[X3] Czy moge prosic o kilka screenshotow?
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
[X3] Czy moge prosic o kilka screenshotow?
Wiem, wiem - sporo tego na sieci ale to wszytko wyglada tak samo - jakis stateczek sobie leci i tyle. Chodzilo by mi o wieksze zroznicowanie czyli: nie widzialem (a szukalem ale moze za slabo) ani jednego screena z GUI i jak ten interface w ogole wyglada. Podobnie nie ma zrzutow ekranow roznych jednostek, roznych sektorow etc. Gdyby byl ktos na tyle mily z malym opisem co wlasciwie widze.
Aha, i jeszcze btw: czy na 1.3 da sie juz grac czy warto/nalezy czekac na 1.4?
Aha, i jeszcze btw: czy na 1.3 da sie juz grac czy warto/nalezy czekac na 1.4?
Open Space + Open Planets like Frontier - its my dream.
-
Witaj!
Sorry że potraktuję cię dość brutalnie, ale:
1.Jeśli topic dotyczy X3, to powinnieneś zaznaczyć to gdzieś w poście, albo w nazwie topica. Alę biorę poprawkę na to że jesteś nowy i nieznasz tych zasad.
2.Zarejestruj swoją kopię X2/3! To tutaj podstawa, chyba że nie masz ani jednej, ani drugiej.
Tak poza tym jeszcze raz Witam na forum
Sorry że potraktuję cię dość brutalnie, ale:
1.Jeśli topic dotyczy X3, to powinnieneś zaznaczyć to gdzieś w poście, albo w nazwie topica. Alę biorę poprawkę na to że jesteś nowy i nieznasz tych zasad.
2.Zarejestruj swoją kopię X2/3! To tutaj podstawa, chyba że nie masz ani jednej, ani drugiej.
Tak poza tym jeszcze raz Witam na forum

-
-
Ad.1. Jest to spowodowane tym że mamy tylko jedno forum do X2 i X3, a czasem ciężko odróżnić o jaką wersję chodzi.
Ok, teraz wróćmy do topicu:
Już powinna działać wersja o X3 na Argonopedii, więc tam sprawdź:
http://argonopedia.ppcis.org/
Ok, teraz wróćmy do topicu:
Już powinna działać wersja o X3 na Argonopedii, więc tam sprawdź:
http://argonopedia.ppcis.org/
-
Rafio ->
Ostro... troche za ostro, imho
Poke ->
Witamy na forum, to raz.
Dwa, prosze cię bardzo:
http://www.totalvideogames.com/tvgloung ... 1360_0.htm
5 stron, na kazdej po 20 screenow (thumbsy), kliknij i będzie duże.
Sporo z nich pokazuje GUI, jak i sektory.
P.S.
By nie doprowadzać Rafia do białej gorączki (pozostalych forumowiczów zresztą też) jak już kupisz grę - zarejestruj ją
Póki co, rozglądaj się smiało...
Mój egzemplarz X3 powinniej jutro dotrzeć z Egosoftu. Jak pogram zdam obszerną relację jak i sreeny na życzenie. Swoją drogą dokonując płatności przez PayPal, wyszło coś koło 170 zł, więc nie tak tragicznie.
Edit: Argonopedia jest jeszcze w lesie, jeśli chodzi o X3
Ostro... troche za ostro, imho

Poke ->
Witamy na forum, to raz.
Dwa, prosze cię bardzo:
http://www.totalvideogames.com/tvgloung ... 1360_0.htm
5 stron, na kazdej po 20 screenow (thumbsy), kliknij i będzie duże.
Sporo z nich pokazuje GUI, jak i sektory.
P.S.
By nie doprowadzać Rafia do białej gorączki (pozostalych forumowiczów zresztą też) jak już kupisz grę - zarejestruj ją

Póki co, rozglądaj się smiało...
Mój egzemplarz X3 powinniej jutro dotrzeć z Egosoftu. Jak pogram zdam obszerną relację jak i sreeny na życzenie. Swoją drogą dokonując płatności przez PayPal, wyszło coś koło 170 zł, więc nie tak tragicznie.
Edit: Argonopedia jest jeszcze w lesie, jeśli chodzi o X3

-
Wyszła nieco zabawna sytuacja.
RAFIO i Dayhemous - zarejestrowaliście się na forum później niż zrobił to Poke, a traktujecie go jak nowego
Spójrzcie na informację pod nickiem Poke:
Poke nie zadał pytania, które by się kwalifikowało do upominania o rejestrację gry. Nie napisał nic, co by oznaczało, że gra w X2. Proszę, czytajcie uważniej, także między wierszami, a mniej będzie takich pomyłek
Temat poprawiłem.
RAFIO i Dayhemous - zarejestrowaliście się na forum później niż zrobił to Poke, a traktujecie go jak nowego

Spójrzcie na informację pod nickiem Poke:
Poke nie zadał pytania, które by się kwalifikowało do upominania o rejestrację gry. Nie napisał nic, co by oznaczało, że gra w X2. Proszę, czytajcie uważniej, także między wierszami, a mniej będzie takich pomyłek

Temat poprawiłem.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
Masz rację Sauron, z tym ze zerknij prosze na pole Poke'a. Te pod nickiem. Jest kompletnie puste. Nie pisze nawet ile kolega postów napisał.
To ze zarejestrował się w 2003 roku - widziałem, niemniej jednak widzac same pustki, założyłem że jest tu nowy i powitałem go na forum. Ot i tyle. Nie widze tu jakiegoś nieporozumienia.
Co do częsci merytorycznej mojego akurat postu, nie mam sobie nic do zarzucenia.
Podalem link z tresciami o które prosił. Dodatkowo obiecałem zamieszczenie screenów jak tylko dostane moją kopie X3.
(miala przyjsc 2 dni temu... oooo haha, własnie w tej chwili weszła sekretarka mi do biura i wręczyła paczuszke z Ego. Yay!, to screeny i wrażenia będą jutro)
Pozdrawiam
To ze zarejestrował się w 2003 roku - widziałem, niemniej jednak widzac same pustki, założyłem że jest tu nowy i powitałem go na forum. Ot i tyle. Nie widze tu jakiegoś nieporozumienia.
Co do częsci merytorycznej mojego akurat postu, nie mam sobie nic do zarzucenia.
Podalem link z tresciami o które prosił. Dodatkowo obiecałem zamieszczenie screenów jak tylko dostane moją kopie X3.
(miala przyjsc 2 dni temu... oooo haha, własnie w tej chwili weszła sekretarka mi do biura i wręczyła paczuszke z Ego. Yay!, to screeny i wrażenia będą jutro)
Pozdrawiam
-
-
Dayhemous: Cóż, prócz wesołej sytuacji (z pewnego punktu widzenia) nic się nie stało. Nieporozumienia nia ma, nikt nie czuje się urażony, nikt nikomu nic nie zarzuca, więc jest ok.
RAFIO tylko był nieco nadgorliwy, ale to się każdemu może zdarzyć
Btw. ilość postów można sprawdzić w profilu użytkownika.
W sumie nie jestem pewien czemu ilość ta nie wyświetla się pod nickiem na forum, być może jest tak po rejestracji gry na forum.

RAFIO tylko był nieco nadgorliwy, ale to się każdemu może zdarzyć

Btw. ilość postów można sprawdzić w profilu użytkownika.
W sumie nie jestem pewien czemu ilość ta nie wyświetla się pod nickiem na forum, być może jest tak po rejestracji gry na forum.
-
Dokładnie! Sprawdziłem innych "niezarejestrowanych" użytkowników: też nie widać ilości ich postów, więc wszystko na to wskazuje, że ta informacja jest dostępna dopiero po rejestracji gry.W sumie nie jestem pewien czemu ilość ta nie wyświetla się pod nickiem na forum, być może jest tak po rejestracji gry na forum.
EDIT:
Właśnie odebrałem SMSa od JA - urodził! Ale nie zdradzę szczegółów; nie odbiorę mu przyjemności zakomunikowania tego osobiście.
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
-
[OT] Też dostałem radosną wieść od JA, chłopak musi szczęśliwy być i na pewno zapomni o graniu na dłuugie miesiące 
Jakby kto chciał, może złożyc gratulację drogą sms-ową - mobile JA ma w polu ICQ

Jakby kto chciał, może złożyc gratulację drogą sms-ową - mobile JA ma w polu ICQ

Last edited by Sauron11 on Thu, 26. Jan 06, 12:19, edited 1 time in total.
-
-