Goner secret MOD
Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum
-
-
Aby zarejestrować grę na forum, musisz w profilu wpisać KOD ONLINE z instrukcji.stareprawo wrote:Jeśli chodzi o wpisanie kodu w linii EGOSOFTU to jest tam miejsce na
4 x 4 znaki a mój kod to 4 x 6 znaków. i nie wchodzi.
Na instrukcji papierowej masz dwa kody, jeden do odpalenia gry, drugi do rejestracji.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.
-
-
-
--------------------------------------------------------------------------------
Nie trzeba linki - sprawdź pocztę
Stalowy - specjalne podziękowanie dla Ciebie.
Dodam jeszcze na marginesie, podziwiam Jago za wenę twórczą i lekkie pióro. To właśnie był motyw dla którego pierwszy raz odezwałem się na
FORUM.
Pozdrawiam wszystkich.
Nie trzeba linki - sprawdź pocztę
Stalowy - specjalne podziękowanie dla Ciebie.
Dodam jeszcze na marginesie, podziwiam Jago za wenę twórczą i lekkie pióro. To właśnie był motyw dla którego pierwszy raz odezwałem się na
FORUM.
Pozdrawiam wszystkich.
XTC core 2 duo E 7600 GeForce 280
-
Jeżeli interesują cię takie opowiadanka pisane przez fanów, to przeszukaj to forum... jest gdzieś wątek (lub kilka wątków), w którym (w których) gracze napisali kilka fajnych opowiadań. Jeżeli mnie pamięć nie myli, to jednym z nich był sam Marcy (Marcy, jeśli pamiętasz, gdzie ten wątek się ukrył, może podrzucisz tu linkę do niego?).stareprawo wrote:Dodam jeszcze na marginesie, podziwiam Jago za wenę twórczą i lekkie pióro. To właśnie był motyw dla którego pierwszy raz odezwałem się na
FORUM.
EDIT: Oto jeden z tych wątków. Opowiadanie jest w spoilerze.
EDIT2: Oto następny wątek. Opowiadanie jest w dalszych postach.
EDIT3: Więcej wątków z opowiadaniami nie znalazłem - brak czasu, sorki, jestem w pracy (tak, tak, niektórzy dziś pracują...!).
A wiem, że tych wątków jest więcej!
Last edited by Stalovy on Mon, 2. May 05, 12:17, edited 3 times in total.
سمَـَّوُوُحخ ̷̴̐خ ̷̴̐خ ̷̴̐خ امارتيخ ̷̴̐خ
-
W jednej chwili uświadomiłem sobie, że jestem w gównie po uszy. Na wszelki wypadek postanowiłem się przekonać o skali beznadziejności mojego obecnego położenia. Po uważnym skontrolowaniu stanu posiadania wyszło mi, że jestem dumnym posiadaczem kawałka kosmicznego złomu: zostało mi18% kadłuba, oba lokalizatory cen i niewiele ponad połowa ładunku. Ładnie mnie chamy pokiereszowali!
Na szczęście działały przeglądarki map, więc zacząłem sprawdzać gdzie też mnie tym razem rzuciło… … … Niech to JASNY SZLAG TRAFI!!! Trafiłem na zapadłe i zapomniane przez wszystkich zadupie o dumnie brzmiącej nazwie Moo Kyes Revenge. To zadupie jednak nie było tak bardzo zapomniane jak mi się w pierwszej chwili wydawało – system należał do … PIRATÓW!!!
W jednej chwili opuściły mnie wszelkie nadzieje na wyjście z tego syfu w jednym kawałku. Przyznam szczerze, że w tamtej chwili serce i gacie podeszły mi do gardła – jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło wpaść w tak beznadziejne szambo. A jakby było mało tych wszystkich nieszczęść nie miałem żadnych danych o sektorach na południe od mojej obecnej pozycji, a sytuacja na północy nie prezentowała się najszczęśliwiej: do najbliższej stoczni miałem 5 sektorów… W tym 2 należały do Piratów.
- Nooo toooo mam przesrane!!! – udało mi się wywrzeszczeć w otaczającą mnie nieprzychylna przestrzeń.
Jedynym jasnym punkcikiem w tym firmamencie nieprzeniknionej czerni mojego losu był grawiradar –a ściślej brak na nim jakichkolwiek czerwonych punktów.
- Nooo!!! Nareszcie jakaś dobra wiadomość!!! – wymruczałem do siebie.
Ale przyszło olśnienie – byłem aktualnie wyposażony TYLKO w podstawową wersję skanera przestrzeni! Jeno czamu??? Przełączenie się na widok z zewnętrznych kamer ujawnił przyczynę: zespoły dodatkowych anten i ich wzmacniaczy zmieniły się malowniczo poskręcany złom… zresztą jak i reszta mojego statku.
Ładną chwilę zajęło mi rozważenie wszystkich dostępnych w tej sytuacji opcji: pchać się na północ w tak zdezelowanym trumpie z prędkością 28 m/s to czystej wody samobójstwo. Z kolei lot na południe też do najmądrzejszych nie należał: nie miałem nawet bladego pojęcia co tam zastanę.
Na szczęście działały przeglądarki map, więc zacząłem sprawdzać gdzie też mnie tym razem rzuciło… … … Niech to JASNY SZLAG TRAFI!!! Trafiłem na zapadłe i zapomniane przez wszystkich zadupie o dumnie brzmiącej nazwie Moo Kyes Revenge. To zadupie jednak nie było tak bardzo zapomniane jak mi się w pierwszej chwili wydawało – system należał do … PIRATÓW!!!
W jednej chwili opuściły mnie wszelkie nadzieje na wyjście z tego syfu w jednym kawałku. Przyznam szczerze, że w tamtej chwili serce i gacie podeszły mi do gardła – jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło wpaść w tak beznadziejne szambo. A jakby było mało tych wszystkich nieszczęść nie miałem żadnych danych o sektorach na południe od mojej obecnej pozycji, a sytuacja na północy nie prezentowała się najszczęśliwiej: do najbliższej stoczni miałem 5 sektorów… W tym 2 należały do Piratów.
- Nooo toooo mam przesrane!!! – udało mi się wywrzeszczeć w otaczającą mnie nieprzychylna przestrzeń.
Jedynym jasnym punkcikiem w tym firmamencie nieprzeniknionej czerni mojego losu był grawiradar –a ściślej brak na nim jakichkolwiek czerwonych punktów.
- Nooo!!! Nareszcie jakaś dobra wiadomość!!! – wymruczałem do siebie.
Ale przyszło olśnienie – byłem aktualnie wyposażony TYLKO w podstawową wersję skanera przestrzeni! Jeno czamu??? Przełączenie się na widok z zewnętrznych kamer ujawnił przyczynę: zespoły dodatkowych anten i ich wzmacniaczy zmieniły się malowniczo poskręcany złom… zresztą jak i reszta mojego statku.
Ładną chwilę zajęło mi rozważenie wszystkich dostępnych w tej sytuacji opcji: pchać się na północ w tak zdezelowanym trumpie z prędkością 28 m/s to czystej wody samobójstwo. Z kolei lot na południe też do najmądrzejszych nie należał: nie miałem nawet bladego pojęcia co tam zastanę.
-
nie mogę nigdzie tego moda znaleźć w wersji english
czy mógłby ktoś ewentualnie mi go przesłać mailem??
please
dracoolla@o2.pl
sorki sprawa dotyczy modu gonnerskiego,i post miał trafić do tego właśnie tematu
Post przeniesiony z nowo utworzonego wątku na forum do tego wątku - S11

please

dracoolla@o2.pl
sorki sprawa dotyczy modu gonnerskiego,i post miał trafić do tego właśnie tematu
Post przeniesiony z nowo utworzonego wątku na forum do tego wątku - S11
-
cholera, żle wysłałem.
please pomocy, nie mogę znałeźć modu gonnerskiego english
czy ktoś ewentualnie może mi go podesłać na mail
dracoolla@o2.pl
please pomocy, nie mogę znałeźć modu gonnerskiego english

czy ktoś ewentualnie może mi go podesłać na mail

dracoolla@o2.pl
-
-
wielkie dzięki
tydzień czasu szukałem
pozdrawiam fanów x2

pozdrawiam fanów x2
-
-
-
Black-Templar, Gargoil -> wysłane. Już powinno czekać!
Pavlo -> czy się nie mylę, czy to powinien być adres palo.s@wp.pl ? W każdym bądź razie wysłałem go tam
.
Jak myślicie?? Rozgrywka znacznie się utrudniła, czy jedynie trochę?
- Pozdro,
- Neiklot
Pavlo -> czy się nie mylę, czy to powinien być adres palo.s@wp.pl ? W każdym bądź razie wysłałem go tam

Jak myślicie?? Rozgrywka znacznie się utrudniła, czy jedynie trochę?
- Pozdro,
- Neiklot
-
-
raczej uatrakcyjniła
przynajmniej piraci są bardziej zabawni w nuncjuszach.
a tak z innej beczki...
czy komuś udało się "przejąć" jakąś stację(zmusić do poddania)
np. taką stocznie??
powinno być to prawdopodobne
a tak z innej beczki...
czy komuś udało się "przejąć" jakąś stację(zmusić do poddania)

np. taką stocznie??
powinno być to prawdopodobne
-
-
Dotarło! Wielkie dzieki!
Z tego co wiem to gra nie zakłada przejmowania stacji
Pozdrawiam

Z tego co wiem to gra nie zakłada przejmowania stacji

Pozdrawiam
Trzeba być na tyle dorosłym aby zrozumieć, że życie nie jest sprawiedliwe. W każdej jednak sytuacji powinniśmy postępować najlepiej jak potrafimy.
There are two secrets to life: 1) Don't tell everything you know...
Z tym numerem telefonu zamiast icq to iście wyborny pomysł
There are two secrets to life: 1) Don't tell everything you know...
Z tym numerem telefonu zamiast icq to iście wyborny pomysł