X3: Reunion DEMO
Moderator: DJ Die
-
X3: Reunion DEMO
Hratelne demo je konecne venku - peknej macek - skoro 1 GB. Informace a download treba na Tiscali Games. Vzhledem k tomu, jak je u nas posledni dobou CDMA pomaly, tak to budu tahat tak tyden.
-
Hotfix
Demo se jeste neohralo a uz je tu hotfix...
www.egosoft.com/download/x3/demos_en.php?download=158
Instalujte, pokud pri druhem spusteni mate error file not found. Pokud tuto chybu nevidite, pak mate jiz novejsi verzi dema a hotfix nepotrebujete.
www.egosoft.com/download/x3/demos_en.php?download=158
Instalujte, pokud pri druhem spusteni mate error file not found. Pokud tuto chybu nevidite, pak mate jiz novejsi verzi dema a hotfix nepotrebujete.
You Can't Stop the Signal
-
-
-
mno, protoze na X2 jsem se tesil cele 2 roky tak myslim, ze ochladnuti nehrozi
. Je pravda, ze jsem proto radeji moc deni kolem vydavani nevydavani X2 nesledoval a az dneska koukam, ze X2 CZ verze vysla uz koncem roku. Presto se mi nechce uz kupovat tenhle titul, kdyz uz vyslo vysla novejsi X3 ... jen jsme se chtel pokochat stejne jako u benchmarkovyho dema X2, coz mi bohuzel SF znemoznuje
.
Duvody samozrejme chapu a SF si na comp klidne kvuli X3 nainstaluju, ale musi to stat opravdu za to ... u her se SF to musi byt opravdu titul na urovni 95%
), cehoz neni snadne dosahnout
.

Duvody samozrejme chapu a SF si na comp klidne kvuli X3 nainstaluju, ale musi to stat opravdu za to ... u her se SF to musi byt opravdu titul na urovni 95%

-
- Moderator (České)
-
jen pro informaci proc nemam rad StarForce. Thx Tiscali Games
StarForce vyhrožuje kritikům soudem a FBI
Kauza StarForce: Samozvaní pirátobijci zákeřnější
u plne verze je to jeste nejak pochopitelne, ale u dema ? nechapu
StarForce vyhrožuje kritikům soudem a FBI
Kauza StarForce: Samozvaní pirátobijci zákeřnější
u plne verze je to jeste nejak pochopitelne, ale u dema ? nechapu

-
- Moderator (České)
-
tohle chapu, ale i tak ... primerena mira rizika vs. radeji nezkusim ani demo ... a to jsem fanousek. kolik lidi tuhle vec mine prave kvuli SF v demu ? vzdyt i SF prekonatelny jeDJ Die wrote:no jak uz tusim psal Marcus tak z dema se da udelat crack na plnou verzi

-
stáhl jsem demo z tiscali.cz, při prvním spuštění mi asi po 2 min přestalo kromě joysticku fungovat veškeré ovládání a nakonec to spadlo úplně.
Když jsem to zkusil spustit znovu, tak to napsalo "File not found", tak jsem na to stáhl hotfix ale jak se zdá tak to nepomohlo.
Má někdo nápad co s tím?
Díky!
Když jsem to zkusil spustit znovu, tak to napsalo "File not found", tak jsem na to stáhl hotfix ale jak se zdá tak to nepomohlo.
Má někdo nápad co s tím?
Díky!
-
-
-
Tedy na vicemene na tom samem, co ja 
No az na to, ze ja mam plnou verzi a ne demo. Predpokladam, ze takove ty hloupe napady, co nikdy nepomuzo a vsichni ti je stejne daji (updatuj ovladace, povypinej co se povypinat da...) jsi zkousel.
Bohuzel vic ti neporadim. Dema jsou mnohdy zaludna. Zkus plnou verzi.

No az na to, ze ja mam plnou verzi a ne demo. Predpokladam, ze takove ty hloupe napady, co nikdy nepomuzo a vsichni ti je stejne daji (updatuj ovladace, povypinej co se povypinat da...) jsi zkousel.
Bohuzel vic ti neporadim. Dema jsou mnohdy zaludna. Zkus plnou verzi.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
-