Xenon Invasion Missions

Moderator: DJ Die

Torgen
x3

Post by Torgen »

Assasin v těch tabulkách opravdu není, když jsem této hodnosti dosáhl, myslel jsem, že vzhledem k tomu, že to není v tabulkách, tak jsem dostal něco speciálního snad za neustálé a systematické vyvražďování pirátů :D , po přeskoku na další rank jsem ovšem pochopil, že se to opravdu jen nevyskytuje v tabulkách :cry:

Jinak si matně vzpomínám, že to J se mi tam začlo objevovat i u snad ještě nižšího ranku než assasin, ale neskákalo pryč. S vyšším rankem pak přibývali lodě L ( více útočných vln ) a taky K a pak následovalo oznámení formou BBS, že xenoni mají jumpdrive a J začalo "skákat". Tak nevim, jestli to máme každej jinak, a nebo se opět promítli moje scripty a mód :oops: :roll: :D

EDIT. : chyby na které mě níže upozornil Plynák, jsem radši opravil, ale opravdu tam byly a sypu si popel na hlavu :roll: :oops:
Last edited by Torgen on Wed, 7. Feb 07, 08:59, edited 2 times in total.
plynak
x3tc

Post by plynak »

Torgen wrote:oběvovat, přibívali lodě
Torgene, Torgene, ten pravopis :D

Ale co se ranku tyce, ani nevim, jaky mam. Asi uz dost vysoky. Kazdopadne mam ted pravidelne 1K, 1J a hafo stihacu.

Jo a je pravda ze na hodne vysokem raknu jdou ty K zajmout?
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Peckoslav
x3ap

Post by Peckoslav »

s tím assassinem mě to taky udivilo, že tam nikde není, něco víc jako vysvětlení jsem našel tady: http://forum3.egosoft.com/viewtopic.php?t=110300

každopádně u mě XIM vypadá tak že se tam objeví 1xK a pak asi těch 10xL a to je vše, většinou v těch sektorech i osobně jsem a sleduju mapu, takže bych si J určitě všiml.
Používám tyhle scripty: Turret Defense, Terracorp combat pilots+task force+fighter base, BBS extra, Race Military, Assassin guild a to je asi vše.
Mám dohraný hlavní příběh a už jen šetřím prachy abych mohl umístit HQ do Avarice (nebo spíš stále uvažuju, že to umístím někam jinam, protože momentálně 615M je první cena, kterou můžu nabízet a mám tak 50-60M když vyždímám všechny továrny :o - třeba sektor Split fire mám moc hezké pozadí :twisted: )
Torgen
x3

Post by Torgen »

plynak wrote:
Torgen wrote:oběvovat, přibívali lodě
Torgene, Torgene, ten pravopis :D

Ale co se ranku tyce, ani nevim, jaky mam. Asi uz dost vysoky. Kazdopadne mam ted pravidelne 1K, 1J a hafo stihacu.

Jo a je pravda ze na hodne vysokem raknu jdou ty K zajmout?
No kdo jiný, než věčný kritik různých chyb v překladech George Willse, naseká tolik pravopisných chyb do pár větiček :roll:, asi boží mlýny :D :D Omlouvám se za prznění naší krásné mateřštiny. Koho napadlo používat měkké a tvrdé "i,y", bych rád někdy dostal před hlavně svých mass driverů :twisted:

Jinak já osobně mám rank "Conqueror" , ale nepodařilo se mi zatím zajmout ani "P", a "K" teda už vůbec ne.
plynak
x3tc

Post by plynak »

P myslim nejde, ale K by melo. Nevim, jestli zrovna v XI misich, ale melo by jit. Ale asi to chce opravdu hodne vysoky rank. Muze nam to prosim nekdo potvrdit?
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
lapi
x3

Post by lapi »

Mám 5tou nejvyžší bojovou hodnost (dobyvatel)
a Vydělám cca. 44mil.cr za sestřelení 3xK, 2xJ, 162 stíhačů... :lol:
Co se týče zabavení lodí třídy M6, Tak to se mi zatím nepovedlo... :cry:
Moonman
x3

Post by Moonman »

TO PLYNAK: No někdo snad ano, ale musel bymít nejvyšší nebo druhý nejvyšší rank. Je tu někdo takový??? A zkoušel zajmout xenonské K nebo J???
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

K nejde zajmout pri XI misich
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
Moonman
x3

Post by Moonman »

To je možné. Ale mě nejde s 3. nejvyšším rankem zajmout ani normálně. Takže jde o to zda tu někdo má 1. nebo 2. rank a zkoušel to???
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ani normalne to nejde ono to je asi stejne jako v X2 tzn ze zajmout ho muzes jen v misich kde mas nekoho prevat a jsou tam xenoni a kdyz mas dost vysoky rank tak je tam K a to se obcas podari zajmout
Moonman
x3

Post by Moonman »

Hmm..zajímavé, můžu to zkusit. Je fakt, že jsem již delší dobu nikoho nepřevážel. Ono taky za těch pár šušnů, co za to dostanu se to ani neoplatí. Jedinou výhodou je, že mi to o něco zvedne rank u dané rasy, kde ty Xenony sejmu. :wink:
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

nj mozna prave proto tam tu misi dali na zacatku to neni spatne ale ke konci taky ne pokud muzes zajmout to K
Moonman
x3

Post by Moonman »

Rád to zkusím, bohužel jsem na ni momentálně nenarazil. Akorát sem měl XIM v Eighteen Billion. Zase 38 mil v kapse :D
syk

Post by syk »

momentalne jsem se dostal na druhy nejvyssi rank... tj HERO... muzu to chvili zkouset, ale pochybuju ze to pujde
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
Moonman
x3

Post by Moonman »

Tak jsem konečně narazil na misi, kde mám převézt pasažéra a ochránit ho před Xenony. No a co se nestalo. Objevilo se mi v sektoru 6x K a 20x L. A bylo podělaný. Si ani neškrtnu pač je to při takovém počtu lodí absolutně nehratelné :evil:
Cirrus CZ
x3

Post by Cirrus CZ »

Moonman wrote:Tak jsem konečně narazil na misi, kde mám převézt pasažéra a ochránit ho před Xenony. No a co se nestalo. Objevilo se mi v sektoru 6x K a 20x L. A bylo podělaný. Si ani neškrtnu pač je to při takovém počtu lodí absolutně nehratelné :evil:
Tak upgraduj comp... co máš za sestavu?

Cirrus
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::
souky

Post by souky »

jó to se někomu řekne upgraduj jenže co když nemá prachy :lol: teď teda mluvim za sebe ale předpokládám že ten kdo má si ho samozřejmě upgraduje
Moonman
x3

Post by Moonman »

Tak upgraduj comp... co máš za sestavu?

Cirrus[/quote]

AMD Athlon 64 3000+ (1800MHz), VeniceS939, Gigabyte GF 7800 GT(256MB), Transcend 4x 512 MB PC 3200 DDR SDRAM, nVIDIA nFORCE 4 SLI AMD Hammer.
Nevím co ještě by bylo potřeba?? Zkoušel jsem to i různě nastavovat v X3 jak je nastavení grafiky. Ale je to furt to samé. Vždycky když je hodně lodí blíž u sebe tak je to DIAšou :(
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

to je zrejme procesorem mas stejne jako Cirrus ale on ho ma taktovany takze by ti asi mohl poradit nebo se muzes podivat na pctuning tam je urcite taky nekde navod pokud mas dobre chlazeni tak to muzes vytahnout hodne slusne
Cirrus CZ
x3

Post by Cirrus CZ »

DJ Die wrote:to je zrejme procesorem mas stejne jako Cirrus ale on ho ma taktovany takze by ti asi mohl poradit nebo se muzes podivat na pctuning tam je urcite taky nekde navod pokud mas dobre chlazeni tak to muzes vytahnout hodne slusne
jo prosím... klidně s taktováním pomohu, není to nic těžkýho. a vyšší výkon cpu lépe nakrmí grafárnu :wink:

Cirrus
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::

Return to “Česky / Czech X-Forum”