Kolejny zlocik... ?

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

xor
x2

Kolejny zlocik... ?

Post by xor »

Nie wiem jak Wy, ale ja mam chetke na kolejny zlocik.
Na poczatek troche wazeliny - uwielbiam aktywnie spedzac czas w towarzystwie inteligentnych ludzi :)

Dlatego tym razem proponuje zlocik w innej formie - juz zreszta z kims o tym rozmawialem na poprzednim - mianowicie w formie biwaku czy czegos podobnego. Najlepiej 2 dniowego, i najlepiej w gorach :P !
Oj, marzy mi sie wypad i nocleg pod Sniezka... Albo splyw Dunajcem, czy cos podobnego.
Oczywiscie kosztowaloby to troszke wiecej jak ostatni wypadzik do Wa-wy ;) Ale nalezy taki zlocik traktowac jako cos wiecej jak tylko 'zlot'.
Oczywiscie nie zabrakloby atrakcjji z X w tle - ukladanie gigantycznego X (30m przekatna), polowanie na protoplastow Boronow (oczywiscie wylacznie w celach naukowych, borotropologicznych), i cos tam sie jeszcze wymysli.

Co myslicie ?
BQB
x2

Post by BQB »

No ja tam za górami nie jestem, teraz ja bym miał najdalej :P , żartuję, dla mnie liczą się koszta najbardziej. Dla mnie pasuje tylko okres letni - góry przeboleje. A wogóle, to szanowny pan Xor zmienił nr telefonu i nowym się nie pochwalił - nie ładnie. :rant:
Black-Templar
x2

Post by Black-Templar »

Jeśli latem to proponuję swoją działkę nad jeziorem w okolicach Ełku. Jest tam domek na 12-15 osób i wszystko co trzeba by pobalować. :D
In the grim darkness of the far future, there is only war...
BQB
x2

Post by BQB »

Ty to potrafisz namówić. :D
Apokalipsa
x2

Post by Apokalipsa »

jeszcze w tym roku co bedzie moze bedzie mozna zrobic wypad do mnie

wlasnie niedawno kupilem durzy dom do remontu wiekszosc bedzie pod wynajem ale cyz sie wszystko wynajmie czas pokaze

ale jak by nie bylo bedzie sporo miejsca na poddaszu wtedy bedzie mozna sie spotkaci u mnie

czyli niedaleko wawki w Płońsku dawne Ciechanowskie ];-)
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Apokalipsa: Fajna inicjatywa, nawet jeśli to Płońsk, a nie Warszawa. :roll:

Do czasu drugiego zlotu naprodukujesz juz pewnie z kilkaset postów - co byłoby wskazane, bo jakże można ludzi na forum lepiej poznać jak nie po tym co piszą :)

Ale jesli ma to byc zlocik podobny przynajmniej trochę formą do poprzednika, to w okolicy musi być knajpka internetowa do wynajęcia, żeby od czasu do czasu sobie ten tego.... Hmm co ja gadam, przecież Wy wcale nie chcecie grać, hmm :gruebel: a jak nie grac to pewnie pić :P Biwak i Dunajec to taka przykrywka tylko :roll:
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
BQB
x2

Post by BQB »

Ale tym razem odpuścimy sobie ET i skupimy się może na Xach? Może zrobimy jakieś konkursy, np przelot przez obręcze w X1? Taqm mi się bardziej podobało od tego w X2. A jak to wygląda w X3? A odnośnie lokalizacji, to wolałbym nad jakimś zbiornikiem wodnym, też można w wodzie robić zawody, np komu uda się przepłynąć najszybciej pomiędzy bramami :roll: borono lubni byliby wniebowzięci, ba może jakaś księżniczka by tam pływała :lol:

Return to “Polskie / Polish X-Forum”