Problem z handlem!

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Mr_Frigid
x2

Post by Mr_Frigid »

Ehhh... mam nadzieje ze uda mi sie pozyskac wasze zaufanie, taa piracilem ostro... zgadza sie.. glupie dziecko bylem (24 lata ;)) ale juz sie nawrocilem...

A tera z innej beczki: grajac w kampanie w pewnym momencie usluszalem ze otrzymalem nagrode, elektrownie jakas... Taa zgadza sie, nagroda jest tylko ze nie jest to elektrownia a chyba fabryka jakichs betow czy czegos.. Ooo tak przydalby sie patch do polskiej wersji. Inna rzecz ze jak chcialem znalezc rakiete szerszen (zeby rozwalic ta baze w jednym zadaniu) to nigdzie tego nie bylo. Zupelnym przypadkiem trafilem na... "pocisk rakietowy Szerszeń". Ehhh.. szukaj se czlowieku na "r" a tu jest to pod "p" (taka niespodzianka?)...

Ps. Ciekawe jak takie wielkie kawaly zelastwa(po rozwaleniu tej bazy) zmiescily sie do mojej malej ciasnej Novy...

I tym optymistycznym akcenterm zakoncze rozprawe na temat polskiego tlumaczenia...
Mr_Frigid
x2

Post by Mr_Frigid »

i jeszcze jedno... Loodzie, istnieje wogole w tej grze jakis wygodny sposob zarzadzania statkami? Bo musicie przyznac ze wkurzajace jest po wczesniejszym zakupie 20 statkow przydzielanie kazdego z osobna do stacji lub jako skrzydlowego itp. Moze jest gdzies na necie chociaz jakis skrypt ktory rozwiazuje ten problem
Mr_Frigid
x2

Post by Mr_Frigid »

kurde, rozczarowalem sie, glowna kampania w x2 jest taka krotka...ehhh... no coz buduje imperium :D coz mi pozostalo :?:

Kupie se w przyszlosci jakiegos :split: mysliwca, co mi polecacie?
BQB
x2

Post by BQB »

Ja polecam Nove, naprawde jest to calkiem calkiem, wczoraj troche polatalem, dolozylem plazme i czasteczki i looooojjjeeeezzuuuuu ale ci xeoni slabiutcy :twisted: :twisted: :twisted:
Mr_Frigid
x2

Post by Mr_Frigid »

no tak nova... wiem latam novą, odkad ją kupilem, uzbroilem i dopiescilem to faktycznie latadelko jest niezle i nie brzydkie, tylko chcialbym cos splitowego wyprobowac i dlatego o rade prosze :) :split: podobno rzadzi... narazie zaufanie musze zdobyc, ale to nie potrwa dlugo :twisted: :D Pozdrawiam!!
Mr_Frigid
x2

Post by Mr_Frigid »

aha polecam speed mod!! Rzadzi, wreszcie predkosci sa odpowiednie(nova 395!), nova z latwoscia moze Argonskiego Kolosa wyprzedzic (wczesniej to bylo trudne ) no i te skrety piratow sa dopracowane, plynne, wiec jak sie na dzialka "klupie" :P to jest to przyjemnosc
Indoctrine
x3tc

Post by Indoctrine »

Nie no, taka szybka Nova? Po co mi to... Prędkości są całkiem dobrze wyważone :) Mam motywacje do Dragona na przykład... :)
:boron: W następnym wcieleniu będę Borońską Księżniczką :P :boron:
Porucznik ekspedycji karnej przeciwko Splitom.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”