[X2] X2+1.4pl+bonuspack+MWM
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
-
A może to jest Goner którego uratowałem?Czy to nie jest przypadkiem tan plik?
<t id="5011">[author]\033RNotruf\033X[/author]Hallo,\nwir die %01s benötigen sofort ihre Hilfe!\nWir wurden von einer %02s %03s Flotte überrascht.\n \nWir halten nicht mehr lange durch. \nKommen sie bitte schnell in den Sektor \033Y%04s\033X. \n \nHilfeeee...... Arrrrgh...kooooommmmeeennnn.........sieeeeee......schneeeeeeeellll...... \n \nSignatur von %05s</t>
Tak sobie gdybam.
<t id="5011">[author]\033RNotruf\033X[/author]Hallo,\nwir die %01s benötigen sofort ihre Hilfe!\nWir wurden von einer %02s %03s Flotte überrascht.\n \nWir halten nicht mehr lange durch. \nKommen sie bitte schnell in den Sektor \033Y%04s\033X. \n \nHilfeeee...... Arrrrgh...kooooommmmeeennnn.........sieeeeee......schneeeeeeeellll...... \n \nSignatur von %05s</t>
Tak sobie gdybam.
Last edited by hanss on Fri, 9. Nov 12, 14:05, edited 1 time in total.
Gra o ufoludkach: http://online.freeware.info.pl/moonstars.html
-
-
Takie wiadomości czasmi dostaje sie jako wezwanie do obrony sektora, np przed zmasowanym atakiem pirackim.\nKommen sie bitte schnell in den Sektor \033Y%04s\033X. \n \nHilfeeee...... Arrrrgh...kooooommmmeeennnn.........sieeeeee......schneeeeeeeellll..
Zwłaszcza ta końcówka jest charakterystyczna..
tylko czemy txt idzie po niemiecku?
X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
[ external image ]
-
-
jakbyś podał maila, to bym ci wysłał zawartość mojego katalogu "T", tego przecież dużo nie ma. swój na ten czas byś sobie skopiował w bezpieczne miejsce
Może by ci pomogło, a napewno dało jakiś obraz sytuacji...
EDIT Tak naprawde aktualnie mam zainstalowane coś na wzór Marcy-Mixa
, a nie to co w opisie... 

Może by ci pomogło, a napewno dało jakiś obraz sytuacji...

EDIT Tak naprawde aktualnie mam zainstalowane coś na wzór Marcy-Mixa

X3, ponad 40 "baniek" na koncie i 15 x M3 ,15 universe traderów, 4xM6,1x TL 5xM7,troche zdobycznego śmiecia, ok 20 szpiegowskich m5 w różnych stoczniach, osiadłem w Rhy's Desire, zbieram na M2
[ external image ]
[ external image ]
-
poszło...

[ external image ]
[ external image ]
-
-
-
-
-
Są, tyle, że mapa Massive różni się od Regular wielkością poszczególnych sektorów - (w przypadku mapy Regular sektory mają mniej więcej typową dla X2 wielkość, natomiast mapa Massive oferuje nam naprawdę wielkie przestrzenie)BArt_X wrote:Czy na mapie Regular są też te dodatkowe sektory, czy tylko na Massive?
Pozdro

[ external image ]
[ external image ]
-
Ghostek -> poszło... >:
Hans -> dodatkowych sektorów jest duuuuuuuużo
Hans -> dodatkowych sektorów jest duuuuuuuużo

[ external image ]
[ external image ]
-
Dzięki! (zdaje się że ani jednego z tych plików tam nie miałem, coś musiałem skopać przy instalacjiDRACOOL wrote:Ghostek -> poszło... >:

Heh, teraz to bardziej niż z olbrzymią mapą zmagam się z ustawieniami joy'a - były dostosowane do Rybołowa (duża czułość + duża "martwa strefa") i muszę je z powrotem dostosować do m5 (nie mogę robić delikatnych manewrów, a jak spróbuję skręcić mocniej to od razu 360 stopni

-
Last edited by hanss on Fri, 9. Nov 12, 14:18, edited 1 time in total.
Gra o ufoludkach: http://online.freeware.info.pl/moonstars.html
-
eeee?
Ja nie gawarisz, czy jak to tam zapisać....
Nawet użycie babelfisha niewiele mi pomogło.
Jest coś tam wartego przebijania się przez język bardzo mi obcy?
<po chwili>Użyłem najpierw babela, potem poltrana, i wynik jest tak piękny, że nie moge go nie zamieścić
. Przepraszam za spam.
"Spokojny, spokojny (cisza; uciszać) trybów (moda) z *lethal* wynik... *kkh-m*..*prostite*.. z ekonomicznym nachyleniem, *rekomendovannyy* nawet w przedszkolnych zakładach dzieccka. Wy teraz możecie przedłużać przyjemność od stopniowej budowli i *bogateniya*, nie *zamorachivayas'* na dostawaniu każdego widok (uprzejmy) *muff* w kształcie (formularz) lekkich misji do zabójstwa, ochrona sektorów albo konfiskacji *ksenonskikh* *paps*. Dlaczego to wy, prawda (prawdziwy) amator (amatorski)? Tak nawet w ogólny, ledwie w was ci (to) będzie (wola) wychodzić (wyprowadzony; wyprowadził; wyszedł)..."
To co ten mod robi?
Edit: Mod dodajacy AP Gunnera do kupienia? Ciekawe. Trzeba będzie to sprawdzić w wolnej chwili, zawsze chciałem sobie zabrać ten statek :]
Ja nie gawarisz, czy jak to tam zapisać....
Nawet użycie babelfisha niewiele mi pomogło.
Jest coś tam wartego przebijania się przez język bardzo mi obcy?
<po chwili>Użyłem najpierw babela, potem poltrana, i wynik jest tak piękny, że nie moge go nie zamieścić

"Spokojny, spokojny (cisza; uciszać) trybów (moda) z *lethal* wynik... *kkh-m*..*prostite*.. z ekonomicznym nachyleniem, *rekomendovannyy* nawet w przedszkolnych zakładach dzieccka. Wy teraz możecie przedłużać przyjemność od stopniowej budowli i *bogateniya*, nie *zamorachivayas'* na dostawaniu każdego widok (uprzejmy) *muff* w kształcie (formularz) lekkich misji do zabójstwa, ochrona sektorów albo konfiskacji *ksenonskikh* *paps*. Dlaczego to wy, prawda (prawdziwy) amator (amatorski)? Tak nawet w ogólny, ledwie w was ci (to) będzie (wola) wychodzić (wyprowadzony; wyprowadził; wyszedł)..."
To co ten mod robi?

Edit: Mod dodajacy AP Gunnera do kupienia? Ciekawe. Trzeba będzie to sprawdzić w wolnej chwili, zawsze chciałem sobie zabrać ten statek :]