Inaczej dalej byłoby 50 zł.
Swoją drogą ja kupiłem X3 w Media Markt w momencie wydania za 30 albo 39zł wiec powyżej 50zł za samodzielny dodatek jest moim zdaniem przegięciem.
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Jesteś tego pewien? Ja X3 kupiłem w MM dwa lata po wydaniu i kosztowało wtedy 60 PLN. Może ceny ci się pomyliły? Albo gry? A może ja zapłaciłem podwójnie?mr.WHO wrote:Swoją drogą ja kupiłem X3 w Media Markt w momencie wydania za 30 albo 39zł wiec powyżej 50zł za samodzielny dodatek jest moim zdaniem przegięciem.
Wczoraj w południe jeszcze było w sklepie po 49.90. Widać zdążyłem z zakupem w ostatniej chwiliSauron11 wrote:Ciekawe, Nokaut.pl podaje, że cena w 3Kropki.pl wynosi 49,90 zł. + koszt przesyłki, ale jak przejść do sklepu to cena w sklepie 3Kropki.pl jest już 79,90. Jak to rozumieć?
Chyba przepłaciłeś, w listopadzie 2006 Reunion ver. 1.4 można było kupić za 39 złYacek wrote: A może ja zapłaciłem podwójnie?
Ja w drugiej polowie 2006r. kupilem X3: Reunion w MM za 79,90PLN w moim miescie.mr.WHO wrote:Swoją drogą ja kupiłem X3 w Media Markt w momencie wydania za 30 albo 39zł wiec powyżej 50zł za samodzielny dodatek jest moim zdaniem przegięciem.