Prosze o pomoc zepsolem sobie plyte cd1 X2
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Prosze o pomoc zepsolem sobie plyte cd1 X2
Witam wszystkich na forum jestem w strasznym klopocie Mam orginalna gre x2 i po przerwie postanowilem sobie w te gre pograc .Dopadla mnie nie mila niespodzianka na plycie cd1 mam ryse i nie moge odczytac plikow 06004-05-06 . Drugi problem po instalacji gra mi wywala system wczytuje sie gra wtedy wola plyte dc2 i po chwili czarny ekran reset komputera .Po wgraniu wersji x2 (upgrade)bez potrzeby wkladania plyty do Cdroma gra sie uruchamia ale niestety nie ma napisow sa tylko odnosniki ze skryptu ktore to napisy wyszukuja grac nie idzie z takimi krzakami .Po kilku dniach prob przeskoczenia problemu kicha poczytalem forum kilka rad zastosowalem i dale to samo
.moj system to cel 1700 ati 9000 pro 256mb pamieci .Moze jakies pomysly i z gory dziekuje za pomoc

-
Witaj
Jeśli problem dotyczy porysowanej płyty i problemów z odczytaniem tejże przez napęd to najlepiej zrobisz jak skontaktujesz się bezpośrednio z wydawcą czyli PLAYem (telefon jest na odwrocie pudełka), opiszesz dokładnie co siię dzieje i poprosisz o wymianę nosnika na nowy. Niestety nie podajesz skąd jesteś ani jak zakupiłeś X2, ale skoro masz oryginalna gre to nie powinno być kłopotu i wydawca powinien pomóc.
Pozdrawiam

Jeśli problem dotyczy porysowanej płyty i problemów z odczytaniem tejże przez napęd to najlepiej zrobisz jak skontaktujesz się bezpośrednio z wydawcą czyli PLAYem (telefon jest na odwrocie pudełka), opiszesz dokładnie co siię dzieje i poprosisz o wymianę nosnika na nowy. Niestety nie podajesz skąd jesteś ani jak zakupiłeś X2, ale skoro masz oryginalna gre to nie powinno być kłopotu i wydawca powinien pomóc.
Pozdrawiam
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
Witam dziekuje za zainteresowanie . Rysa powstala z mojej winy i raczej 1 plyty to mi nie sprzedadza co do pomocy to tez nie wierze ze mi pomoga gdyz poprosilem o nia jakies dziesiec dni temu po przez maila i nawet nie raczyli sie odezwac mam nadzieje ze ktos sie zlituje i podesle mi te pliki .Na innym kompie bez problemu z tej plyty zainstalowala sie gra atu nawet okno komunikacyjne startowe sie nie pojawia po sprawdzeniu zabezpieczen gdybym mial jakis program do kontroli zasobow ktory by mi pokazal w ktorym momecie to sie dzieje i jakiej biblioteki mu brakuje to bym sie wcale nie odezwal no ale niemam czasu za wiele i myslalem ze ktos tu potafi cos wiecej jak tylko grac. Wyjdzie na to ze poczekam na x3 kupie i wtedy sobie dopiero pogram. dobranoc
Ps jestem z bylego koszalinskiego i kupilem w playu wysylkowo czekalem na gre troche za dlugo no ale gralem pare niedziel . Ogolnie przygode z tym swaitem zaczolem od elite2 na Amidze (czasem jeszcze sie pobawie) gdy czuwalem przy corce nocami dla zabicia czasu ze slochawkami na uszach--- stare dzieje
Ps jestem z bylego koszalinskiego i kupilem w playu wysylkowo czekalem na gre troche za dlugo no ale gralem pare niedziel . Ogolnie przygode z tym swaitem zaczolem od elite2 na Amidze (czasem jeszcze sie pobawie) gdy czuwalem przy corce nocami dla zabicia czasu ze slochawkami na uszach--- stare dzieje
-
-
Sprawa rozwiazana ale niestety w sposob posredni na pare dni zostawie problem jak uda mi sie znalezc przyczyne to napewno to tu opisze zycze wszystkim milej zabawy .
Mam chyba podejzanego instalka Nero wersji demo na drugim kompie spowodowala ze po instalacji gry zaczela ona wyprawiac dziwne sztuki.
Mam chyba podejzanego instalka Nero wersji demo na drugim kompie spowodowala ze po instalacji gry zaczela ona wyprawiac dziwne sztuki.