Sorka Bracie. Wlasnie zauwazylem, ze sejw wisi mi w skrzynce nadawczej

Posle jutro i bedziesz ial do dyspozycji trzy dni.
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
Łojezu... a skąd ja go teraz wezmę?Stalovy wrote:Marcy, ty będziesz pamiętał: kiedyś na forum ktoś (adam00 lub Kerrick) zapodał skrypt dla satelit, który dawał im możliwość sygnalizowania pojawienia się wrogiego statku w sektorze, w którym ustawiony był satelita...
Czy mógłbyś sprawdzić ten skrypcik? Oczywiście, jeśli masz na to czas...
U mnie również się gryzło, więc odszukałem i trochę przerobiłem "wadliwy" plik, co pomogło na wszystkie krzaczki w textach (jutro zapodam screena). Plik wyślę z sejvem do Black'a i do ciebie (bez sejva, of'coz).Rasalom wrote:Kompanii z WFWK
Czy Wasz mix nie gryzie sie ze spolszczeniem Saurona?
Bo u mnie sie gryzie. Tzn. mam readtexty i zle mi sie wyswietlaja nazwy wlasne - sa nie w tych miejscach co trzeba.
Moze problem sie rozwiaze sam - w lykend reinstaluje winde, wiec x2 tez pojdzie pod noz.
S11 wrote:U mnie wszystko jest w najlepszym porządku![]()
Marcy wrote:U mnie tez![]()
Żeby nie było, że zmyślam - oto screeny:JA wrote:Sau, wszystko w najlepszym porządku, wreszcie kumam czego ode mnie chcą
![]()
Hm, khe khe, ten tego, uhm, ups i tak dalej, krotko mowiac, bracie Stalovy, czy moglbys mi przeslac swoj zmodyfikowany plik?Stalovy wrote:Żeby nie było, że zmyślam - oto screeny:
oryginalny text
text po zainstalowaniu pliku od Saurona
text po zmodyfikowaniu pliku 489952.xml
To pomówienieMarcybiskup wrote:text po zainstalowaniu pliku od Saurona
Taak, a świstak dożywocie...Sau wrote:To pomówienieMarcybiskup wrote:text po zainstalowaniu pliku od Saurona, ja się do tego nie przyznaję
, to robił ktos inny
.