[X3] X3.pl
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
Choćby to, że jest jak mała książeczka a nie 8-stronnicowe cóśSauron11 wrote: Andrzej: co takiego powalającego w instrukcji jest?![]()
Cytaty powinny być...

Cytaty narazie znalazłem tylko w instrukcji. Jeżeli pokazują się w grze to moja karta grafiki ich nie trawi

Kurczę to się nazywa Wszechświat

Jak narazie miodność. (Ale lizus

PS: Nie potrzebnie "Esc" naciskałem

Last edited by Andrzej Girsa on Tue, 10. Oct 06, 12:39, edited 1 time in total.
Bardzo mało piszę 

-
-
No przeciez pisałem że 11... czyli jutro 
Znając Empiki to jak w którymś bedzie to pewnie z opóźnieniem
Liczę na MM
i jutro po pracy w samochód i na Bemowo do Media - i później szybciutko do domku

Znając Empiki to jak w którymś bedzie to pewnie z opóźnieniem
Liczę na MM

X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy
i trochę drobnicy...

-
-
-
No ba - ktoś musi 
Czasu zawsze trochę się znajdzie, kompa modernizowałem pod Obliviona więc X3 smiga
- a chcieć się na pewno będzie chciało...
Ale może co poniektórzy wolą śpiewać norweski hymn stojąc na głowie )pami9ęta to ktoś?
)

Czasu zawsze trochę się znajdzie, kompa modernizowałem pod Obliviona więc X3 smiga

Ale może co poniektórzy wolą śpiewać norweski hymn stojąc na głowie )pami9ęta to ktoś?

X3 TC: 200 mln kr. Boreas, Deimos, Hyperion, Vidar, 2xSpringblossom, HCP, Centaur Naprawczy, 6 UT, 4 fabryki, kompleks alkoholowy
i trochę drobnicy...

-
-
-
-
No, tak lepiej xor
Ja do Media Markt z pewnością nie zawitam, nie dość że daleko to jeszcze czasem sprzedają jakieś ładnie opakowane badziewie
. Raz udało mi się kupić ostatnią sztukę filtru zewnętrznego do monitora, który w domu po odpakowaniu okazał się nie posiadać trzymadeł bocznych i z konieczności posiłkowałem się drutami w niebieskim oplocie, znalezionymi w garażu (Polak potrafi, a co
). Innym razem jeden ze stojaków, które zakupiłem jako dodatek do tylnych głośników z zestawu Creative 5.1 raczył się połamać, z tak lichego materiału jest wykonany. I też tu zamiast reklamować ostatniej sztuki użyłem domowego sposobu. Pomijam juz opisywanie promocji w gazetkach, które zawsze po przyjściu do sklepu są juz nieaktualne. Więcej juz nic tam nie kupię
.
Na Bemowo z pracy też mam blisko, więc może i ja tam kogoś spotkam...
Choć najpewniej pojadę po X3PL pobuszować do mojego ulubionego Empiku w Sadyba Best Mall W-wa
.

Ja do Media Markt z pewnością nie zawitam, nie dość że daleko to jeszcze czasem sprzedają jakieś ładnie opakowane badziewie

Na Bemowo z pracy też mam blisko, więc może i ja tam kogoś spotkam...
Choć najpewniej pojadę po X3PL pobuszować do mojego ulubionego Empiku w Sadyba Best Mall W-wa

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
Mam tylko nadzieje że X3 nie będe tyle szukał co DarkStar One
:D:D
(około 2 tygodnie...)
Coś czuje że jutro przed wyjściem z pracy podzwonie po Empikach i MM czy juz jest

(około 2 tygodnie...)
Coś czuje że jutro przed wyjściem z pracy podzwonie po Empikach i MM czy juz jest

i trochę drobnicy...

-
A'propos dzwonienia po Empikach, przekonałem się, że czasem stan magazynu w komputerach Empik-manów jest niezgodny z faktycznym. Kobieta przy mnie szukała niedawno filmu Hubert-Zawodowiec, który miał wg pana być w 3 szt. a nie było na półkach. Nawet pomagałem szukać
.

I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
-
-
-
Moje wrazenia
Narazie jesze nie gram ale wykonalem kilka testow z karta graficzna na pokladzie proce barton podkrecony do 3200+ pamiec 768mb karta voodoo3
gra sie nie uruchamia radek 9000 64mb gra sie uruchamia w malych detalach
do grywalnego demka pracuje duzo lepiej pierwsze wrazenia sa dobre wyglad nie zly pierwsza misja przebiega dosc plynnie jak na te karte graficzna mam jeszcze dwa radki to se potestuje.Troche nie moge sie przyzwyczaic do braku kokpitu no ale to pierwsze godziny zabawy.
gra sie nie uruchamia radek 9000 64mb gra sie uruchamia w malych detalach
do grywalnego demka pracuje duzo lepiej pierwsze wrazenia sa dobre wyglad nie zly pierwsza misja przebiega dosc plynnie jak na te karte graficzna mam jeszcze dwa radki to se potestuje.Troche nie moge sie przyzwyczaic do braku kokpitu no ale to pierwsze godziny zabawy.