Pár otázek (X3)
Moderator: DJ Die
-
Pár otázek (X3)
1) Script editor:
Nevim o tom vubec nic. Nevim kde to je, kde to sehnat, k čemu to je, jak se to ovlada. Jenom jsem o tom slysel. Muze nekdo poradit??? docela me to zajima.
2) Vite nekdo nejake triky?? Nejaky sektory bohaty a suroviny, nebo sektory, kde jsou nejake vjeci(např. V "LoMonkStatsLegacy" Je M3 vyzbrojena, ale je zaminovana a je tezky ji odtamtud dostat)
Ta prvni otazka mozna zni blbe ale budu rad za odpovedi. Diky.
Nevim o tom vubec nic. Nevim kde to je, kde to sehnat, k čemu to je, jak se to ovlada. Jenom jsem o tom slysel. Muze nekdo poradit??? docela me to zajima.
2) Vite nekdo nejake triky?? Nejaky sektory bohaty a suroviny, nebo sektory, kde jsou nejake vjeci(např. V "LoMonkStatsLegacy" Je M3 vyzbrojena, ale je zaminovana a je tezky ji odtamtud dostat)
Ta prvni otazka mozna zni blbe ale budu rad za odpovedi. Diky.
-
Bych řekl že mluvíš o X3 že jo
Takže do toho script editoru je prej těžký se dostat viděl jsem cheat
ale nezkoušel jsem to a ještě musíš umět dobře skriptovat jinak je ti to nanic
K té druhé otázce:
V X3 je hodně skrytých lodí nemysli že jsi narazil na první a taky poslední
Našel jsem jich přes 5 kusů a další čekaj na objevení

Takže do toho script editoru je prej těžký se dostat viděl jsem cheat
ale nezkoušel jsem to a ještě musíš umět dobře skriptovat jinak je ti to nanic
K té druhé otázce:
V X3 je hodně skrytých lodí nemysli že jsi narazil na první a taky poslední
Našel jsem jich přes 5 kusů a další čekaj na objevení

-
- Moderator (České)
-
-
Re: Pár otázek (X3)
to me celkem zajima, cekam az X3 vyjde v cestine, ale klidne sem piste lokace "bonusu" :)Strike2EAF wrote:2) Vite nekdo nejake triky?? Nejaky sektory bohaty a suroviny, nebo sektory, kde jsou nejake vjeci(např. V "LoMonkStatsLegacy" Je M3 vyzbrojena, ale je zaminovana a je tezky ji odtamtud dostat)
kde ze je ten LoMonkStatsLegacy?
-
nevim kde sehnat Script editor, ale chtel jsem si uz ve 2ce udelat script na autoupgrade novych lodi, protoze oTUNIT si napriklad zasobovaci lod, nebyla zadna sranda. a kdo se o to ma porat starat...Strike2EAF wrote:1) Script editor:
-
Koukni se na Argonpedku tam to maj všechnogomecz wrote:
to me celkem zajima, cekam az X3 vyjde v cestine, ale klidne sem piste lokace "bonusu"
kde ze je ten LoMonkStatsLegacy?

-
-
- Moderator (České)
-
nenasel jsem. funkce search mi vybleje spostu nerelevantnich treadu a nenapada me, kde jinde nez ve forech hledat.StandaJunior wrote:
Koukni se na Argonpedku tam to maj všechno :wink:
-
- Moderator (České)
zkus poslat PM nejakemu modari treba ti pomuzougomecz wrote:nenasel jsem. funkce search mi vybleje spostu nerelevantnich treadu a nenapada me, kde jinde nez ve forech hledat.StandaJunior wrote:
Koukni se na Argonpedku tam to maj všechno
Split now give you...AAARRRRGGGHH!