Nie no, czegoś takiego to ja jeszcze nie miałem

Jako że ostatnio sejwy z X3 poszły się walić w krzaczki (nie khackie ; >), takoż jak dzisiaj pożyczyłem od kumpla 512 ramu, to sobie postanowiłem pograć trochę od nowa. I tak zaczyna się krótka, acz bogata historia dzisiaj :>
Standardowo zacząłem grę od dwóch pierwszych misji, które są zabójczo nudne, ale trza je przejść. Następnie zabrałem się za zbieranie dobytku, jaki zostawiają za sobą paranidkowie, gdy dziwnym trafem moje lasery w nich mierzą

Zbieram sobie i uprawiam zbrodnie, gdy nagle w sektorze pojawią się piraci, sztuk trzy. Patrzę, Sokoły to nie lada wyzwanie aktualnie dla mnie, więc chwilowo o tym nie myślę. Gdy po chwili zauważam że rzucili się na jakiegoś kolosa, postanawiam dopomóc w czynieniu dobra i rozgromię tych prostaków na gwiezdny pył. Szczęśliwym trafem, jeden z pilotów się katapultował i przejąłem stateczek na własność. Postanowiłem wysłać sokoła do stoczni, a samemu kontynuować niecny proceder... po dłuższej chwili, gdy sokół dotarł do stoczni, gębą opadła mi na ziemię. Nie wiedziałem ze sokoły są aż tyle warte

Swojego opchnąłem za 1 mln kredytek i aktualnie myślę na co wydac tyle kasy na samym początku
Zazwyczaj gdy ma się taką kasę, ma się wystarczającą ilość czasu na zagospodarowanie jej, lub przynajmniej pomysł... mi jego brak aktualnie, jakies sugestie?

Current PC: ASUS PRIME X370-PRO ||| Ryzen 5 5800X3D ||| ASUS RTX 3060 Ti DUAL OC V2 8GB ||| HyperX Fury 4x8GB DDR4 ||| LG 27GL850-B

Old PC: MSI Z87-GD65 ||| i7 4770K ||| Asus GTX 1060 Dual 6GB OC ||| Crucial 2x8GB DDR3 ||| LG IPS277

Very old PC: MA770T-UD3P ||| Phenom II X4 955 ||| GoodRam DDR3 4GB 1333MHz||| HD4850 512MB ||| LG W2252TQ

Very very old PC: Asrock Dual-Vsta ||| A64 3000+@3500+ ||| Radeon x1950 Pro 256/256 ||| 2048 DDR 400MHz