Moglby mi ktos podeslac dokladne namiary jak znalesc ta brame, bo ja juz zaczynam tracic nerwy do tego.
Pozdrawiam
Edit S11: spoiler i temat.
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Niestety, prawdopodobnie nikt nie zechce Ci pomóc jeśli nie jesteś prawowitym posiadaczem oryginału. Jeśli nie możesz zarejestrować gry bo np pożyczyłeś ją, proponuje poprośić właściciela konta/gry o zadanie pytania, a na pewno uzyskacie wszelką pomoc z naszej stronyEF wrote:A co do rejestracji, to nie chce z tym nic robic gdyz nie jest to moja gra, wiec nie chce robic rzeczy ktorych nie powinienem...
...w poszukiwaniu śmiałków chcących zniszczyć jego autorytet i potęgę...Kerrick wrote:Oooops.. Wszechpotezne Oko Saurona przemierza zakamarki forum...EF wrote:Hmm oczywiscie chodzi mi o X3. A co do rejestracji, to nie chce z tym nic robic gdyz nie jest to moja gra, wiec nie chce robic rzeczy ktorych nie powinienem...
Bardzo interesujące tłumaczenie. Możesz przybliżyc, kto jest prawowitym właścicielem tej gry i czy ten ktoś zarejestrował ją już na forum?EF wrote:Hmm oczywiscie chodzi mi o X3. A co do rejestracji, to nie chce z tym nic robic gdyz nie jest to moja gra, wiec nie chce robic rzeczy ktorych nie powinienem...