Problem z handlem!

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Mr_Frigid
x2

Problem z handlem!

Post by Mr_Frigid »

Loodzie! Pomozcie!! Gdzie ja mam kupic .. to sie chyba nazywa w angielskiej wersji Best Buys Locator czy jakos tak. Prosze o szybka odpowiedz!
Dzienks!!

PS. Jest takie cos tylko do sprzedawania po najlepszej cenie?
Mr_Frigid
x2

Zapomnialbym!!!

Post by Mr_Frigid »

Aha zapomniale. Jakby ktos nie wiedzial o co mi chodzi to jest to cos co sluzy do lokalizacji gdzie mozna kupic cos za najlepsza cene. Zwiedzilem chyba z 20 sektorow i nigdzie tego nie ma!!
Jeszcze raz dzieki
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Spoiler
Show
W systemach Teladian

Jest Lokalizator najlepszej ceny zakupu i najlepszej ceny sprzedazy

PS. Chyba zapomniales zarejestrowac swoja orginalna kopie X2
Mr_Frigid
x2

Taa

Post by Mr_Frigid »

Nie zarejestrowalem bo nie mam neta u siebie... pisze to siedzac w kafejce...
mozesz mi powiedziec gdzie ja to znajde? w treningu jest takie cos a w kampanii znalezc nie moge
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Zarejestrować gre na forum mozesz w kafejce - w czym problem?

A odpowiedz na pytanie znajdziesz w moim poprzednim poscie pomiedzy znaczkami "spoiler"
Sauron11
x3tc

Re: Taa

Post by Sauron11 »

Mr_Frigid wrote:Nie zarejestrowalem bo nie mam neta u siebie... pisze to siedzac w kafejce
:lol:
Nieee no naprawdę rozwalają mnie takie posty

A poważnie to czekamy na Twoją rejestrację, wtedy staniesz się pełnoprawnym użytkownikiem i prawdopodobnie nie będziesz tu ignorowany.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
IRAS
x4

Post by IRAS »

A ja jestem zdecydowanie przeciwny co do udzielania takich informacji nawet jesli ktos jest zarejestrowany LUDZIE!! piekno tej gry to takze miedzy innymi odkrywanie nowych systemow , gdzie mozna nacieszyc oko pieknymi widokami mglawic , planet itd. robiac to wlasnie samemu a nie z gory wiedziec gdzie co jest i za ile :evil:
Mixer

:skull: Łowca Głów :skull:
Diaks
x2

Post by Diaks »

Wpełni sie z tobą zgadzam!
Cała zabawa polega na odkrywaniu!
ergo
x3tc

Post by ergo »

dlatego umieszczamy odpowiedzi w spojlerach, kto nie chce , nie czyta :)
Mr_Frigid
x2

heh...

Post by Mr_Frigid »

no coz przekonaliscie mnie. Faktycznie lepiej chyba samemu odkrywac systemy. Na razie jestem Advanced merchant ale to nie koniec. Nie bede szukal tych czesci w (tych wlasnie systemach teladian)
ps. spoiler to fajna rzecz, jestem tu nowy jak widac wiec sie nie dziwcie.
Juz wiecej nie zadaje takich pytan, tylko siadam do swojego mercurego speed 120:] cargo extension max i latam i kase zarabiam. Ta gra rzadzi.
ps2. a co do rejestracji. nie odczuwam potrzeby tego robic skoro mi sie to nie przyda do szczescia wogole. W koncu przez neta se nie zagram.
ps(ostatni) dzieki za posty. Bez odbioru. lece juz do chaty sektory nowe odkrywac.

Edit: za dużo tych spoilerów i niepotrzebnie - Sauron11
Mr_Frigid
x2

o sklerozo!!

Post by Mr_Frigid »

bylbym zapomnial. Jesli zastanawiacie sie skad mam angielska wersje to dostalem ja w prezencie... od kuzynka.. skad ja ma nie wiem... a zarejestrowac juz nie moge.. on to zrobil.. gra mu sie znudzila!! wiec wspanialomyslnie mi ja podrzucil... Uwierzcie mi, chcialbym sie zarejestrowac...

I tym optymistycznym akcentem zakonczymy debate pod tytulem: "pa3 wyzej"
LongOne
x2

Post by LongOne »

:headbang: Kuzyn... Podarował... Zarejestrował... Jak zarejestrował to ma swoje konto na tym forum. Niech ci poda login i hasło, a będzie po kłopocie. W profilu zmienisz jego dane na swoje i jesteś w domu. A jak na razie to wyglądasz nieco podejrzanie...
Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim wcieleniu musieli być myszami.
Sauron11
x3tc

Re: o sklerozo!!

Post by Sauron11 »

Mr_Frigid wrote:bylbym zapomnial. Jesli zastanawiacie sie skad mam angielska wersje to dostalem ja w prezencie... od kuzynka.. skad ja ma nie wiem... a zarejestrowac juz nie moge.. on to zrobil.. gra mu sie znudzila!! wiec wspanialomyslnie mi ja podrzucil... Uwierzcie mi, chcialbym sie zarejestrowac...
Nie wciskaj kitu - zrób tak jak napisał LongOne. Brak rejestracji przy obecności na forum skończy się banem.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Indoctrine
x3tc

Post by Indoctrine »

Nie bronię Mr Frygida, ale nie widzę w regulaminie obowiązku rejestracji :?

Będzie on gorzej postrzegany być może, nawet wyklęty przez niektórych, ale od razu banować?

Chyba, że się mylę :)

W sumie mnie też bardziej podoba się jak wszyscy mają zakreśloną płytkę pod Nickiem... :)
:boron: W następnym wcieleniu będę Borońską Księżniczką :P :boron:
Porucznik ekspedycji karnej przeciwko Splitom.
ergo
x3tc

Post by ergo »

faktycznie, brak zarejestrowania raczej nie powinien byc powodem do bana, bo ktos moze np nie chciec rejestrowac gry, z tego co slyszalem rejestracja jest wymagana by moc skorzystac z pomocy technicznej.

Z drugiej strony , gdybym wlozyl w przygotowanie polskiej wersji tyle pracy co Sauron, tez by mnie pewnie cos trafialo gdybym czytal tego typu wypowiedzi.

Mr Frygida - kup x2pl , kosztuje niecale 5 dych a naprawde warta jest swojej ceny.Prawde mowiac mogla by kosztowac ponad 100 i tez by sie sprzedawala bo to jeden z tych tytulow ktory sam sie broni i sam sie reklamuje.
LongOne
x2

Post by LongOne »

Ja tam rozumiem osobę, która rejestruje się na forum i np. zadaje pytania: czy warto tę grę kupić, co w niej można, a co nie... Czyli ktoś kto gry nie ma, a chciałby o niej porozmawiać - to proszę bardzo. Ale jak wyraźnie widać, że delikwent grę ma i jakoś "nie może" jej zarejestrować, to zaczynają mnie ogarniać podejrzenia. Zwłaszcza jak się wciska pokrętną historyjkę o dobrym kuzynie, kafejkach internetowych itp. Może i Frigid nie kłamie, ale jednak opowieść jest zbyt niewiarygodna - jeśli by mu naprawdę zależało, to by grę zarejestrował. Jeśli to zrobi, to sam go przeproszę za podejrzenia - ale jeśli będzie się ociągał i wykręcał, to Sau ma prawo wlepić mu bana (a nawet ująć tą kwestię w regulaminie forum).
Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim wcieleniu musieli być myszami.
Ramonn
x2

Post by Ramonn »

:o
Nie rozumiem tego typu zajadłości - ktoś o coś zapytał - a tu taka fajna odpowiedź Pavlo.........ja kupuję tylko oryginały - ale nie zawsze je rejestruję- ponieważ nie chce mi się !!!!!! mam takie prawo ) -.....ludzie WYLUZUJCIE
Indoctrine
x3tc

Post by Indoctrine »

A bo ten tego kolega Mr Frigid dziwnie się zaczął tłumaczyć... :D

Powiedziałby, że nie chce, a tu wpierw kafejka(żaden problem przy rejestracji), potem, że już zarejestrowane...
Coś jak Jakbuowska i jej zeznania :D
:boron: W następnym wcieleniu będę Borońską Księżniczką :P :boron:
Porucznik ekspedycji karnej przeciwko Splitom.
Jones Abrahams
x2

Post by Jones Abrahams »

Jak wszyscy to wszyscy - babcia też :)
Dokładam swoje trzy grosze; myślę że Ergo, LongOne i wszyscy sprzeciwiający się odpowiedziom nierejestrowanym mają rację.
Sam (przyznaję bez bicia) kupuję niewiele oryginałów - reklama znacznie przewyższa zawartość - zawiodłem się zbyt dużo razy. Mnóstwo, zwłaszcza tych słabszych gier, nie ma grywalnego dema, by nie można było przypadkiem sprawdzić co to warte. Ale gdy gra jest tego warta ganiam po oryginał :!: Chcę po prostu zapłacić jej twórcom i w ten sposób pokazać, że doceniam ich pracę.
Ta gra ma grywalne demo i kosztuje niewiele w stosunku do innych zabawek a rozrywki zapewni jak sądzę na długooooooooo...
Ponadto właśnie odkryłem nowy pożytek z posiadania oryginału - to forum :lol:
Serio, cieszę się mogąc do niego choćby w niewielkim stopniu przynależeć i nie żałuję wydanej kasy a rejestracja chyba nie boli co :?:
Zresztą i tak ostatnie słowo ma MODERATOR

pozdrawiam

Jones
AcidWeb
x4

Post by AcidWeb »

Moderator nie bóg!

Acid Web

Return to “Polskie / Polish X-Forum”