[X3] X3.pl

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

Kajdorf
x4

Post by Kajdorf »

paczka doszła, odebrana, mogę grać ;)
boto
x3tc

Post by boto »

szczęściarz ;) ja będe miał prawdopodobnie jutro :P
Andrzej Girsa
x2

Post by Andrzej Girsa »

Sauron11 wrote: Andrzej: co takiego powalającego w instrukcji jest? :roll:
Cytaty powinny być...
Choćby to, że jest jak mała książeczka a nie 8-stronnicowe cóś :P .

Cytaty narazie znalazłem tylko w instrukcji. Jeżeli pokazują się w grze to moja karta grafiki ich nie trawi ;). (Ale uczepiłem się tych cytatów :? ).

Kurczę to się nazywa Wszechświat :!: Jestem pod wrażeniemtej części.

Jak narazie miodność. (Ale lizus :) ).

PS: Nie potrzebnie "Esc" naciskałem :oops:
Last edited by Andrzej Girsa on Tue, 10. Oct 06, 12:39, edited 1 time in total.
Bardzo mało piszę :)
flymar
x4

Post by flymar »

A dziś na stronie TopWare widzę info, że gra pojawi się na półkach jutro. A już chciałem jechać do empiku:|. Z jednej strony to i dobrze. Muszę Company of Heroes dokończyć;>
xor
x2

Post by xor »

No, dostałem właśnie przesyłkę z Play i w rączkach trzymam X3.
Tyle, że po pierwszze nie będę miał czasu grać, po drugie mam za słaby sprzęt, po trzecie nawet już nie bardzo mi się chce grać (choc kto wie :P)...
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

No przeciez pisałem że 11... czyli jutro :D
Znając Empiki to jak w którymś bedzie to pewnie z opóźnieniem
Liczę na MM :D i jutro po pracy w samochód i na Bemowo do Media - i później szybciutko do domku
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

No, przynajmniej Pavlo podtrzymuje radosny optymizm. Bo xor na pewno nie (nie chce mu się) :wink: .
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Marcybiskup
x3ap

Post by Marcybiskup »

Cos czuje, ze sie spotkam z Pavlo w MM na Bemowie ;)
Ale pamietam, ze jak czekalem na X2, to w Empiku w Galerii Mokotow byl dzien wczesniej przed zapowiadana data. Slowo daje.
Jak ktos zauwazy, niech da cynk, gdzie.
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

No ba - ktoś musi :D
Czasu zawsze trochę się znajdzie, kompa modernizowałem pod Obliviona więc X3 smiga :D - a chcieć się na pewno będzie chciało...

Ale może co poniektórzy wolą śpiewać norweski hymn stojąc na głowie )pami9ęta to ktoś? :D)
X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy :) i trochę drobnicy...
flymar
x4

Post by flymar »

Pavlo wrote:(...)Znając Empiki to jak w którymś bedzie to pewnie z opóźnieniem
Liczę na MM (...):D
A ja się na empiku nie zawiodłem nigdy. Jeśli gierka faktycznie była wydana, to zawsze była dostępna. A do MM nie moge się przekonać. Jakoś mnie odrzuca;)
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Taaa ale w dniu premiery to potrafią towar wyłożyć koło wieczora...
xor
x2

Post by xor »

Hehehehe - o ile dobrze pamiętam to śpiewać 'Keine grenzen' po norwesku :D Pozdrowionka dla weteranów :goner:

No dobra, dobra. Zainstaluje i zagram.
Tylko nie chce mi się konfigurować joya :roll: :P
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

aaa właśnie... wiedziałem że cos pomyliłem :D
A joy mi się cos zwalił ostatnio... trza będzie kombinować...
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

No, tak lepiej xor 8)

Ja do Media Markt z pewnością nie zawitam, nie dość że daleko to jeszcze czasem sprzedają jakieś ładnie opakowane badziewie :roll: . Raz udało mi się kupić ostatnią sztukę filtru zewnętrznego do monitora, który w domu po odpakowaniu okazał się nie posiadać trzymadeł bocznych i z konieczności posiłkowałem się drutami w niebieskim oplocie, znalezionymi w garażu (Polak potrafi, a co 8) ). Innym razem jeden ze stojaków, które zakupiłem jako dodatek do tylnych głośników z zestawu Creative 5.1 raczył się połamać, z tak lichego materiału jest wykonany. I też tu zamiast reklamować ostatniej sztuki użyłem domowego sposobu. Pomijam juz opisywanie promocji w gazetkach, które zawsze po przyjściu do sklepu są juz nieaktualne. Więcej juz nic tam nie kupię :twisted: .

Na Bemowo z pracy też mam blisko, więc może i ja tam kogoś spotkam...
Choć najpewniej pojadę po X3PL pobuszować do mojego ulubionego Empiku w Sadyba Best Mall W-wa :mrgreen: .
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

Mam tylko nadzieje że X3 nie będe tyle szukał co DarkStar One :D:D:D
(około 2 tygodnie...)
Coś czuje że jutro przed wyjściem z pracy podzwonie po Empikach i MM czy juz jest :)
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

A'propos dzwonienia po Empikach, przekonałem się, że czasem stan magazynu w komputerach Empik-manów jest niezgodny z faktycznym. Kobieta przy mnie szukała niedawno filmu Hubert-Zawodowiec, który miał wg pana być w 3 szt. a nie było na półkach. Nawet pomagałem szukać :roll: .
Pavlo
x3tc

Post by Pavlo »

A dlaczego jeszcze nikt swoich wrażeń z wersji PL nie opisał? Za klawiatury Panowie się łapać i spisywac wrażenia :D
xor
x2

Post by xor »

Sau - to Wyście nawet nie dostali za spolszczenie kopii za free ?!
uhm... no comment...
sonen
x2

Post by sonen »

Pavlo wrote:A dlaczego jeszcze nikt swoich wrażeń z wersji PL nie opisał? Za klawiatury Panowie się łapać i spisywac wrażenia :D
jeszcze nie mam, ale moge napisać że jest po prostu rewelacyjna a spolszczenie genialne :wink:
dziadzioMiecio
x3tc

Moje wrazenia

Post by dziadzioMiecio »

Narazie jesze nie gram ale wykonalem kilka testow z karta graficzna na pokladzie proce barton podkrecony do 3200+ pamiec 768mb karta voodoo3
gra sie nie uruchamia radek 9000 64mb gra sie uruchamia w malych detalach
do grywalnego demka pracuje duzo lepiej pierwsze wrazenia sa dobre wyglad nie zly pierwsza misja przebiega dosc plynnie jak na te karte graficzna mam jeszcze dwa radki to se potestuje.Troche nie moge sie przyzwyczaic do braku kokpitu no ale to pierwsze godziny zabawy.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”