zdravim!
jsem strasne dlouho vahal jestli si x-rebirth poridit, ale nakonec me presvedcila sleva na steamu. Bez ni bych se fakt nerozhoupal, ptz vim jak jsou vsechny X hry bugnuty hned od zacatku a teprve casem se vylepsuji. A musim rict ze po par vecerech hrani se mi fakt libila. Nadherny vizualy, zivejsi vesmir, obri stanice a lode, proste bomba!
ALE..
...zjistil jsem ze pekna je na tom jenom ta grafika... :/
Jak ale ctu tenhle thread tak koukam ze to bylo podstatne horsi. To bych byl asi egosoft pekne omlatil o palici, kdybych si to koupil za tu puvodni cenu 50E...
Nevite jestli je nekde nejaka roadmapa toho co chtej pridat/opravit? Jsem nic nenasel, akorat dotazy jestli nejakou zverejni.
Ptz grafika je sice super, mam to hezky plynuly na 30fps min, padlo mi to mozna dvakrat, takze v tomhle pohoda. Ale hratelnost trpi, a trpi velmi. Neuveritelne mi chybi mikromanagement obchodnich lodi. Ukoristil jsem dve a nemel jsem sanci je nejak rozumne opravit a vyuzit. Tezarska lod sice krasne vytezila hafo ledu, ale neni schopna ho nikde prodat. Kdyz jsem zjistil co bych musel investovat do ty druhy, tak jsem to prestal hrat. Uvedomil jsem si totiz, ze nejsem schopnej prenaset vybaveni z jedny lode do druhy. A zatim jsem nenarazil na nejakou volbu jak jim primo rict aby nakoupil tohle tady a odvezl to tamhle a tam to prodal. Nevim, mozna jsem slepej, mozna fakt jednoduchej, ale proste to tam nevidim. Takze se mi povedlo jenom to ze lode litaj okolo, maj prikaz "free trade" ale to je jediny co delaj. Litaj okolo a cumi. Nemluve o tom ze litaj okolo jedny zony, aniz by je napadlo vypadnout nekam jinam. Boha jeho, tady jsem ztratil nervy a misto Rebirth zapnul Albion Prelude...
Jo nemluvim o tom ze nemam jak dostat stihacku, krome toho ze ji zajmu.
Jo a uz vubec nemluvim o tom ze muzu strilet jenom jednim kanonem najednou. A ze Skunk je lodicka tak akorat pro sardinky. Kdyz uz bych po ni mel chodit, tak bych doufal ze budu moc i jinam, nez jenom do kajuty hned za kokpitem. Taky mi chybi free look.
A jeste porad (i kdyz uz to vim davno) jsem tak nejak neprekousnul ze muzu litat jen se skunkem...
Co jim ale musim fakt nechat je zabirani lodi. To je ted asi o milion procent lepsi nez v jakymkoli X3, takhle jsem to v X vzdycky presne chtel! Uz mi chybi jenom vlitnout na palubu s vysadkovym tymem a strilet do posadky vlastnim kverem, ale to bych chtel asi moc
Vy vysledku teda zatim zase ujizdim na X3:AP a doufam ze vychladnu natolik abych se vratil k X:R a nejak vic to prozkoumal.
Nevim, mozna jsem taky nekde udelal chyby a obvinuju hru z neceho, co jsem v podstate zapricinil ja z moji hlouposti...