nebo v některých sektorech na gate a to na stejných chybách v exe, ale také její engine je poněkud vůči mému systému - XP,Asuska, GF6600 256MGRAM,Pentium 4 2,4GHz - jaksi težkopádný a obtížně seřiditelný na výkonu. AOC nemá patrně cenu používat stejně jako řízení Gforcky danou aplikací.Co se týká začátku hry, tak jsem zjistil, že splnit zákeřnost pana rozvědčíka Dany je nesmysl, neboť po likvidaci Khaků se ke mě nikdo nehlásí a v Goner Templu mě chtějí zřejmě zlikvidovat prostřednictví dorotky Say. V X2 platí :nikdy nikomu nevěř a tady to platí dvojnásob, ale není úniku ani při zdařeném katapultování se z lodi do které mě proti mé vůli unesla kosmická boronská dorota Saya Kho. Nejenže nakonec urážela piráty že jsou papoušci, ale výbava samotné lodi je poněkud směšná a na střelbu a zamíření težkpádná a neúčinná, takže bum bác a je konec. Toho kdo toto spackal, bych nejraději nakopal do jeho programátorské řiti. Potřebuji poradit jak vyzrát na vyčuraného mnicha tvářícího se jako přítel otce Juliana B. a na dorotku Sayu, aby mohla hra dále pokračovat a nemusel jsem si dát custom Game. Myslím si, že X2 i přes problémy s texturami a poněkud obsáhlými tabulkami pokud budete vlastnit stovku fabrik a lodě, je více hratelná, má šmrnc na rozdíl od X3, kde dálavy kosmu jsou sice úchvatné, ale děj na začatku, neboť dále jsem se nedostal, je debilní až imbecilní.Navíc se v X3 vydávají Paranidé za Borony, blbne synchronizace videa a zvuku.Je to spíše na reklamaci hry, neboť i kdyby to byla Beta verze, tak takto závažné nedostatky jsem zatím nezjistil u žádného dalšího výrobce her. Poraďte nezištně jak dál a doufám že se mě neozve ten, komu jsem pro jeho závist a mladickou debilitu musel napsati, že je prostě blbeček. Oldřich Lachout. 

Oldřich Lachout
-
- Moderator (České)
no asi nejlepsi by bylo si stahnout nejnovejsi patche X3 v1.0 je opravdu temer nehratelna a nejnovejsi verze i trochu snizuji naroky na hardware nebo jsem to aspon slysel
btw na foru je sice pouzivani mirne hrubych slov povolene ale mel bys psat trochu slusneji
btw by Abras Cos chtel rict tou anketou navrchu? je ponekud ''zvlastni''
btw na foru je sice pouzivani mirne hrubych slov povolene ale mel bys psat trochu slusneji
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-
Každý slušný tvůrce her dává postavám které s hráčem mají přátelsky komunikovat také slušný charakter. To, že někdo JB unese a když se katapultuje tak jej znovu unese do lodi odsouzené k zahubě a to ještě v prvních 30 minutách po začátku hry, je tak nějak debilně uhozené .- což je ještě slušný výraz. Egosoft zřejmě přijde časem o zákazníky, neboť hráči většinou nechtějí dělat tvůrcům her debílky a pokud se chovají slušně ve svých výrazech tak jsou prostě bázlivci. Je třeba nazývat věci pravým jménem, navíc jestliže se X3 udělá velká reklama a po její koupi se zjistí, že s vyjímkou grafiky pozadí je vše ostaní na houby, opajcnuté ze Star Lanceru, a příběh je od počátku spíše pro psychitra nežli normálního, logicky uvažujícího člověka. také nepůsobé příjemně path na 1.04 ve velikosti 168 MB což znamená stahování celý den a celou noc, zvláště když není zde ADSL. Můj počítač je velice slušný stroj a je velice slušně vybaven na střední třídu. A tomu by měla odpovídat většina her. Znovu opakuji, nehratelná hra je podvod na zákazníkovi a tvůrce by se měl veřejně omluvit a navíc zaslat novou, vylepšenou verzi zdarma.DJ Die wrote:no asi nejlepsi by bylo si stahnout nejnovejsi patche X3 v1.0 je opravdu temer nehratelna a nejnovejsi verze i trochu snizuji naroky na hardware nebo jsem to aspon slysel
Oldřich Lachout
-
zvlastni pristup, na zahranicnim forum pises s diakritikou (i do nicku), kritizujes bugy, ktere ma spousta skvelych her ... Ja jsem jedine rad, kdyz vyvojari dale hru vyvijeji a odstranuji chyby. kdyby tomu tak nebylo tak tvoje rozhorceni chapu, ale takhle ? nerozumim ...
... kdyby slo o zivot, ale jde o hru a o zabavu, v tomhle zanru muzeme byt radi, ze tu egosoft je ...
a v dnesni dobe nema pristup k rychlemu netu opravdu jen malo opravdovych hracu.
trpelivost, chce to trpelivost ... nebo ruce pryc
.
... kdyby slo o zivot, ale jde o hru a o zabavu, v tomhle zanru muzeme byt radi, ze tu egosoft je ...
a v dnesni dobe nema pristup k rychlemu netu opravdu jen malo opravdovych hracu.
trpelivost, chce to trpelivost ... nebo ruce pryc

-
Nevím zda jsi vůbec X3 verzi 1.00 vůbec hrál. jestliže ano, tak zcela jistě nikoliv daný příběh JB. Jinak bys asi byl na psychiatrii, neboť a na tom si trvám, po 30 minutách hra končí neboť ji nelze v lodi kterou nemůžeš řídit - ovládat, a máš jenom nějaký prskolet který není účinný ani na Drony natož na Falcony, v žádném začít naplno hrát. A v tom je vtip obchodního podvodu. Firma Egosoft mě může žalovat a obchodní spor před německým soudem prohrát. Říká se tomu klamání spotřebitele a to je trestné v celé EU. Pokud ovšem stvořitel X3 nepatří na psychiatrii což by byla polehčující okolnost. Tobě asi není 55 let jako mě a proto jsi zřejmě naivní a obhajuješ neobajitelné. kyž dělám hru tak tak aby byla hratelná a nekončila po 30 minutách. Co se týká ladění chyb atd. jak píšeš a zastáváš se, tak si myslím, že tvůrce ji má před dáním do prodeje mít v provozuschopném stavu a to ostatní jsou takové ty bonusy.Klidně se rozčiluj a doufám, že mé stanovisko rozhořčeného hráče sdělíš Egosoftu. Michodem, Saya má skutečně povahu doroty,. navíc je nafoukaná,dominantní, přímo masochistická a na to jsem alergický. odpust si takové výrazy jako ruce pryč, protože to by svědčilo o tvé nektitičnosti a neschopnosti přijmout kritiku.A diaktirtiku si budu psát ať se ti to líbí či nikoliv.JXP wrote:zvlastni pristup, na zahranicnim forum pises s diakritikou (i do nicku), kritizujes bugy, ktere ma spousta skvelych her ... Ja jsem jedine rad, kdyz vyvojari dale hru vyvijeji a odstranuji chyby. kdyby tomu tak nebylo tak tvoje rozhorceni chapu, ale takhle ? nerozumim ...
trpelivost, chce to trpelivost ... nebo ruce pryc.
Oldřich Lachout
-
- Moderator (České)
co znamena JB?
pokud se ti to nelibi klidne muzes zkusit Egosoft zazalovat to ze nemas rychly internet je sice blbe ale ze to nemuze Egosoft(vyvojari) ale vydavatel protoze ten ma hlavni slovo kdy pujde hra na pulty
kdyz se ti pribeh nelibi tak ho hrat nemusis ja jsem taky hral X2 jen tak a pribeh jsem proletel s Ospreyem asi po mesici hrani aby se nereklo

pokud se ti to nelibi klidne muzes zkusit Egosoft zazalovat to ze nemas rychly internet je sice blbe ale ze to nemuze Egosoft(vyvojari) ale vydavatel protoze ten ma hlavni slovo kdy pujde hra na pulty
kdyz se ti pribeh nelibi tak ho hrat nemusis ja jsem taky hral X2 jen tak a pribeh jsem proletel s Ospreyem asi po mesici hrani aby se nereklo
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
-
moznost volby ma kazdy. co mne nebavi tak nehraju ... nemyslim, ze bych te odhanel, ale copak jsi za 55 let nepochopil, ze neco se proste zmenit neda ? Zbytecne se sam utvrzujes v necem co je pravda pouze z casti. Bezna praxe se kterou pocitam je pockat az bude finalni patch, nebo zasadni a pak se teprve ponorit do hry. Stejne jsem to praktikoval u Silent Huntera 3, stejne i nyni u Oblivionu a presto, ze bych take rad, aby bylo vse idealni tak vim, ze tomu tak nikdy nebude.
btw. diakritiku si pis kam chces, ale prijmuti toho, ze jsi na zahranicnim foru, ktere diakritiku v nicku proste nepodporuje ...
ja jsem rad, ze na egosoftim foru existuje ceska sekce a neni to zrovna standard. Je lepsi se radovat z malickosti nez se zlobit na nedokonalost druhych
.
btw. diakritiku si pis kam chces, ale prijmuti toho, ze jsi na zahranicnim foru, ktere diakritiku v nicku proste nepodporuje ...
ja jsem rad, ze na egosoftim foru existuje ceska sekce a neni to zrovna standard. Je lepsi se radovat z malickosti nez se zlobit na nedokonalost druhych

-
X3
Myslim, ze nemas jinou moznost nez si proste stahnout posledni patch. Holt, to uz je dneska takova praxe. Vydavatel chvata na vyvojare, aby mohl hru vydat co nejdriv, takze se nasledne soubezne s uvedenim hry do prodeje objevi prvni patch resici ty nejvetsi potize. Presne tak to bylo u X3. Nic s tim nenadelas, vydavateli to je celkem fuk, protoze podle me to, ze lide na forech pisou, ze je hra v zakladni verzi zabugovana, zas tak velky dopad na celkovou prodejnost nema. Ja jsem teda pribeh v X3 dohral zhruba ctyrikrat v ramci testovani CZ, ale bylo to uz s v1.4.03. Nicmene i v tehle verzi se na nekolika mistech objevi drsny bug, kvuli kteremu neni mozne danou misi dokoncit, takze si clovek musi nahrat starsi ulozenou pozici a zkusit to znovu s tim, ze tentokrat se snad vsechno "sepne" tak, jak ma. A nic s tim nenadelas, maximalne si muzes zanadavat. X3 nebezi rychle zrejme na nicem. Rekl bych, ze mam sestavu znatelne silnejsi nez ty, a i kdyz nehraju na maximalni AA a AF, tak zaverecna bitva je totalni slideshow, odhadem tak 1 FPS za vterinu. Proste to nekdo v Egosoftu prepisk a moc to neresi ani posledni patch. BTW: Saya nerika piratum, ze jsou papousci, ale ze si tu papouska nechali (kdyz vyleti do vzduchu). Ja teda hral X3 na nejnizsi stupen obtiznosti, ale s tim bojem proti piratum, kteri se snazi ukrast krystal, jsem nemel sebemensi problem. Vetsinou jsem je sundal driv, nez se vubec priblizili na dostrel. Ale kdo vi, mozna ze v patchi snizili obtiznost. Zkus urcite ten patch. Kdyz ho nemuzes stahnout u sebe, tak se bud poptej u znamych, jestli nekdo nema rychlejsi net/nema moznost stahnout to zase u nekoho ze svych dalsich znamych, nebo zkus zapatrat, jestli ten patch neni nekde na cover DVD u nejakeho casopisu.
-
JB to je zkratka kterou používá Saya pro Juliana BrennenaDJ Die wrote:co znamena JB?![]()

K tomu netu máš jistě kámoše který maj rychlej net tak jim řekni at ti to za dvacku ten patch vypálí já jsem to tak takz dělal když jsem net neměl
-
Na Oldř:ichovi se mi líbí, jak objektivně dokáže srovnávat X2 ver 1.4 s X3 ver 1.0 v době, kdy je k dispozici 1.4.3
To, že egosoft prodává beta verze a teprve časem to dohání patchema není žádná novinka ani tajemství. X2 ve verzi 1.0 na tom nebylo lépe. A vemte si takové X-T, kapitální lodě pro hráče se ve hře objevili až s jedním z posledních patchů. Byl bych hodně překvapený, kdyby až jednou vyjde X4 (jestli vyjde), byl ve verzi 1.0 tak dokonalý, že by nebylo potřeba ho spravit nějakým patchem.
Je fakt, že HW nároky jsou téměř neukojitelné. Pořídil jsem lepší grafiku a téměř jsem nespozoroval zlepšení. Až teprve při zvýšení paměti z 512 MB na 1GB se to výrazně zlepšilo. A podle toho, co jsem se dočetl, je optimální mít 2 až 4GB. Ale opět nic nového, i pro X2 jsem musel řádně přestavět PC.
Co se týká příběhu? X2 mě poučilo, že příběh od egosoftu hře spíše škodí, tak jsem ho v X3 ani nezkoušel. Ale zřejmě to pochopil i někdo uvnitř Egosoftu, protože značně rozšířili možnosti výběru spuštění hry bez příběhu.
A to, že se Oldř:ich rozhodl používat diakritiku ve jménu uživatele, ve kterém není podpora diakritiky, a i přes mnohá uporoznění u toho setrvává je jeho volba. A my nemáme právo ho za to jakkoliv napadat nebo odsuzovat. Prostě až bude volba nejlepšího uživatelského jména, nedávejte mu svůj hlas. A nebo právě naopak, dejte mu ho, za jeho originalitu a neústupnost.
To je podobné jak s Paroubkem. Pokud se vám líbí, jak šikovně brání vzniku vlády, volte ho i přiště. A nebo zvolte ty co se i přes neřešitelnou situaci snaží najít řešení. Sááákra, nezapald jsem moc mimo téma?

To, že egosoft prodává beta verze a teprve časem to dohání patchema není žádná novinka ani tajemství. X2 ve verzi 1.0 na tom nebylo lépe. A vemte si takové X-T, kapitální lodě pro hráče se ve hře objevili až s jedním z posledních patchů. Byl bych hodně překvapený, kdyby až jednou vyjde X4 (jestli vyjde), byl ve verzi 1.0 tak dokonalý, že by nebylo potřeba ho spravit nějakým patchem.
Je fakt, že HW nároky jsou téměř neukojitelné. Pořídil jsem lepší grafiku a téměř jsem nespozoroval zlepšení. Až teprve při zvýšení paměti z 512 MB na 1GB se to výrazně zlepšilo. A podle toho, co jsem se dočetl, je optimální mít 2 až 4GB. Ale opět nic nového, i pro X2 jsem musel řádně přestavět PC.
Co se týká příběhu? X2 mě poučilo, že příběh od egosoftu hře spíše škodí, tak jsem ho v X3 ani nezkoušel. Ale zřejmě to pochopil i někdo uvnitř Egosoftu, protože značně rozšířili možnosti výběru spuštění hry bez příběhu.
A to, že se Oldř:ich rozhodl používat diakritiku ve jménu uživatele, ve kterém není podpora diakritiky, a i přes mnohá uporoznění u toho setrvává je jeho volba. A my nemáme právo ho za to jakkoliv napadat nebo odsuzovat. Prostě až bude volba nejlepšího uživatelského jména, nedávejte mu svůj hlas. A nebo právě naopak, dejte mu ho, za jeho originalitu a neústupnost.

To je podobné jak s Paroubkem. Pokud se vám líbí, jak šikovně brání vzniku vlády, volte ho i přiště. A nebo zvolte ty co se i přes neřešitelnou situaci snaží najít řešení. Sááákra, nezapald jsem moc mimo téma?

-
- Moderator (České)