X3-glupie zenony(spojler)

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

yahreck
x3

X3-glupie zenony(spojler)

Post by yahreck »

Spoiler
Show

inwazje xenonskie w x3 to pestka (przynajmniej pierwsze 5 u mnie), wystarczy na poczatku tak poleciec zeby miedzy toba a zenonami znalazla sie jakas stacja i ta gupki zaczynaja w nia naparzac a wszystko inne ignoruja, wylacza sie wtedy jednego po drugim a na deser K najczesciej w tym czasie stracil juz oslony wiec dolatuje do niego centkiem wale z 4 bhept+2ahept do wyczerpania energii a potem gdy juz ma mniej niz pol hulla wale z glowki (to dla pewnosci zeby byl zaliczony na moje konto bo jest pod ciaglym ostrzalem kilku korwet) na razie wszyscy placili okolo 6 baniek zobaczymy co bedzie dalej
Egosoft thank you for buing our game
p4 2.4 ,1 GbRam 333, ATi 9500pro
yahreck
x3

Post by yahreck »

Spoiler
Show
trudniejsze jest przewieziwnie pasazera sciganego przez zenonow , jest ich czesto okolo 20 pol M pol L i trzymaja sie raczej w kupie trzeba uciekac i zawracac skosic dwoch ,trzech i w nogi, regeneracja oslon i nawrot, w miedzyczasie jak ktos ma slabe nerwy to - insurence polis

Post by Deleted User »

Spoiler
Show
A po co tak kombinować, starczy im wysłać drona na przynętę i po bólu, stara taktyka militarna :)
Teraz na eXtreme to zenony morduje właśnie tymi dronami, wabie flote X tak by wpadali bez kontroli do bramy, po czym wypadali po drugiej stronie witani salwami z GFU wywalanymi z 3 stron naraz ;)

BTW, Yahreck, wiesz co sie dzieje po rozwaleniu wieelkiej kupy krzaków?
Tam gdzie terranie przylezli. Czekam, czekam i nic sie nie dzieje :evil:

yahreck
x3

Post by yahreck »

Spoiler
Show
w Heretiks End - jest tam teraz kupa terran, krzycza na mnie ale nie strzelaja, nawet jednego zestrzelilem ale nic sie nie stalo ( w statystykach wystepuja jako unknown ) z krzakow zostal tylko jeden scout ale za to niezniszczalny - raz godzine za nim latalem i walilem, strzelalem, prulem rakietami ale hulla nie traci, nie moge go trafic z banki bo jest za szybki

Post by Deleted User »

Spoiler
Show
To samo u mnie, ja tych terran sie pozbyłem jednym szybkim assault ponad 3000 m3 :D Wszystko kupione w Omnicron Lyrae.
Ja tam krzaka zadnego nei mam, na Circle of Labour ciągle mnie jakieś śmiecie nalatują, to zenony, to krzaki, i normalnie nie moge swojego komplexu rozbudować qrde :evil:

EDIT: No, faza najazdów zakończona, tera zaatakuje Xenon sector 101 :twisted: za pomoca 12 novych :twisted: :twisted: :twisted:

Return to “Polskie / Polish X-Forum”