[X3] Problem z instalacją Patcha 1.2

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Cebulus
x3

[X3] Problem z instalacją Patcha 1.2

Post by Cebulus »

Witam wszystkich jestem nowy bry bardzo ........przszukałem forum i nie znalazłem więc chciałem zapytać :
Paczka przyszła zainstalowałem grę i ściągam pacha ( ze strony gry ) próba instalacji i błąd coś o uszkodzonych plikach ......sciągam jeszcze raz i znowu to samo ....reinstal gry i to samo . BTW gra chodzi ok , troszke tnie co na 2GB Ram i SLI 7800gt troszkę dziwi no ale czego to nie skopia w dzisiejszych czasach :twisted:
Last edited by Cebulus on Fri, 23. Dec 05, 00:22, edited 1 time in total.
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Witka Cebulus!
Cieszymy się, że dołączyłeś. Jak sądzę masz na myśli X3: Reunion - bo nie napisałeś o jaką grę Ci chodzi. Jak wiesz w serii X mamy ich kilka :roll:

Na wstępie prośba - zarejestruj grę na forum (wpisz w swój profil kod online z manuala, względnie pudełka z grą - w zależności od tego gdzie umieszczona kod). Rejestracja powinna umożliwić Ci ściąganie patcha. Swoją drogą nie rozumiem jak to możliwe że udało Ci się ściągnąć patcha bez rejestracji, muszę to sprawdzić przy okazji. :gruebel:

A w kwestii działania lub braku działania X3 zapraszam do wczytania się w parę juz zaczętych na forum tematów, dowiesz się o wydajności gry arcyciekawych rzeczy :roll:
Pozdrawiam

Edit: Aha, jak zaczynasz wątek(temat) w sprawie jakiejś gry z serii X - zaznaczaj w tytule czy to X2 czy X3 (albo starsze). Jak piszesz o fabule X3 - w temacie zawsze wpisuj
Spoiler
Show
, a treść postów otaczaj spoilerami. Taka mała porada :)
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Cebulus
x3

Post by Cebulus »

Tajest ...dzieki nie wiedziałem że trzeba zarejestrować . Ale czy to oznacza że bez rejestracji udostepniony jest plik uszkodzony czy jak ......Co do wydajności to u mnie jest ok ...zdziwiłem sie że tnie czasami wnioskuje że ta gra jest albo brdziej wymagająca od takiego np BF2 ( który wyciska z kompa ostatnie soki ) , albo równie jak ten BF jeszcze niedopracowana pod kontem optymalizacji . No ale to jush inna szprawa . Jeszcze raz pozdrawiam no i mam zamiar tu pozaglądac bo co prawda swoją wojne w przestrzeni zakończyłem na Freespace ale jak zobaczyłem pierwsze screeny X3 to bosz... :o
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Tajest ...dzieki nie wiedziałem że trzeba zarejestrować . Ale czy to oznacza że bez rejestracji udostepniony jest plik uszkodzony czy jak ......
:D Dobre! :D
A z tą rejestracją to jest tak, że po niej dostajesz "ptaszka" (zobacz: jest pod twoim nickiem z lewej) i stajesz się... jakby to powiedzieć... o, mam: "Oficjalnym Pilotem Wszechświata X". Pozdro!
PS. Jaki masz procesor?
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
sonen
x2

Post by sonen »

Stalovy wrote:
Tajest ...dzieki nie wiedziałem że trzeba zarejestrować . Ale czy to oznacza że bez rejestracji udostepniony jest plik uszkodzony czy jak ......
A z tą rejestracją to jest tak, że po niej dostajesz "ptaszka" (zobacz: jest pod twoim nickiem z lewej) i stajesz się...
prawdziwym meściźną... :wink:

Post by Deleted User »

sonen wrote:
Stalovy wrote:
A z tą rejestracją to jest tak, że po niej dostajesz "ptaszka" (zobacz: jest pod twoim nickiem z lewej) i stajesz się...
prawdziwym meściźną... :wink:

dokładnie :)
Cebulus
x3

Post by Cebulus »

No ok mam ptaszka pacz sie załadował i jest ok ..... procek AMD 64 3000+
BTW czy ktoś może podpowiedzieć jak przejąć inny statek wiem że trzeba doprowadzić do katapultowania pilota to mam opanowane :wink: i podlecieć w skafanderku na 30 m ...i co potem nie mam pojecia
Stalovy
x2

Post by Stalovy »

Shift+e
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ

Return to “Polskie / Polish X-Forum”