X3: Vaše flotila, aneb jaké lodě používáte

Moderator: DJ Die

syk

Post by syk »

momentalne jsem vyzkousel...
battlestar galactica
battlestar pegasus
cylon basestar

jsou tak neskutecne silne ze jsem je normalne ze hry odebral
pokud je nekdo chce tady jsou
http://207.5.90.130/Jerry/ComputerGaming/X3/Index.htm

[ external image ][ external image ][ external image ]
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
solxiger
x4

Post by solxiger »

Na ucte mam iba 1.400.000Cr ale konecne setrim na nieco vecsie za 9.800.000Cr. Flotila:
Nova aka wingman
Moja Nova /ta rychlejsia odnoz/
3x Argon posol superlod z toho 1 vesmirny obchodnik /nemam na komplet stity ostatnym/
+1Xenonska a 1Stir /tie sa nesmu ani pohnut :evil: /
PS: za sektor v drazbe chcu 380.000.000Cr :roll:
PS2: Inak to je prvy milion ktory je fyzicky na ucte, tak dufam, ze ma medzi Nami milionarmi vitate 8)
Last edited by solxiger on Wed, 21. Feb 07, 08:33, edited 1 time in total.
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
plynak
x3tc

Post by plynak »

Neslo by psat nazvy tech lodi v originale? Co je proboha Posel a Stir? Nesjpis Mercury a Scorpion, ze?
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

plynak wrote:Neslo by psat nazvy tech lodi v originale? Co je proboha Posel a Stir? Nesjpis Mercury a Scorpion, ze?
A pak že to nevíš. :wink:
solxiger
x4

Post by solxiger »

plynak wrote:Neslo by psat nazvy tech lodi v originale? Co je proboha Posel a Stir? Nesjpis Mercury a Scorpion, ze?
Inak ani tie moje popamati pisane CZ nazvy nies celkom koser!
Ale viete casom to budem ovladat ako Vy :lol:
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

nj tyhle preklady nazvu jsou silene a myslim ze by se bez nich obesli i ti kdo anglicky neumi :roll:
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

DJ Die wrote:nj tyhle preklady nazvu jsou silene a myslim ze by se bez nich obesli i ti kdo anglicky neumi :roll:
Tak s tím naprosto souhlasím, mám v tom pěkný hokej a to nemluvím o zbraních. :evil:
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

nj i zbrane a sektory v tom delaji bordel protoze vetsina veteranu to hraje anglicky to si pak vzpomen jak je cesky preklad sektoru atd..
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
solxiger
x4

Post by solxiger »

Konecne! Konecne som dostal Xenonske L-ko zo sektoru X101 /pani to bolo 4hod prace-hral som tak aby som o nic neprisiel/ Este tam mam toho Stira, ale uz viem ako na to.Kupil som Kentaura a spolu s Novou utocnikom mi zacalo L-ko sluzit. Chapte radost, mal som ho tam zasite od pribehovej misie :wink:
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

solxiger wrote:Konecne! Konecne som dostal Xenonske L-ko zo sektoru X101 /pani to bolo 4hod prace-hral som tak aby som o nic neprisiel/ Este tam mam toho Stira, ale uz viem ako na to.Kupil som Kentaura a spolu s Novou utocnikom mi zacalo L-ko sluzit. Chapte radost, mal som ho tam zasite od pribehovej misie :wink:
A to jsi dokázal jak? :o
solxiger
x4

Post by solxiger »

Sir_Thomas wrote:A to jsi dokázal jak? :o
V pribehu som tam vletel so Sokolom nejako sa mi podarilo donutit opustit Xenonskeho pilota lod /neviem ci pilota :D /, tu som zabral letel som s nou za severnu branu /tam kde je schovany Scorpion, ktoreho som zabral taky :D /
Preskocil do Sokola vyletel z brany /L-ko a Stir zostali daleko za branou ale stale v sektore 101/ potom sa tam susili, kym som nekupil v sektore Osvietenie rychleho Objavitela utocnika /rychlost cca 430/ nevytunil vletel do 101 prehodil skokovy pohon energy cell a nav. soft . XenonL nechal skocit do Argon prime a ja na D fujazdil za nim. /vsetko casovo tak aby letiaci Xenoni prenasledovali mna a neznicili Stira pre ktoreho sa dnes vecer idem vratit! :twisted: / UUFFFF
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

solxiger wrote:
Sir_Thomas wrote:A to jsi dokázal jak? :o
V pribehu som tam vletel so Sokolom nejako sa mi podarilo donutit opustit Xenonskeho pilota lod /neviem ci pilota :D /, tu som zabral letel som s nou za severnu branu /tam kde je schovany Scorpion, ktoreho som zabral taky :D /
Preskocil do Sokola vyletel z brany /L-ko a Stir zostali daleko za branou ale stale v sektore 101/ potom sa tam susili, kym som nekupil v sektore Osvietenie rychleho Objavitela utocnika /rychlost cca 430/ nevytunil vletel do 101 prehodil skokovy pohon energy cell a nav. soft . XenonL nechal skocit do Argon prime a ja na D fujazdil za nim. /vsetko casovo tak aby letiaci Xenoni prenasledovali mna a neznicili Stira pre ktoreho sa dnes vecer idem vratit! :twisted: / UUFFFF
HÉÉÉZKÝÝÝ.... dobrá práce.... :D

Return to “Česky / Czech X-Forum”