Sauron - Perseusz,Black-Templar wrote:...pozatym nie wiem jaki statek najbardziej lubi Sau.... Co do Marcego ciężko będzie zrobić jakiś rybi model...
Marcy - Mamba.
To są w chwili obecnej ich zdecydowanie ulubione pojazdy.
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Sauron - Perseusz,Black-Templar wrote:...pozatym nie wiem jaki statek najbardziej lubi Sau.... Co do Marcego ciężko będzie zrobić jakiś rybi model...
I oczywiście obowiązkowo skany naszych podpisówBQB wrote:Ta tabliczka to bajer - nic lepszego nie potrzeba![]()
teraz wystarczy wymyslec jakis tekst. Moze z boku "zdjecie" najwyzszej osoby w federacji argonow dla saurona i "zdjecie" boronskiej ksiezniczki dla marcy, a obok tego cos w stylu "jestesmy Ci wdzieczni za bohaterska i wzorowa sluzbe"
zapewniam cię że daJones Abrahams wrote: I czy "milcząca większość" da swoje podpisy?
Dla Saurona to miodny pomysł, a dla Marcysia jakaś ładna fotka Akeela's Beacon, chciał tam zamieszkaćBQB wrote:Mysle, ze w tej laurce, lub dyplomie, wstawic odpowiednio widoki na "stolice" danych ras - moze na jakies planety w konkretnym sektorze?
Przez V! Przez V!!Stalowy
Nicki zamiast podpisów - OK. I prościej, i wygodniej, a przede wszystkim czytelnie dla wszystkich....dać nicki zamiast podpisów...
Płytka na model statku! - chyba że zarzucamy projekt stworzenia modeli...Trochę się zgubiłem; płytka, o której wspominasz, to to maleństwo na joy'a czy laurka?