To bylo první kam jsem vlezl, tam ho vůbec nevedou.FVZ wrote:Zkus interworld nebo jak se ten sektor menuje

Moderator: DJ Die
myslim, že ne, protože mám odehraných pár misí v hlavním příběhu a najednou včera jsem dostal od Bala Gi zprávu s nabídkou HQSir_Thomas wrote:Kontrolní otázka.... Bala Gi Research Missions jsou aktivní až po dohrátí hlavního příběhu?
Pls nemůžete mi někdo napsat kde ta brána leží.... už tam kempuju půl dne a nic k té bráně nelítá. Lodě si tam udělají kolečko a mastí z5 do severní brány. A v tom zeleném mlíku bych do ní musel vrazit abych jí našel...gomecz wrote:najdes zapadni branu v Maelstrom, sleduj lode, obcas tam nejaka leti, nebo naopak odtud prileta
ASM, ale opravdu jen ASM. kdyz je pribehova M7 objevena, tak prijde zprava ve ktere je uvedeno kde je mozne TraktorBeam (vlecny paprsek) sehnat a vubec by me neprekvapilo, kdyby pred objevenim M7ky v tomto sektoru dany device (zarizeni) nebyl dostupny.plynak wrote: Jinak k tomu Tractor beamu. Je divne, ze ho nemas v Interworlds. Ale urcite jsem alespon jednou videl tovarnu na ne.
Njn máš pravdu, ale včera v noci už jsem byl fakt flustrovanej....plynak wrote:No ja bych rekl, ze kdo hleda najde. Nam take nikdo neradilJe to soucast hry, hledani bran, tak se o to nepripravuj.
Oprevdu není v nabídce, hodím sem večer obrázek... Ale jinak jsi mě uklidnil, že je někde fabrika. Sice to bude pěkná pruda než najdu jednu fabriku v tolika sektorech, ale je tu alespoň naděje...plynak wrote:Jinak k tomu Tractor beamu. Je divne, ze ho nemas v Interworlds. Ale urcite jsem alespon jednou videl tovarnu na ne. Ale nepamatuju si kde. Zkus si prolezt pomoci mapy vsechny sektory a uvidis.
Moc děkuji......Torgen wrote:A hodně všeobecně řečeno, po příletu z Merchant Heaven natočíš příď na západ, neměň výšku a je to zhruba něco málo nad polovinou levého okraje mapy sektoru ale až za viditelnou hranicí právě. Jinak řečeno loď ti doslova zmizne z mapy, až tam ta brána je.
Nevim jestli ti tohle pomůže, jinak zítra ti hodím ty souřadnice.
Tak trochu jsem doufal, že to mají nějak ošetřeno když je potřeba v příběhu. Dcera to má také rozehrané, tak ji tam vyštvu ať se jukne jestli ho tam má....gomecz wrote:ASM, ale opravdu jen ASM. kdyz je pribehova M7 objevena, tak prijde zprava ve ktere je uvedeno kde je mozne TraktorBeam (vlecny paprsek) sehnat a vubec by me neprekvapilo, kdyby pred objevenim M7ky v tomto sektoru dany device (zarizeni) nebyl dostupny.
Je to přesně tak, dokud M7 není objevena, v Interworlds žádný Tractor beam není. A s tou fabrikou bych byl taky poněkud skeptický. Prohledával jsem všechny sektory a nikde nebyla. Na druhou stranu nevím jestli je to posledním patchem nebo mým posledním upgradem modu D.D.R.S. , ale rozhodně mi jde teď fabrika na Tractor Beam pořídit a sice např. u Paranidů přímo v loděnici v Paranid Prime.gomecz wrote:ASM, ale opravdu jen ASM. kdyz je pribehova M7 objevena, tak prijde zprava ve ktere je uvedeno kde je mozne TraktorBeam (vlecny paprsek) sehnat a vubec by me neprekvapilo, kdyby pred objevenim M7ky v tomto sektoru dany device (zarizeni) nebyl dostupny.plynak wrote: Jinak k tomu Tractor beamu. Je divne, ze ho nemas v Interworlds. Ale urcite jsem alespon jednou videl tovarnu na ne.
No a ještě mě teď napadlo v BBS je někdy možnost zakoupit si informace o sektorech, které obsahujou informace kde se nachází která fabrika a taky kde jsou brány, v praxi to pak vypadá tak, že počítač oznámí že pozice zaznamenal a měli by se objevit na mapě sektoru.Sir_Thomas wrote:Moc děkuji......Torgen wrote:A hodně všeobecně řečeno, po příletu z Merchant Heaven natočíš příď na západ, neměň výšku a je to zhruba něco málo nad polovinou levého okraje mapy sektoru ale až za viditelnou hranicí právě. Jinak řečeno loď ti doslova zmizne z mapy, až tam ta brána je.
Nevim jestli ti tohle pomůže, jinak zítra ti hodím ty souřadnice.