Informacje są w samej grze jak informacjach osobistych oraz w menu wczytywania stanu gry. Z tych miejsc wyczytywałemMarcybiskup wrote:[Sau, czy to jest to miejsce, z ktorego wyczytales swoje 10 godzin spedzone w grze?

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Ciagle jeszcze grasz jako Julianek? Nie wolisz levisq'a?levisq wrote:http://www.olo.com.pl/~levis/x2screen26.jpg
Co do Merkurego to sie nie zgadzam, bys sie zarznął latajac na Disco i handlujac ta nedzna iloscia energy cells nawet z SETA bys byl wykonczony i znudzony totalnie a co do 4 to jeszcze nie doszedlem a uklady skokowe juz mam w kazdym statku (oczywiscie z Cargo Space kl M)xor wrote:Na koniec - mysle, ze gra bylaby ciekawsza, gdybysmy nie dostawali po 2 misji merkurego, a po 4 ukladu skokowego... Tak, wiem, jestem masochistaAle lepiej sie czuje, jak wszystko zawdzieczam swojej pracy a nie prezentom... Przydalby sie x-treme ultra...
Pozdroofki
w odpowiedzi na to , formalnie niniejszym zakladam federacje "krwawych piratow" ,zrzeszajacych ludzi i obcych we wspolnym zamilowaniu do rozrywki, grabiezy i nieracjonalnego masowego wykorzystywania wszystkich dostepnych surowcow w swiecie X, lacznie z handlem niewolnikami, muchami i cala resztaxor wrote:Handlujecie niewolnikamiO Wy... Precz z piratami ! Jaka szkoda, ze nei ma x-online - dalbym Wam popalic !