tu ziemia tu ziemia do nadlatujacego statku <over>
tu ziemia tu ziemia do nadlatujacego statku <over>
nadaje przekaz
dokladne i dzialajace linki na oba najwazniejsze mody czyli mwm i terradine
a takze dokladnie opisane co jak i kiedy ladowac
a takze prosze o kontakt na gg kogos kto zna sie na scryptach
z gory dziekuje
<over>
koniec przekazu bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
poprosze o
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Witaj
Linków ci nie podam bo już nieaktualne ale:
- w sprawie MWM napisz do Marcy'ego - na pewno ci prześle
- w sprawie skryptów pisz do Adama00 lub Kerricka - obaj pisali duzo skryptów i znaja się na tym co robia...
- w sprawie Terradine MOD - gadaj z Dracoolem - wg. opisu chyba go ma
PS sorki ze nie odpisałem na PW ale net mam tylko w pracy i dopiero dziś go odebrałem...
Linków ci nie podam bo już nieaktualne ale:
- w sprawie MWM napisz do Marcy'ego - na pewno ci prześle
- w sprawie skryptów pisz do Adama00 lub Kerricka - obaj pisali duzo skryptów i znaja się na tym co robia...
- w sprawie Terradine MOD - gadaj z Dracoolem - wg. opisu chyba go ma

PS sorki ze nie odpisałem na PW ale net mam tylko w pracy i dopiero dziś go odebrałem...
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy
i trochę drobnicy...

-
Wszystko co niezbędne do MWM masz w tym wątku. Interesujące są pierwsze 2 strony
http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtopic.php?t=92850
http://www.egosoft.com/x2/forum/viewtopic.php?t=92850
In the grim darkness of the far future, there is only war...
-
-
Oczywiście mam Terradine, tyle,że "waży" około 85Mb, i moja skrzynka go nie przepuści...Jakieś pomysły?
Co do MWM, to nie ma problemu, oba pliki zajmują łącznie około 10 Mb
Co do MWM, to nie ma problemu, oba pliki zajmują łącznie około 10 Mb
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
[ external image ]
-
-
Jutro postaram się umieścić w necie (lub porozsyłać e-mailem do zainteresowanych) plik .rar (waży 14.1 MB, o ile dobrze pamiętam) z wszystkimi potrzebnymi do MWM komponentami oraz szczegółową instrukcją instalacji tychże. Po zainstalowaniu MWM według tej instrukcji będzie można przyłączyć się do MMWM, jeśli ktoś będzie chciał, oczywiście.Apokalipsa wrote:czy ktoś zrobi w końcu opis dokładny co gdzie i jak zmieniać w kompie (sprawa moda)
Można plik:DRACOOL wrote:Oczywiście mam Terradine, tyle,że "waży" około 85Mb, i moja skrzynka go nie przepuści...Jakieś pomysły?
a/ pociąć jakimś programem, np. Total Commander i pociętego wysłać w paru mailach;
b/ spakować np. WinRAR'em z zaznaczeniem opcji tworzenia kilku archiwów o podanej wielkości, a następne wysłać je w paru mailach.
c/ wykupić konto pocztowe, które oferowałoby wysyłkę pojedynczego maila o potrzebnej wielkości (warunek: adresat takiego maila musiałby posiadać konto, które pozwalałoby na odbiór takich dużych maili).
PS. Poczta w O2.PL obsługuje pojedyncze maile do 20 MB i oferuje 1GB na maile (kiedy w końcu dostanę gratyfikację za reklamę?

سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
-
http://megaupload.com/DRACOOL wrote:Jakieś pomysły?
Można za friko umieszczaćpliki do 250 mb, tylko by je otwożyć trzeba czekać 40s. Ale to niewielka cena za taką usługe chyba?

-
-
-