zásek

Moderator: DJ Die

H@Dy

zásek

Post by H@Dy »

nazdar,
mám problém v X2 v misi kde musím doletět k rozbité bráně a něco tam najít.
miny kolem brány jsem rozstřílel, ale nic tam nemůžu najít, už nevím co dál, předem dík za radu...

další problém je že při registracitady na foru mi to nebralo seriové číslo a to mám originál x2
Marcus_de_Tycho
x3tc

Re: zásek

Post by Marcus_de_Tycho »

H@Dy wrote:nazdar,
mám problém v X2 v misi kde musím doletět k rozbité bráně a něco tam najít.
miny kolem brány jsem rozstřílel, ale nic tam nemůžu najít, už nevím co dál, předem dík za radu...

další problém je že při registracitady na foru mi to nebralo seriové číslo a to mám originál x2
Protoze jsi novacek, tak ti to vysvetlim.
Tvuj problem je pomerne obvykly a uz se tu nekolikrat resil, proto si nejprve procti starsi fora pred kazdym dotazem, at tu neni chaos.

I tvuj druhy problem ohledne registrace se uz resil. V ceske verzi X2 prodavane Hypermaxem NENI registracni cislo pro fora. Existuje postup jak ho sehnat individualne, ale aktualne resim, jak to resit globalne pro vsechny majitele ceske verze X2 od HM. Takze vydrz.
GiordannoG
x4

Post by GiordannoG »

Jj, řiď se radami Tycha, stačí trochu hledat, kvůli každému záseku nemůžeš zakládat nové vlákno...Jinak vítej, další dušička do hrníčku... :D
Verum, sine mendacio, certum et verissimum: Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius. HT
H@Dy

Post by H@Dy »

ok, díky, zkusím se tu teda porozhlídnout a snad něco najdu...
gomecz
x3

Post by gomecz »

Marcus_de_Tycho wrote: Protoze jsi novacek, tak ti to vysvetlim.
Tvuj problem je pomerne obvykly a uz se tu nekolikrat resil, proto si nejprve procti starsi fora pred kazdym dotazem, at tu neni chaos.
problem je k nalezeni zde, no a duvod proc jsi ho asi nenasel, je ten, ze netusis co je 'Brannan`s Triumph'.
a to je duvod proc se (treba v nasem svete) neprekladaji jmena mist, nebo osob... proto se Jindra Hrncir stale jmenuje Herry Potter...
Marcus_de_Tycho
x3tc

Post by Marcus_de_Tycho »

gomecz wrote:
Marcus_de_Tycho wrote: Protoze jsi novacek, tak ti to vysvetlim.
problem je k nalezeni zde, no a duvod proc jsi ho asi nenasel, je ten, ze netusis co je 'Brannan`s Triumph'.
a to je duvod proc se (treba v nasem svete) neprekladaji jmena mist, nebo osob... proto se Jindra Hrncir stale jmenuje Herry Potter...
A proto vzniknul Projekt Semifat. Ale stale cekam na vyjadreni Hypermaxu ohledne zverejneni... pry to bude na jejich strankach, ale zkuste se na ne podivat...
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

nevim proc ale me to prad pise ze se stranky aktualizuji....
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

DJ Die wrote:nevim proc ale me to prad pise ze se stranky aktualizuji....
No a vovo tom to je no... :P
gomecz
x3

Post by gomecz »

pritom pekne kecaj, protoze kdyz jsem na nich byl cca pred 1/4rokem, tak tam bylo k videni 10.rijna, ze x2 vyjde v zari atp. :)
Zergos
x3ap

Post by Zergos »

gomecz wrote:
pritom pekne kecaj, protoze kdyz jsem na nich byl cca pred 1/4rokem, tak tam bylo k videni 10.rijna, ze x2 vyjde v zari atp. :)
To ano ale někde jsem tu před vánoci psal, že se jim pokakaly stránky. :-)
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

Zergos wrote:
gomecz wrote:
To ano ale někde jsem tu před vánoci psal, že se jim pokakaly stránky. :-)
jj zrovna kdyz vyslo X2CZ a do ted se jim to asi nepodarilo zpravit :D
Split now give you...AAARRRRGGGHH!

Return to “Česky / Czech X-Forum”