Gram jakiś czas,mam na razie jedna kopalnie Rudy w sektorze Rolk's Drift, range przedsiębiorca.
Mój Argoński Mekury ma wykrywacz najlepszej ceny sprzedaży,oprogramowanie handlowe MK1 i MK2 no ale nie wiem dlaczego nie moge urzywac komend "Kup za najlepsza cene" itd. Wyswietlaja mi sie na szaro
a "ręczne" kupowanie Energy Cells'ów do mojej kopalni zaczęło mnie męczyć z reszta tak raczej daleko nie zajde więc....
CO MAM ZROBIĆ?
Za odpowiedzi z góry dziękuje
Pytanie od nooba,ale tak czy onaczej pomózcie!
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
Jeśli mnie pamięć nie zawodzi wygląda to tak:
Aby działały komendy handlowe nie możesz siedzieć w statku, któremu je wydajesz. Po drugie statek ów musi mieć ustawioną fabryke którą ma zaopatrywać jako baze. Jeśli na koncie stacji jest wystarczająca ilość gotówki, a cena maksymalna skupu pozwala na znalezienie źródeł surowca w okolicy statek będzie latał tak długo, aż nie zmienisz mu rozkazów.
Aby działały komendy handlowe nie możesz siedzieć w statku, któremu je wydajesz. Po drugie statek ów musi mieć ustawioną fabryke którą ma zaopatrywać jako baze. Jeśli na koncie stacji jest wystarczająca ilość gotówki, a cena maksymalna skupu pozwala na znalezienie źródeł surowca w okolicy statek będzie latał tak długo, aż nie zmienisz mu rozkazów.

-
-