X3 2.0: Bala Gi Research Missions

Moderator: DJ Die

Jakou známku dáte Bala Gi Research Missions

1 -Nejlepší
25
53%
2
16
34%
3
5
11%
4
0
No votes
5 -Nejhorší
1
2%

Total votes: 47

StandaJunior

Post by StandaJunior »

to je sqelý to stáhnu !! :lol:
psaf
x3

Post by psaf »

Týden pryč a stále se na hypermaxu nedá stáhnout Patch 2.0.2 CZ. Že by nepředpokládané problémy?
FVZ

Post by FVZ »

PLS nevíte kde bych sehnal návod na ty mise? A ještě kde bych sehnal statistiky těch novejch lodí. Která z M3+ je nejrychlejší, nejtěžší....
souky

Post by souky »

mno já spíš řešim kdy si to zahraju ale to je trochu off
zkus se mrknout po anglickym foru nejspíš tam bude topic jako tendle takže si s tim možná dal práci a tam to najdeš
Kovi
x3

Re: CZ Patch

Post by Kovi »

psaf: Nepredpokladane problemy nejsou. Jak jsem tu kdysi davno rikal, cesky patch jsme testovali soubezne se vsemi ostatnimi verzemi. Jen tu holt mame fofr a patch pro X3 CZ zatim stoji v programatorske fronte. Ti, co hraji s anglickou verzi patche, uz vedi, ze fronta se striktne drzi poradi, takze kdyz ji blokuje nejaky vetsi programatorsky projekt, na mensi projekty stojici v rade za nim se stejne nedostane (az si prectete Readme.rtf v ceskem patchi, tak tuhle vetu pochopite;-)) A ted koukam, ze nam Egosoft vydal novou verzi patche. Jeste ze finalni uz mela byt verze 2.0 a ted mame 2.0.02... Jenze to me nemuze prekvapit. Nicmene, my to ted budeme muset zase cele zapracovat. Ale to bude zalezitost nekolika minut, a potom uz jenom ten instalator...
FVZ

Post by FVZ »

souky wrote: zkus se mrknout po anglickym foru nejspíš tam bude topic jako tendle takže si s tim možná dal práci a tam to najdeš
To mě taky napadlo, ale kdybych uměl anglicky, nepotřeboval bych návod. Zatim to teda jde, začínám 3. úkol zatim to bylo jenom leť a skenuj, leť a přistaň, ale to asi moc dlho nevydrží.
psaf
x3

Post by psaf »

Kovi wrote:psaf: Nepredpokladane problemy nejsou. ...
Myslel jsem si, ze to asi zpozdila dalsi vydana verze. A jak je videt, tak na tom neco je :wink:
P.S.
Jsem zvedav, co do toho readme napisete :o
Kovi
x3

Post by Kovi »

psaf: No, v readme nebude nic objevneho. Jenom jsem prelozil par stranek z anglickeho readme, ktere se tykaji zmen ve verzi 2.0.01. Abyste vedeli, jak funguje nove velitelstvi a co vsechno se vlastne v patchi zmenilo, klasika.
FVZ

Post by FVZ »

Co mam dělat teď? Našel jsem M7 a dopravil ji do přístavu, poslali mě do přístavu v Kingdom End a dali mi M3+, v "dopise" píšou něco o čekání a argonský TS, je jedno kam jí postavim, nebo jí mam jenom naložit do TL a odvést k nim nebo jak? Hodil by se nějakej návod. Dík
Moonman
x3

Post by Moonman »

Hoj musíš naložit na TL Arog Equipment Dock a dopravit na Shipard v Kingdom End. A pak ti dají další instrukce :wink:
FVZ

Post by FVZ »

Moonman wrote:Hoj musíš naložit na TL Arog Equipment Dock a dopravit na Shipard v Kingdom End. A pak ti dají další instrukce :wink:
Snad Trading Station nebo ne? Ale dík.

Jen tak mimo, jak vyložim z vlastního TL stanici? ve speciálních příkazech je drop station ale nejde použít, co na to potřebuju? Měl sem mamuta 2x125MJ štítama navigačnim, speciálním a obchodnim mkI softwarem
Moonman
x3

Post by Moonman »

Omlouvám se. Jasně že Trading Station. Jinak je to opravdu přes speciální příkazy a Drop station. Bohužel ti nepovím který soft na to potřebuješ pač tam mám všechny ale každopádně pokud chceš náklad vyložit tak musíš být v tom sektoru jako tvůj TL.
FVZ

Post by FVZ »

Když rozebírám("reverse ingeneering") už známí lodě dostanu z nich aspoň část surovin nebo ne? Mám 4 pirátský bustery, každej cca 15% trupu, opravovat je nechci, jsou mi k ničemu. Když rozeberu ten první, dostanu z něj blueprint a nic víc, co když rozeberu i ty další? A daj se někde koupit blueprinty abych nemusel každou loď rozebírat?
plynak
x3tc

Post by plynak »

Muj nazor je, ze nedostanes nic. A koupe blueprintu by mne taky zajimala.
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

2.0 CZ ještě není, všechno zlé je k něčemu dobré. Už mám nahamouněno 700M kreditů tak bude na dražbu sektoru. :D
Kovi
x3

X3: Reunion CZ Patch 2.0.02

Post by Kovi »

Tak cesky patch 2.0.02 je ke stazeni ze stranek Hypermaxu. K dispozici jsou dve verze - update ze zakladni DVD verze 1.4.02 a update z opatchove verze 1.4.03. Seznam zmen najdete jak primo v instalatoru, tak i v souboru X3ReadMe2.0.02.doc v adresari X3CZ. Tam si navic muzete precist podrobnejsi informace o fungovani noveho hracova velitelstvi.
Fox Trader
x3

Post by Fox Trader »

Mám ho!! :lol: Teda patch 2.0.02CZ v PC.
Díky, soudruzi. Argonská vlast na Vás bude vzpomínat na věčné časy! :wink:
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Fox Trader wrote:Mám ho!! :lol: Teda patch 2.0.02CZ v PC.
Díky, soudruzi. Argonská vlast na Vás bude vzpomínat na věčné časy! :wink:
Právě jsem ho doinstaloval............. a jdu někomu naprosto brutálně rozbít frasnu... :D :D :D :D :D
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Teda lidi mě z toho vážně prdne v bedně. Jedinej vlečnej paprsek mají v Spliti v Chově porážce a on už je cca 14 dnů na nule. Kdyby byla někde fabrika tak ji koupím... :(
FVZ

Post by FVZ »

Sir_Thomas wrote:Teda lidi mě z toho vážně prdne v bedně. Jedinej vlečnej paprsek mají v Spliti v Chově porážce a on už je cca 14 dnů na nule. Kdyby byla někde fabrika tak ji koupím... :(
Zkus interworld nebo jak se ten sektor menuje

Return to “Česky / Czech X-Forum”