Gram sobie w wersje 1.4 z Bonuspackiem. Do kopalni krzemu przypisany jest TS wraz z BPH. Na kopalni znajduje sie 40000 tys kredytow. Gdy proboje uruchomic BPH (wczesniej bez problemu) pilot suszy mi d... ze wbijam mu noz wplecy nie placac za jego prace i zada przelania 435 Kr na konto fabryki dla ktorej pracuje bo w przecinym wypadku pozwoli sobie sprzedac towar w ramach rekompensaty za poniesione straty. Przelewam te pieniadze, o ktorych mowi (pomimo ze jest tam 40000 juz na stanie) i wciaz wyskakuje ten komunikat przy probie handlu BPH
Pytanie drugie. przy wypuszczeniu w przestrzen droidow bojowych w konsoli polecam tych droidow sa opcje SDS, co one maja zainstalowy SDS czy jak, bo tego nie rozumiem.
[X2] Pilot sie obrazil ?
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
Rafio, robilem tak jak mowisz. Skierowalem pilota do tej fabryki (mam tylko dwie wiec to ta. Dwa, jest tam mnostwo forsy) Wlaczam mu bezczynny albo cos innego, a potem ten pier... bph
a ten mi przysyla smsa ze jestem mu winien podwojna kwote jak za poprzednim razem. Ze 150 cr zrobilo sie juz 12000 cr, gdy wlacze mu jeszcze raz to pusci mnie z torbami w kosmiczna przestrzen. Gram z polskim bonuspackiem, do tej pory bylo wszystko OK. Help.

-
zwolnij go, niech spada, obibok jedenSorkvild wrote:Rafio, robilem tak jak mowisz. Skierowalem pilota do tej fabryki (mam tylko dwie wiec to ta. Dwa, jest tam mnostwo forsy) Wlaczam mu bezczynny albo cos innego, a potem ten pier... bpha ten mi przysyla smsa ze jestem mu winien podwojna kwote jak za poprzednim razem. Ze 150 cr zrobilo sie juz 12000 cr, gdy wlacze mu jeszcze raz to pusci mnie z torbami w kosmiczna przestrzen. Gram z polskim bonuspackiem, do tej pory bylo wszystko OK. Help.

-
-
-
-
Przenioslem cwaniaczka do pirackiego TS`a, ktorego kadlub byl w stanie tragicznym. Nastepnie wyslalem w przestrzen kosmiczna i "rozwiazalem z nim umowe"
. Skubaniec zadal juz 120000 tys
. Szczerze powiedziawaszy to BPH jest do bani. Pilot musi miec 8 popziom zeby sam sprzedawal towar, na co sie bardzo dlugo czeka. Tradycyjne oprogramowanie handlowe zalatwia sprawe najlepiej jak powiedzial Rafio.

Elite Dangerous| I survived the Dragon Incident ... then I took an arrow to the knee
We want the Boron back!
We want the Boron back!