[X3] Poszukiwania wiedzy

Forum do dyskusji o x-grach i problemach technicznych

Moderators: Alan Phipps, Moderatorzy polskiego forum

RAFIO
x3ap

Post by RAFIO »

Ghostek wrote:Już chyba byłoby prościej spytać się o steamową nazwę użytkownika i dowiedzieć się od Valve, czy taki delikwent zakupił u nich grę X3, ale jakoś wątpię, by ochoczo dzielili się takimi informacjami. ;)
Valve ma dostep do danycn klientów, którzy kupili ich gry, nie gry ego.

Steam != Valve. Te firmy blisko współpracują, ale są rozłączne.
Ghostek wrote:Osobiście radziłbym, żeby dać temu po prostu spokój. Nie, żebym popierał piractwo, ale skoro nawet Ego ma głęboko w (_!_) legalność użytkowników forum, to niby czemu my mamy stawać na rzęsach by jakoś próbować ją jednak udowadniać :?
No cóż, trudno sie temu nie zgodzić. Egosoft samo jest sobie winne temu że jest tak a nie inaczej ;)
Sauron11
x3tc

Post by Sauron11 »

Jeżeli byłby taki problem jak piszecie, pewnie nadałbym go do rozwiązania Egosoftowi, a sam pilnowałbym jedynie osoby, która go wywołała. Moje zainteresowanie problemami z piractwem skupia się głównie na rozwiązywaniu prostych spraw. Poważniejszymi niech się zajmuje Ego, ja nie mam czasu się zajmować wszystkim ;).
Ale dyskusja zanadto odbiegła od zasadniczego tematu wątku, zalecam więc pozostawić sprawy związane ze sprawdzaniem legalności gry osobom do tego uprawnionym i skupić się na dyskusji w wątku przewodnim.
I used to be a moderator like you, until I took an arrow to the knee.
Core i5-3570_3,4 GHz, 8GB 1600MHz, Asus GTX660TiOC 2GB, Audigy, Iiyama B2776HDS.

Return to “Polskie / Polish X-Forum”