Rady hracum - X3

Moderator: DJ Die

plynak
x3tc

Post by plynak »

Jak dlouho hrajete?
Intel Core i5 4590, 2 x 8GB DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, Asus H97 Pro, Asus Xonar DG, Crucial MX100 128GB SSD + 1TB WD Caviar Blue, Seasonic S12G 550W, Corsair 550D, 22'' LG
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

plynak wrote:Jak dlouho hrajete?
Jedna a ta samá hra od srpna 2006
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

to zalezi na kazde hre a taky na tom jake mas scripty nebo mody proto se kazda hra lisi
Split now give you...AAARRRRGGGHH!
syk

Post by syk »

maji pravdu... docking computer nepristane pokud je plno a opravdu tu hlasku miluju taky... posloucham ji dnes a denne :evil: ale v paranid prime se mi to jeste nestalo...
mmch pochybuju ze tu nekdo pristava bez docking computer... teda pokud uz ho nasel
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
Moonman
x3

Post by Moonman »

syk wrote: mmch pochybuju ze tu nekdo pristava bez docking computer... teda pokud uz ho nasel

No upřímně já jej nepoužívám a s přistáváním problémy také nemám :P
syk

Post by syk »

moonman: wow fakt pristavas pekne "na poctivku" ? tak to klobouk dolu...
ja osobne ze vsech veci docking computer hledal jako prvni :D

i kdyz by se mozna dalo rict... zatim nepouzivas a zatim problemy nemas... :D
Athlon 64X2 5000+ BE o/c 3.2GHz, 2x1GB DDR2 800, Asus 8800GTS 512MB, Ageia PhysX, cca 2TB in SATA2 HDD's, SBAudigy2, Thermaltake 450W
Moonman
x3

Post by Moonman »

TO Syk: No taky mě to napadlo zda by to nemohlo být tím, že používáte DC?!? Je otázkou zda ho někdo používá a nemá problémy? :roll:
Ale zdá se, že Souky a Sir Thomas ho používají a problémy nemají :wink:
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

Moonman wrote:TO Syk: No taky mě to napadlo zda by to nemohlo být tím, že používáte DC?!? Je otázkou zda ho někdo používá a nemá problémy? :roll:
Ale zdá se, že Souky a Sir Thomas ho používají a problémy nemají :wink:
Bez compu jsem snad přistával 5x?
gomecz
x3

Post by gomecz »

Sir_Thomas wrote: Bez compu jsem snad přistával 5x?
to jsi si dokazal behem peti (cisly 5ti) cest vydelat na DC? vlastne ctyr, pata cesta musela smerovat na ED paranidu.

ja si obcas rucne pristanu a nedky necham pocitac letet na stanici a jdu se treba zatim najist...
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

gomecz wrote:
Sir_Thomas wrote: Bez compu jsem snad přistával 5x?
to jsi si dokazal behem peti (cisly 5ti) cest vydelat na DC? vlastne ctyr, pata cesta musela smerovat na ED paranidu.

ja si obcas rucne pristanu a nedky necham pocitac letet na stanici a jdu se treba zatim najist...
Abych pravdu řekl vůbec si nepamatuji, že bych DC kupoval. Dcera teď rozehrála příběh znova a přistává taky v automatickém režimu. :o
solxiger
x4

Post by solxiger »

To tu stale je o DC z X3?? V X3 som si nevsimol ziadny rozdiel s nim ci bez neho... Ako sa pristava rucne?? :o
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
gomecz
x3

Post by gomecz »

1, rucni pristavani:
pozadas stanici o pristani a letis na navadeci svetla, vse naprosto rucne.

2, pristani s navigacnim sw:
2x kliknes na stanici (at uz v mape, nebo (pro nedostatek vyrazu) kokpitu) a navigacni compiuter zaridi vse potrebne

3, pristavani s pristavacim pocitacem:
NAMAPUJES si klavesu na DC (v defaultnim nastaveni neni na nic nastavena) a kdyz se priblizis na <5km od stanice, tak tuto klavesu stisknes. v tom okamzeni jsi pristal... zadne nebezpeci ze Te rozstrili pri pristavacim manevru, zadne zdrzovani... zkratka stisknutim klavesi je zadokovano a lod se tesi z pohodli a bezpeci stanice.
solxiger
x4

Post by solxiger »

Aha ja som kupil nav.soft hned alebo lod na zaciatku hry ho mala tak som nevedel... OK: 2lode maju DC tak idem navolit klavesu :wink:
AB.INSOMNI.NON.CVSTODITA.DRACONE.
http://www.databaze-her.cz/uzivatele/sxg/
Cirrus CZ
x3

Post by Cirrus CZ »

Já přistávám vždy bez DC.. prostě to k lítání patří :P

Cirrus
:: AMD Athlon 64 X2 5600+ (@3GHz) Windsor AM2, AC Freezer 64 Pro, 2x1GB + 2x512MB DDR2 667MHz A-Data, Asus M2R32-MVP PCI-E, Gigabyte Radeon HD4850 512MB GDDR3 + Accelero S1, 2x250GB Western Digital SataII 16MB, Xilence Power 600W ::
Sir_Thomas
x4

Post by Sir_Thomas »

gomecz wrote:3, pristavani s pristavacim pocitacem:
NAMAPUJES si klavesu na DC (v defaultnim nastaveni neni na nic nastavena) a kdyz se priblizis na <5km od stanice, tak tuto klavesu stisknes. v tom okamzeni jsi pristal... zadne nebezpeci ze Te rozstrili pri pristavacim manevru, zadne zdrzovani... zkratka stisknutim klavesi je zadokovano a lod se tesi z pohodli a bezpeci stanice.
Ha čumím jako PUK. :o
R8antik
x3

Post by R8antik »

Moonman wrote:
syk wrote: mmch pochybuju ze tu nekdo pristava bez docking computer... teda pokud uz ho nasel

No upřímně já jej nepoužívám a s přistáváním problémy také nemám :P
Taky ne a taky bez problémů.
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

DC podobne jako i SETA jsou jen pro urychleni hry a vetsi pohodli uzivatele a nikdo vas pochopitelne nenuti je pouzivat ale kdyz uz po 20 pristavam rucne tak me nebavi a to uz ani nemluvim o cestovani bez SETA a podobna vec je i Jump Drive ktery take hru znacne urychluje ale za vsechny tyto veci se musi zaplatit a u JD se plati i za kazde pouziti coz jejich uzitecnost vice ci mene vyvazuje
Moonman
x3

Post by Moonman »

DJ Die wrote:DC podobne jako i SETA jsou jen pro urychleni hry a vetsi pohodli uzivatele a nikdo vas pochopitelne nenuti je pouzivat

Hmm...zajímavé, ale nejde o to, že je chceme nebo nechceme používat. Já předtím jen poukázal na nepatrnou možnost, že problémy s parkováním by mohly být způsobeny užíváním DC :idea: :roll:
Samozřejmě že užívání SETA,DC nebo JD je na každém z nás ... :wink:
DJ Die
Moderator (České)
Moderator (České)
x4

Post by DJ Die »

ja vim ale tohle byla odpoved na Cirrusuv prispevek protoze ne kazdeho bavi u toho sedet a pristavat
Moonman
x3

Post by Moonman »

DJ Die wrote:ja vim ale tohle byla odpoved na Cirrusuv prispevek protoze ne kazdeho bavi u toho sedet a pristavat
Aha tak to pardon to mi jaksi nedocvaklo :oops:

Return to “Česky / Czech X-Forum”