Jakis czas temu szukalem nastepcy Elite, Frontiera (ktore odszedly w zapomnienie wraz z amiga) i Privateera (ktory znowuz odszedl w niepamiec wraz z upgreadem kompa), ale ze przez dluzszy czas bezskutecznie, to i pojawienie sie X2 przegapilem - dopiero jakis niedlugi czas temu trafilem na ten tytul, poczytalem dostepne fora, argonopedie, napatrzylem sie na screeny i doszedlem do wniosku, ze to jest chyba wlasnie 'to'. Tak wiec w czasie gdy inni przymierzaja sie juz do X3 ja mam zamiar zabrac sie za X2 (zamowienie w play'u zlozone, niestety zdaje sie ze nieco poczekam bo mimo, ze dostepnosc X2 jest podana jako 'duza', to w zamowieniu wisi 'brak czesci zamowionych produktow' :/). No ale nic - cierpliwosc podobno poplaca a i z czasem smak rosnie, wiec poki co bede czekal, zawczasu jednak zastanawiam sie jak to 'cudo' skonfigurowac (mody, ew skrypty), coby sie jak najbardziej miodnie gralo - czasu troche mam, wiec pewnie jakies wnioski nim przesylka dojdzie z tematow na forum wyciagne. A jak juz pudeleczko odbiore... czytajac Wasze posty nie pozostaje nic jak tylko zonce zaplanowac wyjazd 'na ferie', powylaczac tel, znajomym zapowiedziec ze wypadla mi jakas dluga delegacja, przygotowac konserwy, zaopatrzyc sie w zimny bro, podkrecic dzwiek, wygasic swiatlo i...

...i po tym krotkim powitaniu pozdrawiam wszystkich serdecznie majac badzieje, ze niebawem bede mogl skosztowac przyjemnosci plynacych z X2